Viktigt möte, jobb och träning.

2011-10-31, 16:45:24 / Kategori: Allmänt
Hej på er!

Jag kom precis hem och har lagt in pommes fritt i ugnen, min pojvän är påväg hit nu och vi ska äta en tidig middag och mysa framför en film så idag blir det en låg updatering.

Jag har haft en full dag med möten, jobb och träning. En rätt jobbig dag på jobbet, fick ingen rast idag så jag hann inte äta någon lunch så jag fick åka hem tidigare så en kollega tog över mina ärenden, det var gulligt! Sedan åkte jag till stadsdelsförvaltningen inne i farsta centrum och hade ett kort möte med en kvinna som jobbar med personal frågor, hon hade hört lite saker som jag sagt och ville gärna höra mer utav det och vidarutveckla detta. Det känns jätte skönt så snart får jag nog ett samtal från min chef och vi kommer där efter ha ett möte!

Sedan vart det stenhård träning. Så nu mår jag toppen! Blivit vigare och börjar få tillbaka konditionen, orkar springa länge och längre för varje gång, känns jätte bra.


I denna stund

2011-10-30, 21:20:33 / Kategori: Allmänt
jag och älsklingen sitter och myser framför tvspelet. Så jag tänkte bara önska er en toppen kväll så hörs vi imorgon. Kram!

Sista grillningen för i år.

2011-10-30, 15:44:57 / Kategori: Allmänt
Nu är vi klara med höststädningen - eller vi var klara för ett litet tag sedan så nu ska jag hoppa in i duschen. Fy så jobbigt det var men ändå så var det skönt att ha fått röra sig, varit ute i naturen och svettas. Efter att vi krattat och burit tonvis av löv in till skogen så fick vi oss välförtjänta korvar som vi grillade precis här utanför. Rätt mysigt endå måste jag säga. 


Så här såg jag ut när vi skulle ut och kratta med stora tummvantar, strumpyxor och höga kängor från dinsko.  


Höststädning

2011-10-30, 11:19:32 / Kategori: Allmänt

Hej på er! Har ni sovit gott?

Själv har jag varit vaken ett bra tag nu och snart ska jag ut på gården och hjälpa till med höststädningen som vi har idag. Glömde verkligen bort att det var idag och min granne kom och plinga på och frågade om jag kommer ut och hjälper till och man kan ju inte säga nej. Så jag nu är det är väl bara att hoppa in i dom bekvämaste kläderna och ut och städa. Men det blir bra, då får jag lite motion och frisk luft, och det behöver jag verkligen. Jag var hemma hela dagen igår, var helt slut från fredagens barader så jag valde att stanna hemma trots att jag satt med lockigt hår och sminket var på och vännerna väntade på PURE. Men idag är jag pigg så det känns väldigt bra.

Hur var eran dag? Firade ni halloween igår? :)



Jag älskar dig mest i hela världen.

2011-10-29, 21:56:37 / Kategori: Vänner & Familj


Lördag den 29 oktober.

2011-10-29, 12:43:07 / Kategori: Vänner & Familj
God morgon alla fina där ute. Hur mår ni denna soliga dag? Själv mår jag toppen och sitter och väntar på att äggen ska bli klara så att jag kan äta någongång, är vrål hugrig.

Jag kom hem halv 6 imorse och somnade på ett kick! Jag gick ut med min pappa och två av hans bästa vänner som har känt mig sen jag var en liten tjej. Vi åkte in med en taxi till odenplan och körde biljard och drack en massa goda drinkar och hade shottävlingar. Vid 3 tiden åkte vi och åt, vi var as hungriga alla fyra och efter det åkte vi in till Engelen i gamla stan där vi firade pappas som är chef på engelen och som jobbade där för sista gången i år. Sen höll jag på att somna, gäspa och frysa så då kom det en taxi och hämtade - som jag längtade till sängen imorse. Jag kommer inte ihåg sist jag var vaken i tjugofem timmar streck.

Nu är äggen klara så nu ska jag äta, vi hörs lite senare.


Jag och min far för 3 vintrar sedan.


God natt på er

2011-10-27, 20:25:08 / Kategori: Allmänt

Hola amigas! ♥

Här luktar det kanel i hela huset, jag och min mamma har precis bakat en mjukpepparkaka och nu dricker vi kallmjölk och mumsar på super goda pepparkakor. Idag har jag jobbat som en liten piga och efter jobbet åkte jag direkt till friskis och svettis och körde stenhårt på armar och rygg, imorgon får det blir ben och rumpa.

Nu är klockan redan halv nio och mina fötter värker,  imorgon är det äntligen helg och det betyder mys på högsta nivå. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det nog sängen hörni. Hoppas ni mår toppen idag, för det gör jag. 



Onsdag den 26e oktober.

2011-10-26, 14:14:06 / Kategori: Allmänt
Hej på er. Jag har precis slutat jobbet och sitter nu i Farsta stadsdelförvaltning och skriver på alldeles försena försäkringspapper. Sedan ska jag försöka fixa med CSN papprerna, inte heller så lätt som man kan tro. Inte bara att skicka in och få studiebidrag, men jag får tänka på att sånt här är nyttigt för mig, så jag lär mig och inte behöver fråga om hjälp sen. Sen efter detta ska jag gå och gymma efter två månaders sjukskrivning och om en vecka får jag träna magen och börja dansa igen, som jag längtar!!!


Tisdag 25e oktober.

2011-10-25, 18:36:25 / Kategori: Allmänt
Hej babes, hur mår ni? :)

Sitter här och halv sover, är väldigt trött idag! Det har varit en hektisk dag och nu sitter jag fast i soffan. Jag har hunnit med att jobba i 8 timmar, sedan åkte jag till vårdcentralen för mina årliga blodprovskontroller, sedan fick jag ett samtal att ett par jeans som jag velat ha ett tag nu har åter kommit in på lager så in till stan åkte jag och shoppade dessa jeans. Hoppas dom sitter bra nu, orkade inte testa dom. Sedan vart det ett par ärenden och nu sitter jag hemma och måste plugga! Fast jag ska inte klaga, jag gillar hektiska dagar.


en bild från en av mina bästa resor och mina bästa två veckor i mitt liv.


Dagens insperation.

2011-10-23, 19:10:19 / Kategori: Shopping + tips

Tumblr_lsr02w8m8n1qmp1s3o1_500_large
From: We♥it


Just do it!

2011-10-23, 15:39:35 / Kategori: Allmänt

Jag måste bara säga att det är jätte roligt att så många har börjat kommentera här på min blogg, det gör mig mer motiverad till att blogga. Så fortsätt gärna med det ni gör, det är jätte roligt! 

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan börja plugga till den nya kursen arbetsmiljö och säkerhet - bara 50p kurs så den är nog rätt enkel och inte så stor. Vad ska ni hitta på denna söndag?


Söndag 23 oktober.

2011-10-23, 13:01:23 / Kategori: Allmänt

Tog en låång sovmorgon imorse, somnade om efter att jag pussade min pojkvän hejdå när han försöke smyga ut tidigt imorse för att jobba. När jag vaknade ett par timmar senare gjorde jag iordning en god frukost som jag åt medans jag läste cosomopolitan tidningen. Nu ska jag svara på ett par mail.



Myspys lördag.

2011-10-22, 19:59:53 / Kategori: Allmänt


Tänkte bara önska er en fantastisk lördags kväll allesammans. Jag sitter med min älskling och myser och det ska vi göra hela kvällen. ♥ Vi ska snart gå och handla hämtmat och även gå till affären och köpa godis och chips till filmen vi hyrt. Så nu ska jag återgå till min pojkvän och lägga mig i hans famn, så vi hörs imorgon. Kramisar


Bar54

2011-10-22, 13:13:26 / Kategori: Allmänt
Hallå där, hur mår ni idag? :) 

Sitter och kollar på matpogram på TV medans jag har en chocklad mask in smord på ansiktet. Igår var det en bra kväll. Vi kom inte ut förrens klockan elva igår kväll och hamnade på bar54 där vi satt igång dansgolvet. Det var helt tomt, sen beslutade vi att gå upp och dansa och sen vart det helt plöstligt fullt på dansgolvet. Jag tror alla satt och önskade att någon skulle upp så dom kunde dansa själva. Kommer ni ihåg när man var liten och gick på disco som skolan arrangerade på fredagarna. Alla stod vid godiset eller satt på stolarna och kollade på dansgolvet och bad om att någon skulle kunna gå upp och dansa så man vågade ge sig upp och dansa själv. Och hur man dog av längtan tills en lungn låt skulle poppa upp. Nelly - dilemma så man fick dansa med den kille man var kär i.




TGIF!

2011-10-21, 18:24:13 / Kategori: Allmänt
Hej bejbs! :)

Det är fredag idag, och det känns så jäkla skönt. Ingen ångest! Denna helg ska jag njuta av till fullo! Förra helgen satt jag inspärrad i mitt eget hem, med mina läxor och skolböcker upptrycka ända upp till näsan. Jag pluggade hela helgen, hela tiden. Den här helgen har jag ingen deadline så det känns
u n d e r b a r t!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch, sedan ska jag locka mitt hår. Jag ska testa dust it, mina lockar försvinner efter en halvtimme oavsätt hur mycket jag använder hårspray, det här lär göra underverk! Har ju haft tuppkam med det!


Amsterdam

2011-10-20, 00:30:19 / Kategori: Vänner & Familj

Tänkte bara säga god natt och dröm söta drömmar. Nu ska jag fortsätta mysa med min älskling som ligger brevid mig och tjatar på att jag ska krypa ner under täcket. ♥



Har på mig mina nya strumpor som jag fick av min mamma. På stumporna står det Amsterdam. Min mamma kom hem för en halv timme sedan från hennes resa med en stor påse med massor av saker. Godis, ost och ljus som handikappade hade gjort - jätte fina ljus!


OLIVIA.

2011-10-19, 16:55:10 / Kategori: Vänner & Familj

Hejsan :)

Hann inte blogga innan jag åkte in till stan imorse, åkte in och mötte upp Olivia för lunch på ett litet café inne på drottningatan. Där satt vi i timmar och pratade, tiden gick så himla fort. Vi letade även efter en stor kuverväska och en stor stickad halsduk i skrikig orange färg, men inte hittade vi något sådant. Letandet fortsätter.

Nu är Ronny påväg hit, så nu ska jag mysa med min pojkvän. Bloggar lite senare.


Vi vart även bjudna på en jordgubbs cheesecake! :)


Dagens vill ha.

2011-10-18, 18:39:56 / Kategori: Shopping + tips



Idag när jag började röra mig hemmåt efter att jag shoppat ett par snygga blusar och stickade tröjor inne i stan, så ser jag en tjej med en sån jävla grym outfit! Jag kunde inte släppa blicken! Hon hade en stor stickad orange halsduk och en stor orange kuvertväska! I en skrikig orange färg. Sedan höga klackar och en svart kappa till det. Höstigt och jävligt snyggt. Så imorgon ska jag in till stan och leta! 
- några tips om vart jag kan hitta dessa accessoarer? 


Aktiv morgon - tummen upp.

2011-10-17, 11:59:03 / Kategori: Allmänt
Nu är jag hemma efter mitt sjukhus besök, nu är det ett år kvar till nästa gång, det känns skönt att dom har trappat ner från fyra gånger till en gång per år. Efter röngen åkte jag till odenplan och gjorde prov i medicin. Nu är jag hemma efter en aktiv morgon. Nu slägde jag precis i ett par potatisar i en kastrull fylld med vatten, är vrål hungrig. Så nu ska jag bara äta lunch och sedan in till stan igen och springa ett par ärenden och hitta en födelsedags pressent till min lille bror som fyller 19 år imorgon.


SÖS

2011-10-17, 07:48:12 / Kategori: Allmänt

God morgon. Har ni sovit gott? :) Just nu sitter jag på röntgen avdelningen på södersjukhuset och dricker konstrast, sjuksköterska som ska ta hand om mig idag kom precis ut med det så inom en timme ska jag dricka 1l kontrast och sedan ska jag in till röntgen rummet och bli röntgad. Dom kommer där efter sätta in en kanyl i armvecket och sedan kommer det komma en varm kontrast som åker ner till magen och då tar dom fler bilder. Dom senaste gångerna har. Gjort fruktansvärt ont så jag har lite ångest varje gång jag ska hit. Men jag får hoppas på att denna gång blir smärtfri!




Ha en bra söndag allesammans! :)

2011-10-16, 15:44:36 / Kategori: Allmänt


Nu är Ronny snart här så jag tänkte bara önska er en super härlig söndag, för det ska jag ha. Så hörs vi imorgon igen om jag inte bloggar hemma hos Ronny. ♥


Söndag 16e oktober.

2011-10-16, 12:53:26 / Kategori: Allmänt

Hallå där :) Hur mår ni?

Jag kom precis hem till en lugnt och tyst lägenhet, Ronny skjutsade hem mig så nu ska jag sätta igång med stenhård pluggande innan han kommer hit igen och hämtar upp mig. Vi skulle nämligen shoppa lite och gå på ikea men han får göra det själv nu eftersom jag har prov imorgon bitti i medecinsk grunkurs, tycker det är fruktansvärt svårt så jag måste verkligen nöta nöta nöta den lilla tid som jag har på mig till plugg.


En låt som spelas i mina högtalare just nu.


Ett eget rum är något speciellt.

2011-10-15, 11:13:25 / Kategori: Allmänt
God morgon finisar ♥ Har ni sovit gott?

Det har iallafall jag, trots att jag har vaknat lite då och då och varit rätt stressat och orolig i magen. Har nämligen vaknat och tänkt på att jag måste hinna plugga! Vill ju inte plugga hela dagen så jag vill sätta igång nu så jag har dagen på mig att göra något roligt.

I natt sov jag ensam, så jag gick in och la mig i min mammas säng, annars sover jag i soffan i vardagsrummet. I över två år nu har jag levt utan ett hem, ett eget. Varje dag sedan jag flytta ut från mitt rum har jag haft lite ångest - rummet hos mina föräldrar var mitt hem. Allt jag älskade låg där inne, allting var mitt. Dit jag kröp in när jag var glad, ledsen, arg - och de stunder jag bara ville vara för mig själv. Rummet som jag hade möblerat och fixat helt själv. Kvällarna som det lös hundra tända stearinljus i. Där inne har jag dansat massor. Där inne har så otroligt mycket roligt hänt! Mitt rum var speciellt och när jag flyttade ut så önskade jag att jag fick ta med mig mitt rum också. Jag saknar att ha ett eget rum varje dag, ett rum som är mitt och ett rum som jag har fixat och ett rum som jag kan krypa in när jag vill. Ett eget rum är något speciellt.

Just i denna stund..

2011-10-14, 22:58:16 / Kategori: Allmänt
Ska nog sova snart. Har varit rätt seg hela dagen, sov när jag kom hem från jobbet, skjutton vad jag frös. Var på en promenad med en utav våra boenden. Det är ju förfan iskallt ute nu. Trodde det skulle bli en snabb promenad, runt husen bara. Men inte den här gången, då skulle vi överrallt, ner till vattenet, kolla där, gå en omväg och allt detta i myrsteg. Grr. 

Nu har jag proppat i mig godis i mängder medans jag kolla på idol så nu mår min mage inte alls bra! Ska väl ta och klura ut ett par instuderingsfrågor innan jag sussar. ÅH vad jag inte vill plugga, men jag måste, jag måste verkligen! Försöker få högre betyg på med. grundkurs men ämnet och jag passar inte ihop! Det är som matte för mig. Om jag ska förklara så här, jag och matte är som dag och natt, så då förstår ni att jag verkligen inte gillar det här ämnet. Jag fruktar för att komma hem för jag vet vad som väntar mig, jag gråter inom mig och jag gör allting utan att göra det jag måste. Jag gillar helt enkelt inte detta ämne, jag har till måndag på mig sen behöver jag nog aldrig mer i hela mitt liv plugga till med.grundkurs igen. Så det är bara att kämpa stenhårt den här helgen sen är det ö v e r!


Tisdag den 11e oktober.

2011-10-11, 11:30:08 / Kategori: Vänner & Familj
God dagens :) Fint väder ute men antar att det är svinkallt ute ändå.
 
Tänkte upptadera lite snabbt här. Ska snart gå till tåget och gå på ett informationsmöte i skolan som ligger i odenplan. Vi ska nog bara få lite tider och våra studiehäften antar jag. Sedan ska jag möta upp Olivia för massor med prat, vi har inte sätts över en månad pågrund av min sjukskrivning och mycket i bådas kalender att vi alltid bokar om varandra att vi aldrig har kunnat ses!

Nu ska jag dra på lite smink och sedan ska jag åka in till staden. Mobilbloggar lite senare.


Jag och lillebror på mammas kalas.


10.10.11

2011-10-10, 16:06:16 / Kategori: Allmänt
Hallå där! Tänkte upptadera lite snabbt innan jag tänkte sätta igång med pluggandet.

Kom precis hem från jobbet, jag skulle egentligen jobba en hel dags pass men när min pojkvän hade skjutsat hem mig klockan 6 imorse för att jag hade glömt min plånbok och hunnit somna om i min mors säng ringer min chef och ber mig komma in omgående. Så då var det bara att flyga upp ur sängen och dra på sig ett par kläder som låg hemma och springa med tunga steg till tunnelbanan. Men skönt det. Föredrar dagpassen så jag har kvällen kvar att bara få mysa.

Igår efter stenhård plugg från tidiga förmiddagen till sena eftermiddagen kom Ronny och hämade upp här. Så beställde vi hem en god ungsgratinerad pasta med salami till mig och en vesuvio till Ronny framför en hyrd film.

Nu ska jag plugga, så vi hörs senare. ♥


"I run my own world"

2011-10-09, 16:12:13 / Kategori: Allmänt


Söndagen 9e oktober 2011

2011-10-09, 12:32:57 / Kategori: Vänner & Familj

Har för en liten stund sedan ätit frukost och snart ska jag sätta igång med studierna. Sista inlämnningendagen idag, men jag är snart klar med alla uppgifter så det lär nog inte ta så många timmar. Så det är skönt.

Igår åkte jag till min pappa och hans tjejs stuga ute vid vattnet. Vi grillade kött framför en öppenbrasa, fick massvis med goda drinkar som jag aldrig smakat på förut. Massor med skratt. Många timmar efter att solen gått ner åkte vi hem till deras lägenhet och spelade rockband. Klockan halv 4 kom jag i säng imorse, vi hade en super mysig kväll.  



Ett smakprov

2011-10-08, 11:51:18 / Kategori: BTS bilder

Hej solstrålar! Har ni sovit gott?

Somnade rätt tidigt igår kväll så imorse vaknade jag tidigt och nu har jag myst ett tag i min säng. Har ätit en god frukost med min mamma och pratade om deras galna kväll igår. Snart ska jag hoppa in i duschen, för senare på eftermiddagen ska jag iväg till min pappa och hans tjej och bli bjuden på grillad mat och goda drinkar. Kommer nog bli en toppen kväll!

Fick ett mail här om dagen av ena fotografen som jag plåtades för. I mailen låg ett par oredigerade bilder där det stod "ett smakprov". Så detta är alltså inte dom som ska lägga ut. Men tänkte om ni ville se ett smakprov ni med.



Jag just nu:

2011-10-07, 20:59:31 / Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag framför idol med en coronas i handen och väntar på att maten ska bli färdig, är vårlhungrig. Pommefritten är i ugnen och köttet ligger på grillen(läs:spisen). På mina fötter sitter ett par skyhöga klackskor från USA.


skåål på er! Ha en fantastisk fredag. ♥


Maskerad.

2011-10-07, 19:00:03 / Kategori: Vänner & Familj

Hej på er! 
 
Nu har mamma och hennes två vänninor gått ut. Jag har hjälpt min mor att tupera hennes hår, sminka och sätta på lösögonfransar och inte får vi glömma fota dessa snygga kvinnor! Dom ska på en 50 års fest där temat är maskerad och dom var så coola i deras utstyrelser att jag vart lite avunsjuk. Jag älskar människor som vågar köra all in och bara ha kul.

Igår började jag och ett par vänner planera halloween, vi vill klä ut oss och ha roligt. Bara få vara någon annan. I love it! Inte alls länge kvar till halloween, bara tre veckor kvar! Läskigt va?


Min fina mor. Haha, kolla djävulhornen! ;)


Lunch, shopping och smoothies med Mithila.

2011-10-06, 21:30:40 / Kategori: Vänner & Familj

Hallå där snyggingar!

Ledsen för dålig uppdatering men just nu har jag väldigt mycket med arbete och skola. Försöker hinna ikapp dom sista dagarna som är kvar av denna termin. Tappade ju nämligen en månad när jag var sjukskriven.

Hann med en lunch, fik och shopping med M idag. Fick dessutom hem en super snyggt linne från bikbok som hade jätte snygg rygg. Visar er den en annan dag.



En bild på M som dricker någon mango-ingefära smoothie. ;)


Idag är det ingen vanlig dag..

2011-10-05, 11:58:56 / Kategori: Vänner & Familj

nej, för idag är det min älsklings födelsedag! Grattis min prins på din dag. Jag kan inte förstå att det här är våran fjärde födelsedag vi firar tillsammans. Jag ser fram emot hundra födelsedagar till tillsammans med dig! Jag älskar dig mest i hela världen och jag hoppas du får en fantastisk dag idag och att du blev glad över gårdagens firande♥


En bild för exakt 2 år sedan då det var hans 18 års dag. ♥


Kom in på steg 2!

2011-10-03, 21:58:23 / Kategori: Vänner & Familj

Ligger brevid min prins och kollar på two and a half men. Jag är helt slut efter dagens barader så snart ska vi gå och lägga oss. Förresten, fick hem ett brev från min skola och jag kom in på steg 2, tänk att första terminen redan är klar!


Bingolotto med familjen.

2011-10-02, 20:34:30 / Kategori: Vänner & Familj
Bror, mamma och min gudfar sitter här och har spelat bingo och ätit chocklad och banan. Vi har det super trevligt men tyvärr vann ingen utav oss. Trodde jag skulle vinna ett par miljoner. Men icke sa nicke. Nu sitter vi framför våra mobiler och spelar wordfued och försöker slå varandra.




Jag och bror från fem minuter sen.


Oktober för ett år sedan.

2011-10-02, 11:31:34 / Kategori: Allmänt
Sitter fortfarande här i min urmysiga morgonrock som jag fick av min moster och hennes man i julas och spelar wordfued med alla jag känner. Men snart måste jag resa mig upp och fixa mig. Ett ska jag möta upp Mimi för fika inne på söder. Jätte mysigt ska det blir! Och senare ikväll blir det bingolotto med min älskade mor.

Vad ska ni göra denna härliga söndag?


En bild från förra årets oktober.


Andra oktober tvåtusenelva.

2011-10-02, 09:06:36 / Kategori: BTS bilder
God morgon. Har ni sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa och nu är jag pigg och glad.

Igår var jag så himla trött att jag höll på att gå av. Jag hade vaknat 8 på morgonen och stressat hela morgonen. Hade höst plåtning med två nya duktiga fotografer. Mitt på bron ute i slussen. Så jäkla vackert väder det var igår, stor sol och inte ett ända moln på hela himlen. Jag plåtades i en stor stickad tröja, ett brund halsband och beiga skor. Och brunsotiga ögon som min kompis fixade.

Nu ska jag överraska min mor med en god söndags frukost.


En BTS bild från igår.


Middag och massor med sangrias och öl.

2011-10-01, 21:46:30 / Kategori: Vänner & Familj
Hej snyggingar!

Kom precis hem från Ronnys pappa där vi hade middag med alla deras släktingar och vänner. Lyssnat på musik, ätit, druckit öl och lekt med alla barn. Vi har haft en super trevlig kväll och firat Ronny i förskott! Han fyller nämligen år nu på onsdag och jag håller på att planerar hans födelsedags pressent och vad vi ska göra. Många frågor jag får höra nu. En nyfiken pojkvän och han tror att han vet exakt vad vi ska göra! Hihi, super roligt.

Nu ska jag faktist snart sova. Det har varit en lång dag, väldigt lång dag. Vaknade 8 imorse. Så nu är jag super trött! Hoppas ni har en fortsatt grym lördags kväll! ♥


Jag förra helgen.