Till ansiktet

2011-01-30, 20:35:29 / Kategori: Shopping + tips



Neutrogenas make-up remover har jag använt sedan den kom ut till apotek butikerna här i Sverige och sen dess har jag bara använt deras märke. Här om dagen köpte jag för första gången den som innehöll daily srub och även den är jag riktigt nöjd med. Den gör så man får baby len hy och man kan/ska använda den varje dag. Älskar den verkligen och tycker verkligen att alla ska äga dessa två för ansiktet. Kostar bara 70 spänn!


Danscenter

2011-01-30, 16:59:22 / Kategori: Dans

Bästa söndagen på länge! Danscenter började med sina klasser idag, så jag körde en fortsättningsklass på hiphop med Talia som koregraf, och koreografin som hon gjorde var så jäkla grym måste jag säga. Vi körde med låten love locked down med kaney west och det roliga var att här om dagen så önskade jag att någon av hiphop klasserna som jag kommer ta skulle göra en koreografi till den!  

Och nu kan jag inte bärga mig till morgon dagen, för då blir det ännu mer dans. Den här veckan kommer jag att dansa intensivt och det ska bli otroligt roligt. Och det roligaste är alla nya klasser och nya lärare som jag kommer att dansa och pröva på. Efter denna vecka vet jag exakt hur mina dagar kommer att se ut för då vet jag exakt vilka klasser som jag vill dansa. Fast jag är mest orolig över att jag kanske kommer att tycka om ALLA danser och kommer vilja gå på varje klass, varje dag.

 


Lyckliga jag som fortfarande ligger i mina danskläder.


The wekeend

2011-01-30, 12:09:19 / Kategori: Uteliv

Heej allihopa, hur mår ni? Bakfulla?

Själv gick jag och tjejerna ut för tredje helgen i rad men jag kan nog inte säga att denna utgång var så lyckad för min del eftersom min magont kom tillbaka och jag kunde knappt stå, sitta eller andas. Så min mamma fick komma in till stan och hämta mig. Somna på direkten och idag är jag lite bättre, skakig i hela kroppen och jag kan inte sätta fingret på vad det kan vara för fel på mig. Stress och oro kanske.. 

I fredags följde jag med några andra tjej kompisar till ett ställe som hade premiär och det var jätte trevligt. Så jag bjuder på ett par bilder från i fredags istället. Enjoy.


Jag och Luisa dansar salsa.


Vi.


Smuttar på min lilla drink som höll på att kosta mig åtta tusen spänn!


Så här glad vad Aida :D


Varje dag lär vi oss något

2011-01-27, 22:42:46 / Kategori: Tankar

Idag lärde jag mig en mycket viktigt sak. Och det är att glädjas av det vi har. Jag vet att man ibland får en känsla av tacksamhet, hur tacksamma vi är för att ha en sådan underbar mamma, att vi har ett jobb vi tycker om, att vi har pengar och kan leva i princip hur vi vill leva. Tillexempel, jag kan köpa den där klänningen om jag vill eller är jag sugen på den där glassen så går jag och köper den, vill jag ut och dansa så gör jag det. Vi är tacksamma. Men ibland vet vi bara att vi ska vara tacksamma och vi är det för att vi ska vara det. Men den tacksamheten finns inte där just då vi njuter av den där glassen, eller står där och kramar den människan vi älskar mest i hela världen.

Jag visste aldrig att den sjunde januari tvåtusenelva var den sista dagen som jag skulle få pussa, krama och se min pojkvän som nu är mitt ex. Jag trodde aldrig det när vi sa hej då, allt var precis som innan. Vi kramade varandra länge, pussade varandra minst tio gånger innan jag var tvungen att gå. Det sista jag såg var honom och hörde honom säga "vi ses snart älskling!" och det där vackra leendet. Men tre veckor efter och vi har ännu inte sätts. Vi har gått skilda vägar och lever två olika liv. Han var min bästa vän, vi bråkade aldrig, det var han och jag. Det visste vi, det visste dem. Vi var lyckliga. Men ändå så var det slutet. Den dagen, sjunde januari tvåtusenelva var sista gången jag fick pussa honom. Men jag tog oss förgivet och trodde att det skulle vara han och jag tills hundra år. Han och jag.

Jag lärde mig att vi aldrig ska ta varandra för givet. Någon går bort i cancer. Jag fick cancer. Helt plöstligt visade en massa människor empati och massor av kärlek. Jag fick saker. Men varför kan vi inte göra det innan tillvarandra? Påminna varandra hur mycket den personen betyder.

Idag, på mitt jobb så satt jag med tårarna i halsen och ögonen vattenfyllda upp till max. Satt och pratade med en kvinna som bor där på mitt jobb. Hon har ett ben, den andra är amputerad. Hon går just nu endast på hopp och tro. Hennes man är döende och lider av cancer. Hennes högsta önskan är att få kunna gå igen. Och jag sa en massa ord av egen erfarenhet, du måste tro och ha mål för att kunna lyckas sa jag till henne. Jag berättade om min cancer, sa till henne att början alltid är jobbigast. Du kommer inte kunna gå imorgon, inte heller om en vecka. Men tränar du varje dag så kommer du en dag att kunna gå med din protes. Jag lovar dig. Vill du något tillräckligt mycket så kan du. Jag vet hur jobbigt det är när man en dag kunna springa flera mil utan att bli trött, sen helt plöstligt så är den försvunnen pga en jävla sjukdom. Jag vet att det är jobbigt. Men det viktigaste är att du tror på dig själv och vill för då går det. Jag trodde aldrig att jag skulle orka men jag tänkte på att jag ska fanimej börja dansa snart så jag kämpade mig upp på benen varje dag, oavsätt hur jobbigt det var. Jag skulle börja dansa och det var snart! Där satt jag och kvinnan, hon grät och jag fick ont i hela själen av att se henne. Där satt vi och kramades och det var då jag insåg hur viktigt det är att vara tacksamma för det vi har. Tänk på det!


Italienskt & lite pirr.

2011-01-26, 19:30:56 / Kategori: Vänner & Familj
Heej bloggen, ledsen för dålig updatering men har haft rätt mycket jobb nu de senaste dagarna så när jag har kommit hem har jag faktsit inte haft någon lust och ork att sätta mig framför datorn och skriva. Där emot har jag varit ledigt idag, så jag åkte in till stan och mötte upp en kompis för italiensk lunch och shopping. Fick hem en klänning, linne, lite nagellack och ansiktsprodukter från dagens shopping. Nu är jag helt slut och ska sitta här ett tag innan jag börjar rota i frysen.

Vad har ni gjort idag? Berätta. ♥


Idag hörde jag något helt fantastiskt!
Vi får se vad som händer, men det skulle vara en dröm.


Övertid

2011-01-25, 23:05:52 / Kategori: Allmänt
Tjoho! Nu är jag hemma från jobbet, fick jobba över idag igen. Är det inte typiskt att det alltid händer någonting precis innan man ska gå hem? Så har det varit båda kvällarna nu när det är jag som ska stanna till sist. Lite typiskt är det iallafall. Nåja, allt gick bra och imorgon är jag ledig.

Tänkte snart ta och sova, men grannarna brevid kör rockband och jag hör dem sjunga med sina icke-begåvade röster. Just nu försöker han som sjunger sjunga ljusa torner och det funkar inte så bra för honom. Och sen hör jag dem dära trummorna slås. Hur länge ska detta pågå undrar jag. Men lite rogivande är det allt, haha!


Här hade jag shoppat lite skor och klänningar på forever21 i dolphinmal, Miami.


25 januari 2010

2011-01-25, 12:19:11 / Kategori: Allmänt
God morgon allehopa, har ni sovit gott? Jag har iallafall sovit jätte bra inatt. Inga jobbiga drömmar och dessutom fick jag sova ut hela morgonen. Det behövde jag nog.

Igår fick jag jobba övertid eftersom det flyttade in en ny sjärna till vårt hem. Hon var så himlans orolig och sa till mig att hon ville att jag skulle stanna över natten med henne, för då skulle allt bli så mycket bättre. Så himlans söt! Idag blir det bara fem timmars jobb och det är rätt skönt. Så jag börjar inte förens om fyra timmar. Så jag tänkte ta och tvätta hela min tvätt hög innan jobbet men det får nog bli imorgon istället. Orkar verkligen inte ta tag i det just nu. Nu vill jag bara ta tag i vissa ärenden som jag måste göra via mailen och bara ta det lugnt.

Nu ska jag äta, kommer ett nytt inlägg om en liten stund.


20 snabba

2011-01-24, 08:50:57 / Kategori: Lär känna Sanna

God morgon, nu så här på morgon kvisten börjar vi med 20 snabba tycker jag! :)

1.Hur gammal är du om fem år? 25 år


2. Vem var den sista du träffade?
Mimi ♥


3. Hur lång är du?
168 cm när jag mätte mig sist.

4. Vilken var den senaste film du sett? Love and other drugs på bio med Mimi.

5. Vem ringde du senast? Min samordnare på jobbet.

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "vad hette hemsidan? bostadskön?" till min mamma.

7. Var är dagens planer? Idag ska jag jobba från 13 till 21, så idag hinner jag inte mer än o jobba.


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Jag föredrar att smsa, men tycker det är mysigt att prata i telefon ibland.

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skild? Skilda från när jag var tio veckor.


10. När såg du senast din mamma?
Igår innan jag gick och la mig


11. Vilken ögonfärg har du?
Melerade. Bruna fast ibland är dem väldigt gröna, framför allt på somrana.


12. När vaknade du idag?
Aldeles för tidigt, halv åtta på morgonen.


13. Har du någon gång hittat en katt?
Hur menar du nu? Inte en katt som någon har dumpat ute, nej.

14. Vilken är din favoritplats? Hemma är en underbar plats.


15. Vilken plats föredrar du minst? 
En plats där jag fryser!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Det är väldigt svårt att säga, jag finns nog kvar i hemmaorten Stockholm. Men man vet aldrig. Tio år, det är svårt.

17. Vad skrämde dig som barn? Ingenting faktsit. Eller jo, alla berättelser min pappa skrämde mig med som liten. Det är väl därför jag har blivit så knäpp i vuxen ålder.


18. Vem fick dig att skratta senast?
Du kanske? :)


19. Är du för ung för att äga vinylskivor?
Inte fan vet jag? Är det dem dära stora svarta skivorna från förr?


20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar.


Söndags mys

2011-01-23, 16:36:54 / Kategori: Vänner & Familj

Bye, nu drar jag in till söder för middag och bio med min fina Mimi. Ha en toppen söndag allesammans! ♥



You are the best!

2011-01-23, 15:42:42 / Kategori: Uteliv

Heej allihopa!

Idag är det söndag och det betyder bio och middag med Mimi, ska träffa henne aldelses snart så måste hoppa in i duschen strax. Men måste berätta lite om igår. Igår var det en utav det bästa kvällarna på evigheter, jag bad till högre makter att kvällen aldrig skulle ta slut, det gjorde den tyvärr men fy skjutton vad roligt vi tjejer hade igår. Först startade vi självklart hos Olivia och lyssna på hög musik och drack en massa cider. Kom ut vid elva och startade på entourage där vi dansade och drack en massa goda drinkar. Pappa och Annelie kom lite senare och dansa med oss, träffa fler vänner och dansa ännu mer. Efter drog vi förbi whiteroom och sist men inte minst lobby. Kvällen slutade med en tryckare med Olivia. När jag kom hem var jag så slut och mina fötter hade svullnat upp till storlek furtio.

Tack för att jag har världens bästa vänner, tack för att jag börjar må lite bättre och tack för att vi hade så jäkla roligt igår, tack! ♥






Gråkavaj

2011-01-22, 13:01:47 / Kategori: Shopping + tips






Igår köpte jag denna fina kavaj från HM, tänkte att det skulle vara snyggt till vår/sommar med ett linne slarvit nerstoppad innanför slitna jeans eller short och snygga highheels till! Fint va?


Bilderna får säga sitt, vi igår.

2011-01-22, 11:42:53 / Kategori: Vänner & Familj


Lördag 22 Januari

2011-01-22, 10:25:14 / Kategori: Allmänt

God morgon, god morgon. Har ni sovit gott?

Själv vakna jag med världens gladaste hundar som slicka mig i ansiktet och hoppade på mig när jag vakna. Har legat så underbart mysigt hela natten, när min lillebror och hans flickvän drog vid ett tiden i natt gick jag och hundarna ut för den sista rundan för natten och sedan la vi oss under täcket alla tre och myste jätte nära varandra. Och imorse vakna jag med världens gladate hundar och då var det bara att gå upp och ge dem mat och ut på en härlig promenad. Men det var riktigt skönt, solen var påväg upp när vi gick ut så det var så där morgon vackert där ute. Nu ska jag läsa lite körkortsteori och mysa lite mer.






Where did the time go?

2011-01-21, 17:29:55 / Kategori: Allmänt

Hallå bloggen!

Idag är det fredag, redan lixom. "Måndag, fredag och sedan är det någonting emellan som jag inte riktigt kan säga vad det är". Japp så sa en tjej till mig idag, att vi alla känner att tiden rullar så in i norden för fort, då måste väl planeten ha på något sätt börja gå mycket fortare om dagarna. Eller? En person sa till mig när jag var en liten flicka, jag klagade alltid på att tiden alltid gick så sakta. Jag ville blir stor sa jag.Då sa hon ju äldre du blir dessto fortare kommer tiden att gå. Och som jag längtade! Men nu när jag istället är vuxen önska jag på något sätt att vi skulle kunna stanna tiden en aning. Andas, hinna med allting, hinna ta in allt som händer oss dagligen. Ja bara få stanna tiden en aning..

Nåväl, nu är det helg och det är fantastiskt skönt kan jag lova. Just nu sitter jag hundvakt åt världens sötaste hundar och det kommer jag vara till imorgon kväll. Så idag har jag bjudit över min lillebror och hans flickvän för goda drinkar och pizza, tvspel och massa annat roligt. Så nu tänkte jag hoppa in i duschen, fräscha till mig och piggna till lite. Puss


Lördagens utgång

2011-01-20, 08:54:14 / Kategori: Uteliv

I lördags gick jag och tjejerna ut för lite födelsedags firande, det vart tre flugor i en smäll. Vi firade alla fyras tjugoårsdag. Kvällen började med middag hemma hos Olivia, poppade champange och hög musik. Efter ett par timmar senare åkte vi in till ett riktigt soft ställe inne i stan och stannade där tills stägning och vi gick sist med gänget vi träffa där, och sedan åkte vi vidare till lobby och drack en massa goda drinkar.

Åkte hem och på vägen hem träffa jag en tjej som sa en massa fina ord. Glad att jag träffa henne. Öde tror jag det kallas. Kom hem klockan sex på morgon. Ett toppen kväll! Höjdpunkten på kvällen var nog att jag träffa så jäkla många kompisar på stället vi var på.



Under kvällen bar jag en klänning som jag köpte i USA.



Olivia och jag, tolvslaget då hon fyllde tjugo hela år!


Tjejerna vid vårt bord


Vi igen ♥


Väl där borta träffa vi Aida och gänget, vilken kram man fick! :D


Tjugonde Januari Tvåtusenelva, En Torsdag.

2011-01-20, 08:32:22 / Kategori: Allmänt
God morgon gott folk! Sovit gott? ♥

Själv vakna jag för någon timme sedan, jag sover så oroligt nu förtiden och det är hur jobbigt som helst! Vaknar av att jag drömmer jobbiga drömmar och efter det ligger jag klarvaken. Stirrar upp i taket och försöker somna om. Men det går inte. Vart så här efter den där jobbiga, fyhelvetes jobbiga saken. Bara drömmer om honom hela tiden och snart blir jag galen. Intalar mig själv, vet inte ens själv vad jag känner längre, eller jo jag känner mig rätt vilsen...

Gjorde frukost åt mig och morsan, man blir rätt hungrig utav av att tänka, det har jag märkt. Det är väl ioförsig bra eftersom jag har slarvat med maten rätt mycket efter händelsen. Igår börja jag jobba på mitt underbara jobb igen, efter fem veckor så blir man rätt slapp i kroppen. Tar väl ett par pass innan man är tillbaka helt. Men kul var det, massor med kramar och många glada ansikten.

Tänkte ta och ordna lite i mailen nu och sedan gå in på bostadskön och kolla om det har dykt upp någon lägenhet som skulle passa lilla mig. Vi hörs!


Sunset

2011-01-18, 16:55:20 / Kategori: Modell bilder


Modell: Jag
Fotograf: Annika


Citat

2011-01-18, 15:26:14 / Kategori: Tankar

"This is your life. Do what you want and do it often. If you don't like something, change it. If you don't like your job, quit. If you don't have enough time, stop watching TV. If you're looking for the love of your life, stop. It will be waiting for you when you start doing things you love. Stop overanalyzing, life is simple. All emotions are beautiful. When you eat, appreciate every last bite. Open your mind, arms and heart to new things and people, we are united in our differences. Ask the next person you see what their passion is, and share your inspiring dream with them. Travel often; getting lost will help you find yourself. Some opportunities only come once, sieze them. Life is about the people you meet, and the things you create with them so go out and start creating. Life is short. Live your dream and wear your passion."