Lördagen den 30e april 2011

2011-04-30, 12:56:14 / Kategori: Allmänt

Har sovit så oroligt inatt, vaknade sju imorse och har varit vaken sen dess. Försökte sova om, jag ville och jag var jätte trött men det gick inte. Har super ont i huvudet just nu och är fruktansvärt trött. Måste ta en powernap efter en sväng på stan och systemet. Måste, annars kommer jag aldrig orka vara vaken denna valborg. Jag har sovit hemma hos min mor inatt så vi åt en god frukost tillsammans och sedan gick vi ut med katterna och solade på stentrapporna utanför. Jätte mysigt.

Igår hade jag en fullspeckad dag. Jag jobbade hela förmiddagen till klockan ett, sedan sprang jag hem till min pojkvän och pussade på honom så mycket som jag bara kunde. Han är i Göteborg just nu och kommer inte hem förrens imorgon igen. Sedan fick jag springa till körskolan då jag hade en tre timmars lång föreläsning (riskettan). Jag måste säga att den verkligen var en super intressant föreläsning och jag lärde mig jätte mycket under dem här tre timmarna som vi satt och lyssnade. Och jag lovar att jag aldrig kommer att köra en bil när jag är onykter och heller aldrig sätta mig i en bil med en onykter förare! Vi vet inte ens konsekvenserna, vi kan bara tänka oss hur vår liv förstörs om det händer något när vi kör onykra. Efter den tre timmars långa föreläsningen åkte jag direkt hem och åt middag med min mor och sedan vidare till stan för att träffa Paola för bio och massa skratt! Vi tittade på rödluvan. Jag gillade den. En bra avslut på den fredagen.

Hon är så vacker! Killarna i den här filmen likaså, skulle kunna se filmen igen bara för att dom var så vackra!


Fredag 29 april 2011

2011-04-29, 06:47:50 / Kategori: Allmänt

God morgon allihopa, sovit gott?

 Jag har sovit jätte skönt inatt och har precis hunnit ätit upp min frukost och har även hunnit duschat och skrubbat hela min kroppen. Det har kliat så oerhört mycket på mina ben inatt att jag höll på att bli galen. Kliade mot mina fötter, med mina naglar, mot ronnys ben och mot sängen. Dom var så himlans torra, brukar bli så när jag har varit i solen en hel dag.

Måste gå till jobbet om tjugominuter och här sitter jag helt ofixad med trosor och linne, hehe. Efter jobbet ska jag göra riskettan, ett steg närmare körkortet. Vi hörs sen! :)


En vacker dag.

2011-04-28, 19:42:02 / Kategori: Vänner & Familj
Jag måste säga att jag har haft en helt underbar dag i solen idag, så himla trevligt. Klockan 12 mötte jag impulsivt upp min mor, jag ringde henne och hon satt i samma tunnelbana som mig. Hon skulle rönga sig inne i stan så jag följde med henne dit med en skön promenad mitt i underbara Stockholm. När hon var klar gick vi på innegator på stenmark, tittade över vattnet till djurgårn och bara insåg hur vackert vi egentligen bor. Våren är fan bäst! Vi köpte med oss mat ut och satte oss på en stentrappa och bara njöt av varje sekund. När mor min var tvungen att dra till jobbet köpte vi med oss glass och smaskade på den.

Lite senare mötte jag upp Mimi och köpte lite vin till helgens planer, åkte hem till mig och hade hur trevligt som helst. Nu är jag hemma hos min älskling och vi ska snart göra iordning middag men han har somnat på min axel så måste ta och väcka honom snart. Vad har ni gjort denna underbara dag? ♥


Linjer

2011-04-28, 12:58:52 / Kategori: Modell bilder


Fotograf: Ann Kykyri Stylist: Tanja Lääkäri Makeupartist: Marie Bjerkevall Modell: Jag


Torsdagen den 28e april.

2011-04-28, 09:41:12 / Kategori: Allmänt

Hallå allehopa! Hur står det till denna underbara dag? Det är sol och det ser varmt ut! Jag ska slänga på mig kläderna alldeles strax och börja göra allt jag måste göra idag. Har en del saker att  ta tag i. Som att ringa trafikskolan och betala för riskettan och alla 11 körlektioner som jag har bokat inför, betala alla räkningar, fixa skatten, skicka iväg mina betyg till skolan och hämta ut lite pengar som jag ska lämna in på banken. Så jag får börja nu så jag hinner njuta av solen också. Verkar som alla skriver på deras bloggar att de har fått färg, jag vill också få färg. Jag är så himla blek just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kanske ska köpa brun utan sol!

Vad ska ni göra denna fina dag? :)


Skymning

2011-04-27, 20:44:12 / Kategori: Allmänt
Jag tog tag i träningen och joggade/powerwalkade, intervall tränade och sprang upp för trappor 7 hela våningar i 25 minuter. Snacka om jag var helt slut och svettig. La mig ner på golvet och körde 100 situps, 30 armhävningar och andra armövningar, 20 ryggövningar och sist men inte minst rumpan. Sen kunde jag andas. 

Nu har jag precis ätit middag och just nu är jag super trött. Skulle vilja sova men måste nog hålla upp ögonen en lite stund till, så jag ska lägga mig på soffan och kolla på lite TV och dricka te. Ni får ha en toppen kväll så hörs vi imorgon bitti! ♥



Så här såg det ut när jag sprang här om dagen, vackert!


Sockerberoende är en allvarlig sjukdom.

2011-04-27, 14:49:03 / Kategori: Hälsa

Kom precis hem för att lasta av alla mina saker, tog massor av olika kataloger från resebyrån som jag ska bläddra igenom lite senare idag med en kopp te på balkongen. Ska nog ut och jogga/powerwalka lite innan jag sätter mig där ute. Behöver verkligen träna nu efter helgens intag av all den godis som överkonsumerades.. Kollade på Richael Rays pogram idag där dem pratade om dolt socker, vad jag vart chockad. Jag som alltid varit noggran att kolla på innehållsförteckningarna men det finns ju massor med namn som man ska kolla efter när man letar efter dolt socker. Detta ska man alltså undvika! Så jag gick in på flera hemsidor imorse och ska börja äta en kost i en till två veckor för att bli av med sötsuget.

Jag tar detta på allvar först för att min moster fick sockersjukan. Hon vart väldigt sjuk och är idag en utav de friskaste och piggaste människorna som jag känner. Hon är nu utbildat och kan allt om hur människan mår som bäst. Hon var så pass sjuk att hon höll på att dö. Människor dör av socker, vi blir beroende, vi får fetma, diabetes. Humöret är som en derg- och dalbana. Orken finns inte för allt man vill göra.

Så jag ska öppna en katogori idag som kommer att heta "hälsa" där kommer jag lägga upp massor av tips, fakta, hjälp och andra saker som får oss att mår bättre. Jag ska även be min moster att skriva lite tips och ta emot frågor som ni läsare undrar. Ni kan i princip fråga allt.. Det kan vara så lätt som att eran kropp saknar ett visst ämne eller att något organ är trasigt och att ni behöver äta något speciellt som tex. kalk.


Onsdag 27/4

2011-04-27, 11:11:03 / Kategori: Allmänt

Hallå snyggingar, hur mår ni idag? Själv mår jag jätte bra. Ska snart gå ner till mammas jobb och äta lunch med henne och planera lite helgen tror jag. Sen ska jag in till stan och kolla resor med Paola. Vi ska iväg på en resa och "fira" att vi har varit vänner, bästa vänner i 10 år. Ska bli så kul! Sen blir det dans. Som jag har längtat.

Vad ska ni hitta på idag? Nu måste jag fixa mig och sedan springa ner till mamsen. Som den tidsoptemist jag är så gör jag alltid allt i sista minuten. Vi hörs ikväll! PUSS


En bild från när jag och Ronny var utomlands för två år sedan. Underbara Grekland!


Från den sista plåtningen

2011-04-26, 13:43:19 / Kategori: Modell bilder


Fotograf: Ann Kykyri
Makeup artist: Marie Bjerkevall
Styleist: Tanja Lääkäri


En röd dag

2011-04-25, 19:21:58 / Kategori: Vänner & Familj

Vet ni hur jobbigt det var att komma iväg till jobbet imorse när jag viste att det var en röd dag och att dem flesta fick vara lediga och njuta utav det underbara vädret. Japp det var rätt tråkigt att knalla iväg till jobbet då. Fast en sak gav mig ioförsig krafter. Jag fick skjuts och det var underbart väder och jag viste att jag bara skulle jobba till ett på dagen. Så det var rätt soft ändå.

När jag sluta fick jag ett sms om jag ville köpa hem mat från mitt favorit wook ställe. Och sjävklart ville jag äta lunch på ett utav mina favorit ställen. Nu har jag precis duschat och ska snart iväg på lite äventyr så vi hörs ikväll! ♥


Här kommer två bilder från i lördags. Jag och min mor var bjudna till min moster och hade påskmiddag. De har en altan högst upp på taket där vi åt, så underbart! Vi fick sill till förrätt och sedan grillade vi kött till varmrätt. Super mysigt och super gott!


Fjädrar

2011-04-24, 18:25:41 / Kategori: Shopping + tips


Igår köpte jag denna snygga örhänge från HM med oranga och bruna fjädrar. Snygg!


Härlig söndag i vår solen

2011-04-24, 17:59:56 / Kategori: Vänner & Familj

Vilken härligt söndag vi har haft idag. Jag och min pojkvän har utnyttjat dagen bra tycker jag, vi har haft en super mysig dag idag. Först åkte vi till golfbanan i ågesta och körde i någon timme. Tävlade om vem som kunde slå längst, men när jag inte ens kom fram till första skylten 20 meter och ronny sköt bollen till 200 meter gav jag upp efter fjärde bollen och satte mig brevid och tittade på istället. Efter det tog vi bilen in till globen och satte oss på en uteservering och åt en god lunch. Sedan satte vi oss på en bänk och åt lite godis. Vi har flera kilo här hemma, själv har jag inte ätit så här mycket godis sen jag var en liten snorunge. Jag har säkert ätit 2 kilo själv och då överdriver jag inte..



 


Plåtning

2011-04-20, 08:54:17 / Kategori: Allmänt

God morgon allihopa! Hur mår ni idag? Någon vaken så här dags?

Vet ni, jag drömde inatt igen, om hitler! Hur weird är inte det, men det kan vara för att jag kollade på simpson igår och mamma in serien drömde om hitler hon med, haha. I min dröm vart vi jagade av dem(drömde igår att polisen jagade oss) men att de inte fick tag i oss. Någon som vet vad det betyder när man blir jagad i sin dröm?

Jag har precis ätit frukost med färska jordgubbar. Och snart ska jag ta och klä på mig och sedan åka en timmes pendeltågsfärd för att bli plåtad av Ann Kykyri. Vi körde en plåtning för två månader sedan, ni kan se bilderna i kategorin "modell bilder". Ska bli super kul att få plåtas av henne igen.


Fotograf: Ann Kykyri. Modell: Jag.


Beslut.

2011-04-19, 19:12:12 / Kategori: Lär känna Sanna
Tidigare idag var jag ju på info möte för att bli undersköterska. Utbildningen är i ett år och börjar nu den 30e maj, det kommer vara ett intensivt år och det finns inte en ända paus under hela året. Inte ens i en dag. Jag vet inte vad jag ska göra. Vill jag det här, vilken usk inrikning ska jag ta. Det finns ju tusen olika inrikningar inom usk. Jag velar mellan psykatrin, barn- och undomssjukvård eller ädreomsorg. Det är där jag jobbar nu, jag har jobbat här i ett år och jag trivs. Och med det här kan jag även jobba på sjukhus osv. Ett stort utbud. Dessutom om jag väljer äldreomsorg så behöver jag inte göra praktiken och min utbildning kortas efter det jag kan. Ett svårt val. Jag har till imorgon att tänka för sen är det försent.

Ska ta och gå en promenad lite senare och tänka egenom vilket jag verkligen vill jobba med i livet.


Live. Love. Laugh.

2011-04-19, 11:59:51 / Kategori: Modell bilder


Fotograf: Dedrik T


Tisdag 19e april 2011

2011-04-19, 10:42:33 / Kategori: Modell bilder
Vilken dröm jag drömde inatt. Har legat hela morgonen och tänkt igenom hur drömmen var. Jag har kvar några bitar, men ju mer jag tänker på den dessto svagare blir drömmen. Jag har kvar känslorna hur jag kände i drömmen men bilderna börjar tyna bort. Lite mäkligt va?

Nu ska jag snart börja byta om för att träffa en kollega från mitt jobb, vi ska gå tillsammans till skolan och ansöka om USK(undersköterska) utbildningen tillsammans. Jag är super nervös. Jag hoppas så in i norden att jag kommer in, tänk att få bli utbildad, att få ett fastjobb, flera dörrar kommer att öppna sig för mig. Livet inom yrkeslivet kommer bli allt mycket lättare. Det skulle få vara en dröm att få bli utbildad. Det är verkligen det här jag vill göra. Håll tummarna för mig nu!


Fotograf: Ann kykyri


Dagens outfit.

2011-04-18, 19:05:52 / Kategori: Shopping + tips
Jag och Aida hade super trevlig, trosade igenom hela drottninggatan och kollade på affärer, drog sedan vidare till slussen och satte oss under solen med en glass i andra handen och bara njöt av vårvädret. Hittade inte det jag sökte efter, får gå igen någonannan dag. Vill hitta den perfekta jeans shortsen, jag gjorde det på topshop men det fanns inte i min storlek.


Shortsdress från bikbok.  


Insperation

2011-04-18, 10:53:30 / Kategori: Tankar



Till sommaren har vi planerat in en strand plåtning i Jönköping och just nu letar jag efter inspiration. Jag vet inte om jag vill köra mörkt och då menar jag med blött hår, sotade ögon, cool baddräkt. Intensivt. Eller ljusa bilder och med det menar jag med en vit söt klänning, vågigt hår, sjalar, ljust ljus. Harmoniskt.

Vad tycker ni? Grymt om ni skulle kunna skicka insperations bilder!


Måndag 18 april 2011

2011-04-18, 10:40:12 / Kategori: Allmänt

God morgon solstrålar, hur mår ni denna soliga vårdag? Jag har precis ätit en super god frukost med årets första vattenmelon. Hur gott? Fick en sommar känsla då jag alltid äter vattenmelon och söta jordgubbar när det är vår och sommar. Nu måste jag in och göra lite ärenden och kolla upp lite saker på en hemsida. Ska nämligen göra en sak imorgon och jag har varit så nervös de senaste dagarna. Jag vill inte berätta för mycket för det sägs ju att det ger otur att säga vad man ska göra innan man har gjort det. Så jag håller det hemligt tills jag har fått besked om jag kommer in eller inte.. 

Efter alla ärenden här på datan ska jag börja fixa mig iordning och åka in till stan för att möta upp Aida för shopping och fika under solen.



Lmfao- lalala


Söndag 17e april

2011-04-17, 20:52:15 / Kategori: Vänner & Familj
Nu är jag hemma från dagens utflykt. Var hemma hos min pojkväns familj och innan det var vi och hade picknick i solen. Super mysigt. Igår vart det en sen hemgång för mig, mötte nämligen upp min fina vän Olivia, drog till snaps för en hel del goda drinkar, där pratade vi i flera timmar om allt och inget, vi planerade in lite roliga planer(mer om det sen när det blir mer aktuellt). Vi hade super trevligt. Drog vidare och där mötte vi upp resten av gänget och dansade till tidigt på morgonen. Hur var eran lördag?

Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på TV. Ha en fin söndagskväll! ♥


Lilla jag idag. "tröja" från HM.


Långklänning?

2011-04-16, 18:25:48 / Kategori: Allmänt

Sitter här och velar. Jag vet inte om jag ska ha på mig min snygga blåa långklänning. Vågar jag? Är det förtidigt? Kanske ska jag ta det säkra kortet och ha det jag brukar ha. Men så känner jag i slutändan men åh det skulle ju vara så fint med vågit hår och svart målade naglar.. Japp det är svårt att vara jag just nu ;) Så vad tycker ni, borde jag köra långklänning ikväll?


Vååår!

2011-04-16, 16:10:05 / Kategori: Allmänt

Vilken underbar dag. Visst är det underbart med sånna här dagar. Vi behöver det här, alla är så glada och jag känner redan nu hur mycket man vill göra, vilka nya krafter man får. Min morgon började med mys med min älskling och en god frukost ute på balkongen med en super god frukost. Sen gick jag ut och joggade, körde situps och armar. Sen satte jag mig på ett berg och lyssnade på musik i solen. Nu har jag varit hemma och tog precis ut sockerkakan ur ugnen som jag tänkte ta med en iskall cola på balkongen.

Senare ikväll ska jag möta upp min underbara vän Olivia på uteserviringen på snaps. Första för i år. Där satt jag många dagar och kvällar med mina nära förra året och bara satt och pratade i flera timmar och tog en iskall cider. Så jäkla mysigt! Vad ska ni hitta på för underbart idag?


Ha en grym fredags kväll allihopa

2011-04-15, 20:18:17 / Kategori: Modell bilder

Nu är pizzan, salladen, filmen, bröden klara och dem levande ljusen tända. Nu ska vi burra ihop oss framför TVn och bara mysa. Så detta kommer nog bli mitt sista inlägg för idag så jag vill önska er allihopa en grym fredags kväll. ♥



Bjuder på en bild som fotografen: Ann kykyri tog på mig för ett par månader sedan. Vad tycker ni?


Bakelsen

2011-04-15, 17:31:26 / Kategori: Vänner & Familj

Hej och välkommen underbara vår! Solen skiner och alla är glada, det är så här det ska vara för då rockar livet så jävla hårt. Idag har jag jobbat och umgåts med min kära mor. Hon bjöd på en underbar bakelse som jag sakta, omdevetet åt upp. Det var lixom, stirra och ta tusen bilder i olika vinklar för att visa Er läsare hur fin den var! Jag råka ta sönder den på toppen så jag fick på fingret, slicka upp det. Tog mitt pekfinger och tog en klick och slicka av det igen och så fortsatte det tills jag kom ända ner till kladdkakan. Petade på den och fick upp en krämig kladdkakebit och vips så satt jag framför solen och slickade av pappret som den bakelsen en gång låg i..

Och nu kom jag precis hem till en pojkvän som bokstavligen slängde sig på mig och gav mig en miljon pussar. Kan man få ett större leende då? Vi ska ha en mysdag ikväll. Ska ta bilen och hyra film, äta hemmagjord pizza och massor med gottis ikväll. En grym avslut på denna fredag. Vad ska ni hitta på denna fredag? ♥
 



En underbar bakelse med en söt liten kanin!


Photo

2011-04-12, 19:50:26 / Kategori: Modell bilder


Modell: Jag
Fotograf: Didrik


Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

2011-04-11, 16:08:55 / Kategori: Allmänt
Nu är jag hemma från dagens att göra, har precis bokat in fyra körlektioner utav elva körlektioner. Riskettan ska jag göra på torsdag. Hela summan blev 6600, vilken härlig summa! Fyfan säger jag bara, vilket jävla rån. Svider ju som fan, men måste ju ta den här förbaskade körkortet någongång. Till sommaren är det ju planerat, så nu måste jag göra intensivt. Skola, böcker, CD-skivor med prov, köra med pappa. Sen ska jag väl få körkortet, eller hur? 

Aja, efter besöket på trafikskolan begav jag mig till min mamma med fika och vi satte oss utanför och njöt av det sköna vädret som Stockholm bjöds på idag. Nu ser det ju som om att det ska regna i vilken sekund som helst. Nu väntar jag på min pojkvän som ska hämta upp mig, vi ska nämligen åka till Ica Maxi och köpa lite saker. Vi passar på när vi får låna hans pappas bil. Så himla kul att köra på vägarna med hög musik och bara vara. Kan inte förstå att Han har fått sitt körkort, känns så overkligen. Han har blivit så vuxen, första gången jag såg honom var för 7 år sedan, och då var han en liten spinckevink med babylen hy.




Galet vacker!


Ny vecka

2011-04-11, 09:58:17 / Kategori: Allmänt

Hola amigos, allt bra med er? Själv vakna jag pigg imorse, känns hur skönt som helst. Hade en väldigt lugn helg och det behövde jag verkligen, det känner jag nu. Uppladdad till hundra igen. Nu sitter jag på jobbet och har en stund över för bloggen innan jag måste rusa tillbaka till mina arbetsuppgifter igen. Så vad händer idag då? För mig blir det jobb till klockan ett, träna Åsa, möta upp min pappa och sedan åka till trafikskolan, bli upphämtad av min pojkvän och sen tänkte jag träna lite när jag kommer hem. Vad har ni för planer denna härliga måndag?

Idag har jag på mig min nya tshirt från HM. En hel kroppsbild kommer upp senare ikväll.

Våren är här

2011-04-10, 13:17:36 / Kategori: Allmänt
Hej bloggen! Allt bra med er? Med mig är det jätte bra och att våren är här gör mig bara ännu gladare.

Igår hade jag en trevlig kväll med min pojkvän, hans kompis och min familj och deras vänner. Vi kom hem strax innan tre. Vaknade vid 11 tiden och gjorde iordning stekta smörgåsar. Våran favorit frukost just nu. Snart ska jag bege mig in till danscenter och dansa hip hop för Talia. Hon är grym och jag älskar hennes klasser. Sist jag var där så fick jag jätte bra komplimanger som gjorde mig sjukt glad. Hennes klasser är verkligen anpassade för mig och jag älskar dom verkligen.

Nu måste jag slänga på mig danskläderna och springa ner till tåget som kommer om en kvart typ så måste verkligen skynda mig. Jag är verkligen en tidsoptemist. Springer alltid ner i sista sekund och måste alltid stressa. Alltid. Måste bli mycket bättre på det! Men hur många gånger har man inte lovat sig det egentligen.. Vi hörs! ♥




Party

2011-04-09, 20:57:30 / Kategori: Modell bilder

Tänkte bara önska er en grym lördags kväll allesammans! Här har vi på hösta volym och dricker rosé. Snart ska vi ut och möta upp min pappa och hans vänner och sedan blit det att slå klackarna i taket. Vi hörs imorgon bitti. ♥


Modell: Jag
Fotograf: Annika


Lördag 9/4

2011-04-09, 12:26:12 / Kategori: Allmänt

God morgon underbara lördag. ♥ Idag börja min morgon med en super god frukost medans jag kollade på liar liar på TV. Nu sitter jag och tar det lugnt och väntar tills jag ska åka in till sönder för att dansa Commersial på danscenter. Det var tre veckor sedan som jag dansade på helgerna eftersom jag varit sjuk och trött de senaste helgerna som varit. Men nu så är jag äntligen frisk och pigg så det ska bli otroligt roligt att få dansa igen, har längtat som bara den. Hur mår ni? Vad ska ni hitta på denna lördag?



Mitt öga tagen med min mobil.


"Så här kommer du aldrig få se mig igen"

2011-04-08, 16:49:28 / Kategori: Vänner & Familj



I torsdags förra veckan var jag och Ronny bjudna på min Mimis studenskiva.
Temat var "Så här kommer du aldrig se mig igen", jag vet faktist inte vad jag var och Ronny var en maskerad cooling. Vi hade iallafall fruktansvär kul och vi körde all in eftersom vi både firade Mimi och att Ronny klarade uppkörningen samma dag och fick sitt körkort!


Lip plumper från Style By Tyra

2011-04-08, 08:20:11 / Kategori: Shopping + tips





Precis kletat på lip plumper med chiliextrakt från style by tyra.

Köpte hem lip plumper från style by tyra, det läppstiftet som innehåller chiliextrakt som ska göra läpparna större. Jag vet inte varför jag köpte den, förutom att jag var väldigt nyfiken på hur dessa lip plumper funkar. Efter att ha testat denna lip plumper så måste jag erkänna att det funkar! Helt otroligt. Men när du väl sätter på detta mirakel läppstiftet måste jag säga att det gör fruktansvärt ont. Jag började lixom pluta med läpparna och det gjorde så ont att jag nästan var tvungen att ta bort hela smörjan men jag höll ut och vips så hade mina läppar svullnat upp. Håller inte speciellt länge så dem är ju väldigt onödiga om du inte gärna kletar på dig läppstiftet hela tiden. Men det är inget jag rekomenderar, jag vågar inte ens testa igen! Kostade bara femtio riksdaler så inget att gråta över. Jag kan i ett annat inlägg visa en före och efter bild om det skulle viljas.


Tröttare i april

2011-04-07, 21:06:01 / Kategori: Allmänt
Tänkte bara säga god natt till er läsare, jag är så himlans trött. Har varit trött sedan den veckan då jag var as dålig och låg i sängen och sov i nästan en hel vecka. Och nu är jag tröttare än någonsin. Det bara fortsätter, jag blir nästan lite rädd. Men jag vet inte om det är för att april är en månad då det är grått och mulet ute. Läste på metro här om dagen att hälften av sveriges befolkning blir deprimerade när våren kommer. Och jag pratade med min mamma i telefonen nyligen och hon sa att nästan alla hon kände har sagt samma sak, att de är jätte trötta nuförtin de också. Någon av er som känner igen sig? Det är jobbigt som fan. Min chef kom till och med fram till mig idag och frågade om det var något, att jag inte var den där sprudlande glada tjejen länge. Men jag sa som det var, att jag bara är väldigt väldigt trött den senaste tiden men att det förhoppningsvis försvinner snart. Somnade till och med på dansgolvet efter jazzen igår när jag väntade på att dancehall klassen skulle börja.. så ni förstår jag är väldigt trött. Men nu ska jag ta och sova för jag somnar i vilken sekund som helst och förhoppningsvis vaknar jag piggare än någonsin imorgon bitti när jag ska till jobbet.

God natt alla fina. ♥


At work

2011-04-06, 13:00:32 / Kategori: Allmänt


4.4.2011

2011-04-04, 11:23:22 / Kategori: Vänner & Familj

God morgon, vakna för inte alls så längesedan av att mobilen ringde. Det var jobbet, jag måste jobba kväll ikväll, 12.30-20.30. Men det är nog lika bra det, så jag kan få en normal lön nästa månad. Hade tänkt göra det ena och det andra idag, men det får göras imorgon när jag slutar 13. Hade nämligen tänkt dansa, träffa min vän Olivia som desutom åker bort i två veckor och sedan ringa körskolan och boka en lektion för nuet och sedan tänkte jag köra på med lite körlektioner då och då, får se hur det går med uppkörningen med pappa och hans flickvän och gå efter det.

Vad har ni för planer idag? ♥


En bild från Gaudi från helgens partaj.


Bilder från modevisningen

2011-04-03, 20:53:03 / Kategori: Modell bilder




Här är två bilder på mig från modevisningen som jag gick för ett par helger sedan. Så här såg jag ut. Galet cool frisyr, men inte lika roligt när jag skulle borsta ut håret på kvällen. :)


Söndag 3/4

2011-04-03, 20:01:43 / Kategori: Vänner & Familj

Hejhej, allt bra med er läsare? Med mig är det bra. Vakna pigg imorse efter går dagens partaj. Drog ut med Mimi och hennes tjejkompisar och firade deras vän som fyllde år. Vi hade en grym kväll med massor med dans och goda drinkar. En bra kväll må jag säga. Kom hem vid fyra tiden och slängde mig i säng och sov till elva och var hur pigg som helst. Så jag har hunnit tvätta, stor städa, handlat, myst, promenerat, hyrt film och nu ska jag göra min pojkväns favorit maträtt. Tacopaj. Kan ge er receptet om ni vill, riktigt gott med en god sallad till. Mums. 


Innan jag drog ut med vännerna mötte jag upp min fina mamma för shopping och fik inne på ett galleri,
super mysigt! Om något helt annat, visste ni att glass innehåller fler kalorier än pizza? 


Medina - Falla tillbaks

2011-04-01, 17:37:30 / Kategori: Dans



I onsdags körde vi en grym lyrisk koreografi på Saras klass som jag älska! En koreografi för låten Medina - Falla tillbaks. Titta på videon jag la upp och se koreografin vi körde. Fin!


Ett inlägg som gjorde min dag

2011-04-01, 16:56:22 / Kategori: Vänner & Familj


Här om dagen var jag och min fina vän Mimi ute på söder och tog en fika och prata om allt o allo. Shoppa inne på HM och jag fick hem en vacker lång klänninng där ifrån, visar den sen. Men den här inlägget nedan såg jag när jag gick in på hennes blogg och gissa om jag vart glad. Tack vännen! Gillar våra fikastunder som bara den jag också. ♥