Vad som har hänt under den här tiden.

2012-03-11, 14:02:26 / Kategori: Allmänt
Hej!

Vad roligt att se att många av er fortfarande tittar in här trots min låga updatering på denna blogg. En månad som jag loggade in här sist, så många gånger som jag velat dela med mig om min vardag, nya snygga kläder, roliga saker som hänt men jag har faktist inte haft någon lust. Dessutom är jag dålig på att fota, så en blogg utan bilder är som en bok utan mening.

Veckorna för mig är lika hektiska och många saker som måste göras, många saker som inte hinns att göra. Jag jobbar och pluggar väldigt mycket, försöker hinna se mina fina vänner så ofta jag kan och hinna ha roligt mellan varven. Jag försöker varva ner men det är inte så ofta som jag hinner göra det. Dagarna längtar jag tills jag kommer hem till min pojkvän så vi kan mysa och morgondagarna ser lika dana ut. Försöker tränga in en timmes träning några gånger varje vecka. Det funkar, för jag vill. Det är mitt motto, vill man någonting så går det. Jag kanske inte hinner/kan göra allting jag vill göra ofta, men jag gör det så ofta jag kan och det är huvudsaken. För hur ska man orka jobba och plugga heltid om man aldrig har roligt eller varvar ner med saker som man tycker om?

Så det är faktist därför jag inte har tid för bloggen. Men jag vill och ska bli bättre på att uppdatera här, det är jätte roligt att ni trogna läsare fortfarande klickar in här. ♥