29 December 2011

2011-12-29, 20:27:57 / Kategori: Allmänt

Hej på er!

Igår var min morfar på besök, vi åt thai mat och pratade en massa. Min morfar är så där super söt, så där söt att man inte kan sluta le när man tittar på honom och när man hör honom prata. Dessutom är han grym på skämt och får alltid mig att le så kinderna gör ont. ♥

Nu ska jag packa ner lite kläder, min pojkvän är påväg hit och ska hämta mig. Vi ska mysa framför en bra film. Och imorgon är vi lediga och det är det bästa som finns. Då vet jag att vi kan ligga och mysa hela morgonen lång.

Idag var jag förresten as duktig, körde intervall träning på gymmet så jag svettades som bara den. Så jäkla skönt, har varit rätt slapp den senaste veckorna. Men nu är jag på banan igen ;)


28 Oktober 2012

2011-12-28, 14:54:55 / Kategori: Allmänt
Hejhej, sitter just nu på expresso house och äter en sen frukost/lunch och skriver klart inbjudningskorten till tjejerna. Jag och min pojkvän har legat och myst hela morgonen. Igår skämde nämligen min pappa och hans tjej bort oss rejält med god mat på ciao ciao, goda drinkar och biljard! Berättar mer när jag kmr hem.

Vapiano med bästis ♥

2011-12-27, 16:46:34 / Kategori: Vänner & Familj

För ett par dagar sedan kom min bästa vän hem från NY, hon är bara här över en snabb visit innan skolan börjar igen. Igår träffades vi för första gången på ett halv år, om vi hade mycket att prata om. Vi satte oss på vapiano inne i gamla stan och åt en av deras krämiga pasta och efter ett par timmar förflyttade vi oss till sofforna och där satt vi i några timmar till och drack en varsin annanaspanssion drink och pratade i non-stop och planerade in en massa myskvällar innan hon drar tillbaka till NY igen. ♥




Kaos i stan.

2011-12-27, 15:33:04 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem från stan, brottats med miljoner andra tjejer och hittade ingenting. Får panik där ute men ändå ska jag ut där bland alla andra. Jag letar efter en nyårsklänning. Vill ha en snygg, riktigt snygg klänning. Men hittade ingenting. Nada. Några tips vart jag kan hitta snygga klänningar?


27 December 2011

2011-12-27, 10:41:51 / Kategori: Vänner & Familj

Hej på er, hur har eran julafton varit?

Min har varit super mysig. Min pojkvän har verkligen skämt bort mig under jul då det var min födelsedag också. På morgonen av julafton så åt vi frukost och öppnade varandras julklappar sedan åkte vi hem till hans mamma och firade julen där. Vi åt god mat och gav hans mamma och låtsats pappa och barnen julklappar. Vi hade det super mysigt. Senare på kvällen överraskade min kära prins mig med att ha tänd massor med ljus i hela lägenheten, köpt ett kilo naturgodis, chips, ostbollar, fingers och flertals olika drycker och även gjort en god middag till oss båda. Jag har världens bästa pojkvän.

Dagen efter julafton firade vi jul med min tjocka släkt. Och åt massor med julmat, öppnade paket, åt sötsaker och pratade tills klockan blev tolv på natten. Vi hade först planer att dra ut och möta våra vänner men vistelsen med min fina familjen vart längre än vad vi trodde så på natten satte vi oss och kollade på en bra film. ♥



-Julen 2010


23 December 2012

2011-12-23, 11:25:51 / Kategori: Allmänt

En dag innan jul och min födelsedag! Det pirras i hela min mage just nu, precis så som jag kände när jag var liten. Den här tiden är så underbar tycker jag. Julstämningen, alla är samlade, god mat, dela julklappar och pressenter, skratt och massor som bara händer på julen. 

Denna dag har varit en bra dag. Pigg är jag! Vaknade fem gånger under natten, inte lika roligt. Men jag var så himla utvilad att jag trodde det var morgon hela tiden, hehe. Men nu sitter jag på jobbet och om tre timmar slutar jag. Och då ska jag åka till tyresö centrum och fixa mina naglar och sedan ska jag möta upp min prins för det sista som måste köpas innan julen. Fick dessutom mvg på mitt senaste prov och jag känner mig så glad och stolt över mig själv. Vill man så kan man!

Nej nu måste jag jobba, mobilbloggar sen. ♥


En bild Josefine jönsson tog i somras.


Gamla tider

2011-12-22, 20:40:04 / Kategori: Vänner & Familj


2 dagar kvar.

2011-12-22, 19:49:53 / Kategori: Vänner & Familj
Hej på er! Hur mår ni? ♥

Vad har hänt den senaste veckan? Jo jag har klämt på julklapparna under julgrannen. Jag har jobbat många timmar per dag. Jag hann med att gymma igår och jag sprang så jag stukade ringfingret, fick inre blödning i fingret. Om ni undrar hur det gick till, så fråga inte. Fått träningsvärk i hela kroppen. Mamma lurade med mig till stallet och hon fick skrattanfall när jag skrittade. Första gången jag hoppade över ett hinder som låg på marken. Min bästis kom hem igår och hon ska stanna här över hela lovet, och jag är överlycklig! Ja det har hänt så mycket denna vecka.

O snart är det julafton och min födelsedag, längtar! ♥


Jag och Ronny på cocktailpartyt förra två helger sedan.


I fredags..

2011-12-12, 17:19:09 / Kategori: Vänner & Familj

Fredagen var en fullspeckad dag. Jag köpte den sista julklappen, jobbade hela förmiddagen, träffa mor och sen ut och fira min vän på PURE, där hela hennes klass och lärare var. Dom hade hyrt vip-rummet på pure där vi fick champange att skåla med, dansade till en duktig dj och min kompis fick sitt diplom som nybliven makeup artist!


Luisa(vänster) på Pure och jag(höger) stod modell för henne för ett par veckor sedan.


Nisseverkstad.

2011-12-12, 15:30:12 / Kategori: Allmänt

Hej på er ♥

uppdateringen på den här bloggen har varit låg pågrund av en hektisk vecka, och helgen har varit fylld av roliga aktiviteter och jag har inte hunnit sitta framför datorn i en enda minut denna vecka. Jag har massor att skriva om och massor med bilder att visa er. Så framöver kommer ni få många inlägg.

Igår låg jag, min pojkvän och min familj helt utslagna på soffan efter den galna cocktail partyt vi var på. Senare på kvällen fick jag energi för pyssel. Så jag gick till torget ett par minuter här ifrån och köpte den snyggaste granen och pyntade den i silver och röda kulor och glitter. Sen var det dags att slå in alla julklappar med snören, rosetter, glitter och annat massa fint! En perfekt söndag och 3e advent.




Så här mysigt har vi det hos oss.


Live.

2011-12-09, 19:34:20 / Kategori: Modell bilder


Modell: Jag Fotograf: Josefine Jönsson Makeup: Anna Lindström


Drömmer mig bort..

2011-12-07, 15:32:07 / Kategori: Allmänt



Har precis slängt in sista tvätten i tvättmaskinen, mellan varven sätter jag mig ner och pluggar moral och livsfrågor. Om jag ändå hade lyssnat och varit med på filosofi lektionerna.. Mellan högen av kläder och dom tomma raderna i skrivhäften som ska fyllas på med ord får mig att drömma mig bort till en varmt land med turkost vatten och goda drinkar. Jag måste iväg snart känner jag. Ett löfte 2012 är att jag ska se till att resa mycket mer ofta.


071211 - onsdag

2011-12-07, 12:29:50 / Kategori: Allmänt

Hej på er :)

Kom precis hem, så nu har jag slängt ner ett ägg i en kastrull och ska snart värma lite risgrynsgröt. Idag ska jag tvätta hela högen med tvätt och sedan plugga och göra klart en uppgift om moral. Idag blir det en sån där dag som är tråkig men väldigt behövlig och viktig. Men det ska bli skönt när jag har bockat av allting från min att göra lista.


Favorit i repris.


18 dagar kvar.

2011-12-06, 10:44:59 / Kategori: Allmänt

Tidigt imorse vaknade jag för att gå på mitt årliga tanläkarbesök och fick mig en glad överraskning när jag tittar ut och såg att det var alldeles vitt på marken. Snön hade kommit. Som vi har väntat. Men nu är snön bortsmällt men lär komma tillbaka snart igen och förhoppningsvis får vi en vit jul. ♥

Nu ska jag vira in mig i en filt och börja plugga innan jag ska dra till jobbet. Jobbar till halv nio ikväll. 

 Tumblr_lvp9oy7m5f1qi1ctro1_500_large
Stora tröjor ♥


05.12.11

2011-12-05, 17:49:34 / Kategori: Allmänt
Hej på er ♥

Kom precis hem och ska snart göra klart en tenta innan jag går ut igen. Har precis hämtat upp mina skor som jag beställde hem från nelly förra veckan. Jag säger bara en sak. P e r f e k t a. Satt perfekt och så himla snygga!

Innan det var jag på jobbet och sedan hade jag ett möte på östermalmstorg. Jag längtar som in i norden på det här, det ska bli så kul och jag är så himla förväntansfull!

Nu ska jag göra klart min tenta och sedan åka och äta middag med min man, och mysa massor under täcket och kolla på något bra på TV.




.

2011-12-04, 18:42:50 / Kategori: Modell bilder


Modell: Jag Fotograf: Josefine Jönsson Makeup: Anna Lindström


Brölloppsfesten ♥

2011-12-04, 15:21:00 / Kategori: Vänner & Familj
Vilken lyckad kväll det var igår! Vi kom till festen klockan 18.00 och åt en super god buffe och drack goda drinkar och skålade för brudparet. Efter maten sattes musiken på och vi alla dansade i nonstop till 02.00 på natten, då dom var tvungna att stänga stället. Vi har haft en helt underbar kväll med massor av skratt, dans och god mat. Kan inte beskriva med ord hur roligt vi har haft det, och en äldre dam på festen som tyckte jag var helt galen som dansade och dansade och dansade och dansade, haha. ♥


E & G efter maten.


Jag och M tittar på någonting spännande?


Jag och älsklingen


Brudparet hade hyrt en vacker lada där vi åt och dansade hela natten lång.


A & R - brudparet dansar



Over and over again..

2011-12-03, 11:54:15 / Kategori: Allmänt

Nu är jag vaken för hundrafemte gången för idag! Men nu är jag uppe och jag fick iallafall någon timma sömn iallafall. När jag precis hade somnat för andra gången ringer min mobil, det var min kollega. Efter samtalet var jag övertygad om att jag aldrig skulle kunna somna om igen, men det gjorde jag. Efter en stund kommer mamma ut och väcker mig och säger att jag ska gå in och sova i hennes säng(notera att jag sover på soffan). Så med mitt täcke drar jag mig själv in till sängen och lyckligtvis somnar jag om. Fjärde gången vaknar jag av att en viss person springer in och ut ett flertals gånger i rummet. Jag försökte somna om, det gick lite halvt men sen orkade jag inte mer, jag försökte iallafall, hehe.

Nu ska jag hoppa in i duschen, dra på musik och sedan börja med mitt hår. ♥



Snart så..


3 december 2011

2011-12-03, 09:10:16 / Kategori: Allmänt
God morgon bloggen! Har ni sovit gott? ♥

Jag sitter under mitt täcke i min säng och funderar vad jag gör vaken nu. Jag har legat och vänt mig i sängen i kanske en timme nu och kände att så länge jag ligger där kommer jag aldrig bli tröttare. Det är lördag och jag har jobbat hela veckan och haft en fullspeckat schema och ändå vaknar jag alltid tidigt på lördagar. Vad är grejen?

Idag ska jag och Ronny fira hans små syskon som fyller 3 och 4 år. Efter det blir det bröllopps firande. Så om jag ska klara av dagen idag så måste jag somna om och sova någon timme till, men just nu är jag jätte pigg och så länge jag är pigg kan jag skriva av mig här. Någon där ute som är vaken?


Jag och min kärlek.


1 December 2011

2011-12-01, 11:21:46 / Kategori: Modell bilder

Hello ♥

Drömde en super jobbig dröm inatt, ville inte vakna förrens jag drömt en bra dröm så jag kunde må bra istället. Men det gjorde jag inte. Så jag fick vakna med ett tugnt huvud imorse. Vad drömmar kan sätta spår i våra små människo kroppar.

Idag är det första december, bara 24 dagar kvar till julafton och min födelsedag(!!) Jag hoppas bara att det kommer snö, men det tror jag. Det har ju kommit massor i Norrland och i söndags kom det ju i västra stockholm så det måste komma. Ingen jul utan snö.


Modell: Jag Fotograf: Mia Kääsuke Makeup: Luisa Borrás