Dagens vill ha:

2011-11-30, 22:01:08 / Kategori: Shopping + tips

Tumblr_lvhqf04yn41qkd0cdo1_500_large


Hjälp mig att fixa en bröllopps outfit!

2011-11-29, 12:35:15 / Kategori: Shopping + tips
Sitter och kollar runt på olika kläd sidor och undrar vad jag ska ha på mig på lördag. Jag och Ronny är nämligen bjudna på bröllopp och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag vill vara fin såklart. Men jag vet också att hel svart, vit och röd ska man inte vara. Och det är ju väldigt svårt eftersom jag är väldigt duktig på att bli hel svart eller vit när det kommer till kläder. Så snälla hjälp mig. Vad skulle DU ha på dig på bröllopp?


Den här klänningen från Chicy tänkte jag på. Vad tycker ni?


Kalender

2011-11-29, 10:34:42 / Kategori: Allmänt
Hejhej,

har precis suttit i ett telefonsamtal. Ett häftigt samtal som kan ge mig en knuff framåt. Lite nervös men nu ska jag inte hoppas på för mycket. Ska träffa dom på fredag och sedan får vi se vad som händer därifrån. Så går det bra lär ni få reda på det!

Nu ska jag äta frukost. Börjar inte jobbet förrens klockan fyra så jag har tid på mig så jag tänkte springa ner till tvättstugan och se om det finns tid åt mig på torsdag.


Förresten jag är med i en kalender som går att köpa hos fotografen Josefine Jönsson!


GLITTER

2011-11-28, 21:12:04 / Kategori: Shopping + tips

 


Dessa söta skor köpte jag precis hem från Nellys hemsida. Visst är dom fina?


Style by Kling

2011-11-28, 10:43:28 / Kategori: Allmänt

Hej på er,

sitter och äter frukost och läser Style by Klings nya nummer som jag fick på mässan igår. Vi hade jätte roligt igår, jätte fina montrar och självaste modevisningen var extremt bra! Snygga kläder och jätte snyggt gjort med tillgjord snö som flög ner, eld som sprutade och grym musik. Allt var jätte grymt! Min kompis har alla bilder på sin kamera så det blir lättare att skriva om mässan med hjälp av bilderna, så mer om mässan när jag får bilderna.

När mässan stängdes gick vi och åt en bulle och drack lite sockerdricka innan vi begav oss in till staden. Vart ingen mat för oss igår. Hände alldeles för mycket för att hinna med det märkte vi. Men väl inne i gamla stan mötte jag upp min pappa, hans två kompisar och tjej på engelen innan vi gick och åt på en fin italiensk resturanag. Jag tog en super god toast skagen med räkor och varmrätt vart det carbonara. Kom inte hem förrens elva på kvällen och när jag och pappa väntade på min taxi så började det SNÖA! Super vackert var det! En riktig 1a advent ♥


 


1a advent ♥

2011-11-27, 08:17:41 / Kategori: Allmänt

God morgon! Hoppas ni har sovit gott inatt. Det har iallafall jag :)

Vaknade pigg klockan 7 imorse lagom att gå upp och fixa mig. Så nu är jag färdig sminkad och ska snart sätta på mig kläderna och gå. Men först ska jag äta frukost. Så medans ägget kokt klart tänkte jag blogga innan jag åker iväg till attitude mässan idag. Det ska bli så roligt! Igår myste jag här hemma med mor och vi gjorde iordning årets första julskinka och drack årets första julmust. Åh vad det var mysigt och gott måste jag säga. Det finns många nackdelar med vintern men det finns också fördelar med den också, och det är exakt den här tiden och fram till jul och nyår. Jag älskar det här! ♥

Tumblr_lth8rl147d1r3pi76o1_400_large


En smygtitt

2011-11-26, 19:27:05 / Kategori: Modell bilder



I måndags plåtades jag för duktiga Josefine Jönsson och vart sminkad av Anna Lindström. Här får ni ett lite smygtitt på hur bilderna vart. Vad tycker ni än så länge?


Gina Tricot

2011-11-26, 18:25:49 / Kategori: Shopping + tips



Jackan kommer från Gina tricot, jag är helt såld.
Någon som vet om strl: 34-36 finns kvar någonstans här i Stockholm?


ATTITUDEMÄSSAN

2011-11-26, 17:33:31 / Kategori: Allmänt

Ikväll blir det en lugn kväll. Ska nämligen upp väldigt tidigt imorgon för att gå på ATTITUDE mässan med min vän Mithila. Som jag längtar, det händer så himla mycket saker och så mycket jag vill hinna med. Men det kommer vi eftersom vi kommer vara där en timme innan öppningen för att försäkra oss om att få en goodiebag och om vi har turen på vår sida så kanske vi är en av dom lyckliga som får en diamant i våran goodiebag. Vem vet. Men som sagt, idag blir det en väldigt lugn dag eftersom jag ska vakna sex imorgon bitti. Så jag gick förbi en affär i stan och köpte hem en massa spa produkter som jag ska syssla med lite senare. Men nu ska jag rensa sminkväskan.



Någon av er som besökte mässan idag? Eller ska besöka den imorgon?


26.11.11

2011-11-26, 13:35:20 / Kategori: Allmänt

Hej.

Nu är jag hemma, men jag ska snart in till stan och shoppa lite julklappar och kläder till mig själv tänkte jag. Vill även hitta något fint att ha på mig på mode mässan imorgon, attitude mässan. Stockholms gruppen är ju där, tänkte titta förbi dom tänkte jag. Om jag vågar.

Till någonting helt annat. Twilight filmen. Den var jätte bra. Hade väldigt höga förväntningar, framför allt när jag hade hört alla kommentarer om hur grymt bra den var. Den var jätte bra, det var den. Men mer action skulle inte skada, tycker jag. Men vad spännande det vart på slutet! Undra hur nästa film kommer vara? Någon av er som sätt breaking dawn part 1? Vad tyckte ni?


Nu: Middag och twilight med min prins ♥

2011-11-25, 17:46:37 / Kategori: Vänner & Familj



Idag har jag på mig ett nytt smycke och cardigan från Gina tricot,
visar en närmare bild på dom imorgon.

Tänke bara önska er en toppen kväll! Snart är min prins här och vi ska åka och äta någonting gott och sedan se den efterlängtade Twilight filmen. Åh vad jag längtar! Jag har nog aldrig varit så här besatt av att se en fortsättning av någon film tidigare. Jag är helt kär. Och jag har hört att den är helt underbar och att man bara vill se fortsättningen. Ingen skillnad till dom andra,
då jag satt "åh nej är den redan slut"..


Sol i oktober månad.

2011-11-24, 10:48:42 / Kategori: Modell bilder


Modell: Jag Fotograf: Mia Kääsuke Makeup: Luisa Borrás


24 november 2011

2011-11-24, 10:06:39 / Kategori: Allmänt
God morgon alla fina! ♥

Vaknade för inte så jätte länge sen, så jag håller på att koka lite ägg och te till mig just nu. Börjar inte jobbet förrens klockan 16.00 idag, så jag har gott om tid på mig. Jag vill bara tacka för de underbara kommenterarena jag fått av er dom senaste plåtningarna. Super kul att ni gillar dom! :) Ska bli jätte roligt att få visa er resultatet sen.

Idag när jag har dagen fri skulle jag behöva göra sånt som jag annars inte hinner med som att tvätta, åka in till stan och köpa bok till studierna och sånt där ni vet. Så jag får se hur långt jag kommer, men nu är frukosten klar. Så vi hörs lite senare.


2011-11-23, 22:33:43 / Kategori: Modell bilder
Nu är jag hemma och har precis duschat av mitt stora burriga hår, men jag gillade det. Mitt hår har nog aldrig varit så tjockt tidigare. Igår när jag och Ronny köpte take away mat så kände han knappt igen mig och var tvungen att kolla mig i ansiktet innan han pussade på mig, haha. Jag har iallafall massor med bilder att visa er men det får bli imorgon eftersom nu är jag trött efter mitt heldags pass på jobbet. Så vi hörs imorgon vänner, jag börjar inte förens klockan fyra imorgon så jag hinner blogga liten iallafall. God natt och sov så sött! ♥



En bild från plåtningen i måndags.


23 november 2011

2011-11-23, 11:25:41 / Kategori: Allmänt
God morgon,

tänkte updatera lite snabbt här från mobilen innan jag går till farsta och köper lite mat till mig själv. Börjar jobba klockan ett så jag tog en sovmorgon idag. Ingen snö ännu, hörde på radion att det skulle börja snöat i måndags. Det kommer nog utan förvarningar. Lagom till 1a advent kanske. Jag längtar så himla mycket till helgen, kommer hända så mycket roligt att jag spricker. Men det berättar jag inte nu. Nu ska jag packa ner mina grejer och promenera till farsta centrum. Kram


Jag igår.

BTS från dagens plåtning med Luisa.

2011-11-22, 15:15:26 / Kategori: BTS bilder

Nu är jag hemma igen och jag måste erkänna att det vart riktgt snyggt! Jag tror ni kommer gilla det. Men dom riktiga bilderna kommer inte upp förens december men här får ni se två BTS bilder från plåtningen.



22 november 2011

2011-11-22, 08:09:11 / Kategori: BTS bilder
God morgon,

sitter och äter frukost just nu och ska snart kila iväg till tunnelbanan. Klockan nio ska jag vara hos MIST inne i odenplan och bli sminkad och få håret stylat av min vän som snart är utbildad makeup artist. Idag ska mitt hår förvandlas till en fågelbur. Ideén verkar helt galet grym! Ska försöka uppdatera under dagen så ni får se. Sedan blir det plåtning och då när jag får bilderna får ni se resultet.


En behinde the scene bild från igår.


Fairytale

2011-11-21, 19:07:14 / Kategori: Modell bilder

(print image)
Modell: Jag Fotograf: Josefine Jönsson Makeup: Fanny Axelsson


Höstplåtning

2011-11-21, 17:35:19 / Kategori: Allmänt

Heej på er!

Kom precis hem från en grym plåtning med duktiga fotografen Josefine och makeup artisten Anna. Vilket teamwork. Vi kört sedan vid nio och vart inte klara förens fyra nu på eftermiddagen. Vi körde på ett höstig outfit, stort hår och mörksotiga ögon inne i gamla stan. Tror det vart ett par riktigt snygga bilder! Vi körde mellan täta byggnader och inne vid en kyrka. Däremot skippade vi klänning, vi höll på att frysa ihjäl. Så efter plåtningen drog jag till expresso house och tog en stor chai latte och en saffrans bulle och där fastnade jag lite väl länge. Men nu är jag varm igen och imorgon blir det ännu en plåtning men då ska vi förvandla mitt hår till en fågelbur!


Dagens smikning.


Underbara helg.

2011-11-20, 17:20:27 / Kategori: Vänner & Familj

Denna helg har varit helt underbar! Hunnit äta middag och fira min lillebror i fredags, och sedan hann jag hem till Olivia för goda drinkar och en sen utgång. Igår har jag myst med världens bästa pojkvän framför en bra film som vi hyrde i butiken nära oss och åt tacos och massor med godis. Imorse har vi myst hela morgonen innan min mamma hämtade upp mig för lunch och shopping. Nu har jag egentid ensam här hemma med tända ljus och letar lite fakta om en sak jag vill göra nästa år. Och nu ska jag gå in på lookbook leta lite insperationbilder för morgondagens plåtning. En toppen helg med andra ord.

Hur har eran helg varit? :)

H&M Hat, Vintage Levi's Jacket, By Celina Layered Cross Necklace, Love Dress, Yves Saint Laurent Boots
Bild tagen från lookbook.
SJUKT SNYGG!


19.11.11

2011-11-19, 12:17:56 / Kategori: Vänner & Familj

Hejhej! Allt bra idag? Älskar att det är vackert väder mitt på november månad. Snart är det jul och inte ett enda täcken förutom dom uppsatta julgranarna och dekorationerna som är uppsatta överallt nu. Vackert.

Igår åt jag himmelsk god mat med min familj på den nyöppnade retaurangen Olerys i farsta centrum. Vi satt i ett par timmar, pratade, drack goda drinkar och bara var. Så himla mysigt! Sedan vid halv nio tiden kom jag hem till Olivia och drack ett par fler drinkar och satt och pratade i hennes säng och fixade oss innan det var dags att ta en taxi in till staden för lite dans. Men det vart allt förutom dans, haha. Jag tetaste även på äppelöl och det var nog ett av det godaste jag druckit, mums!

Nu sitter jag och äter frukost och ska snart hoppa in i duschen.



Den goda maten från igår.


18 november 2011

2011-11-18, 15:35:11 / Kategori: Allmänt
Hej bloggen.

Idag har det varit en fartfylld dag, började morgonen med att möta min mamma i farsta centrum för att handla min lillebrors pressent. Sedan gick jag och gymmade i en timme och efter det mötte jag upp min pojkvän för att lämna hemmanycklarna och så hann jag pussa massor på honom. Sen fick jag lite shoppat innan jag skulle iväg till mödravårdcentralen som jag hade tid hos i farsta.

Nu sitter jag hemma och har precis slängt i mig en hårdbrömacka med mjukost och salami. Om två timmar ska jag möta upp min bror, mamma och hennes kille, vi ska nämligen fira min lillebror som fyllde år för inte så länge sedan, hade aldrig orkat vänta tills då. Hungrade nästan ihjäl.

Nejni, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sminka mig. Vi hörs sen ikväll.



När vi var i Grekland för 3 sommrar sedan. Jag vill vara brun igen!


Nyårsklänningen

2011-11-16, 15:02:55 / Kategori: Shopping + tips
Jag hittade min nyårsklänning - drömklänningen enligt mig. Så himla jag! En snygg rygg, kort och en glitterbomb! När jag skulle beställa hem det så såg jag i min besvikelse att det bara fanns M-L kvar. Åh. Nu vart jag ledsen i ögat!


16 novmber 2011

2011-11-16, 11:06:24 / Kategori: Allmänt
Hej där!

Vet ni hur knasiga drömmar jag drömt i natt? Jätte knasiga! Den senaste tiden har jag drömt så många drömmar och kommit ihåg dem. I flera dagar i rad har det varit så nu, jag kommer inte ihåg en morgon jag inte vaknade ur en dröm jag legat och drömt. Ibland kan det vara underbart att drömma, OM man nu drömmer om någonting underbart. Men det har jag inte gjort på evigheter så snälla drömmar upphör nu, tack.

Nu sitter jag och lyssnar på the voice och ska skicka iväg ett par mail och göra andra viktiga saker som måste göras här på datorn. Sen ska jag nog sätta igång och skriva klart en läxa, sen vill jag ut och njuta av de få timmar solen finns.



Julshopping med Olivia

2011-11-15, 18:47:29 / Kategori: Vänner & Familj
Åh varför är det så roligt att shoppa saker till andra? Jag älskar det och det gör mig så lycklig. Längtar tills det är dags att ta fram alla köpta julklappar igen och slå in dem i fina paket och lägga dem under granen. Idag har jag fått massor köpt, nu kan jag bocka av 5 och en halv person. Inte illa va?

Jag och Olivia har iallafall haft en toppen dag idag men nu värker mina fötter en aning så jag tänkte vila dom ett litet tag innan jag åker hem till min pojkvän och mysa ner mig i hans famn. ♥ Vad har ni haft för er idag?


15.11.11

2011-11-15, 11:25:28 / Kategori: Allmänt

Hej babes, vilka fina dagar det varit nu dom här två dagarna,  jag känner mig så mycket mer hype på att göra saker. Vi behöver massor med sol nu när mörkret tar över hela Sverige klockan fyra på eftermiddagarna.

Igår vaknade jag klockan 06 på morgonen och kom inte hem förrens klockan 22 på kvällen. Det började med arbetsmiljö och säkerhets prov på odenplan, sedan ett jättebra styrkepass med intervall träning och joggning. Jag ska bli helt fitt inför danscenter 2012 nu när terminen snart är över kunde jag inte hoppa in efter att jag fick börja dansa efter mina 2 månaders sjukskrivning. Efter gymmet åkte jag till jobbet och jobbade ett fem timmars kvällspass. Inte illa.

Nu har jag peelat hela kroppen, smöjt in kroppen med ett fet nivea bodylotion, blir så himla torr vid den här tiden av året. Så nu ska jag hoppa in i mina kläder och sedan åka in till stan och träffa en kompis för lite julklapps letande, förhoppningsvis! Jag är så himla sugen.



Cicci, Bästis, Sofi och jag på bästis födelsedagsfest för 1,5 år sedan. Saknar dig!


Grattis till världens alla pappor

2011-11-13, 12:36:31 / Kategori: Allmänt

Hej bloggen!

Idag är det söndag och inte vilken söndag som helst, ni har väl inte glömt att det är farsdag idag? Så glöm inte att ge era pappor en extra stor kram idag. 

Nu fortsätter pluggandet efter en riktigt lugn morgon med en perfekt söndags frukost. Igår satt jag och kollade på yes man och the grudge. Men när the grudge började satte jag volymen på det lägsta och gömde mig bakom datorskärmen och stack upp huvudet ibland när jag vart nyfiken vart dom hade kommit i filmen. Haha, jag är en sån jävla mes när det kommer till såna filmer. Aja hörni, nu måste jag pluuggga!


Tumblr_lpjtto70cu1qcxieko1_500_large


I skrivandens stund

2011-11-12, 19:55:21 / Kategori: Vänner & Familj

Det tråkigaste med att plugga är att det aldrig finns lediga helger. Visst helger behövs det inte alls många timmar plugg, vissa inga alls. Men när man har ett stort prov på måndagar som vi har så finns det inget val än att sitta hemma och plugga. Denna helg går åt att plugg, inte alls roligt. Men livet är inte alltid roligt, eller hur? Ibland behövs tråkigheter för att kunna uppskatta det roliga. Nu sitter jag och pluggar för fulla muggar så jag lär nog stanna hemma ikväll. Springer nog förbi torget lite senare och hyr en film och köper godis. Blir mysigt det med!

Nu ska jag äta middag, kött och pommesfritt. Man glömmer lätt bort att äta när man är inne i pluggandet och när det flyter på så vill man helst inte avbryta, men nu blir det en god middag innan jag börjar med studierna igen. Och grannarna brevid spelar M.J i högtalarna, det gillar vi!


(Jag och Olivia från en halloween kryssning för två år sedan)


Nyårs insperation 2011

2011-11-12, 13:59:37 / Kategori: Shopping + tips

Tumblr_ludhgn15ey1r2gi28o1_500_largeTumblr_lpl00mbvt91qcdypyo1_500_large308949_272864259411376_146100708754399_916497_1597910790_n_large
We♥it


Lördag 12 Oktober.

2011-11-12, 13:35:20 / Kategori: Allmänt

Hej på er! Fredag igår, hade ni en bra dag igår? Själv hade vi en lugn kväll, jag och Ronny. Vart pizza, en bunke fylld med godis, smirnoff ice och en bra film till. Inte tokigt det.

Har varit en hektist vecka med massor med jobb, jätte bra för mig som är timanställd att jag fått så många timmar som jag fått, det är lite som ett lotteri varje vecka då man aldrig vet om man får jobb eller inte. Kanske det som är jobbigast med att vara timanställd. Nästa vecka bli en lugn vecka, än så länge står jag bara på ett kvällspass på måndag. Men hoppas på att det fylls på med arbetsdagar under veckans gång. Det lär det göra.

Idag ska jag plugga, sedan får vi se vad kvällen bjuder på för trevligheter. Tar nog det lugnt denna helg. Batterierna behövs laddas upp.



11.11.11

2011-11-11, 15:25:35 / Kategori: Allmänt

Tumblr_luha2uceu51qjq7o2o1_500_large
we♥it


Ciao bellas! Tänk att nästa år är sista året som vi kommer att uppleva ett sådant här datum igen. Säkert många som har bokat in sina bröllopar på det datum då eller vad tror ni? Läste i metro att det det var 11 par som skulle gifta sig klockan 11:11 idag. Rätt coolt men själv skulle jag inte vilja dela mitt bröllop med någon annan person och dessutom aldrig klockan 11 på morgonen.
Skulle ni kunna göra det? 


We Found Love

2011-11-10, 21:30:17 / Kategori: Allmänt

Kom precis hem från jobbet och har gjort iordning citronvatten, vart hemskt sugen på citron! Nu är jag helst slut i kroppen men gud som jag älskar mitt jobb, det är helt galet. Jag stormtrivs och mina gamlingar är så himla söta. Allt är bara så perfekt, jag önskar bara att jag fick fasttjänst där. Då hade allting varit mer än perfekt! 

Nu ska jag hoppa in i pyjamasen och sedan sussa. Är super trött! God natt på er och dröm söta drömmar ♥


Dagens låt är låten We Found Love - Rihanna.


10.11.11

2011-11-10, 11:16:34 / Kategori: Vänner & Familj
Hej på er,

jag sitter under täcket i min säng och ska snart hoppa upp och börja fixa mig inför jobbbet. Jobbar till 21 ikväll och imorgon är det fredag. Hur knäppt är inte det på en skala?

Förresten, gissa vad jag gjorde igår? jo jag köpte nämligen årets första julklapp, det har kliat i fingrarna i veckor. Jag vill julshoppa nu. Men sedan har jag dragit på det, för hur mysigt är det inte att julshoppa någon vecka innan julafton? Under julbelysningarna, snön och granarna som är uppsatta. Jag väntar, trots att jag vill köpa massor med pressenter nu.


Förra året firade vi julafton i USA.


Love.

2011-11-09, 18:10:25 / Kategori: BTS bilder



En behind the scen bild från en utav dem senaste plåtningen jag gjorde med fotografen Josefine och makeup artisten Fanny. Nu håller jag på att göra iordning middag till mig och min man. Så vad ni än ska göra, om ni tar lillördag i akt eller myser hemma så önskar jag er en toppen kväll! ♥


Vintern närmar sig

2011-11-09, 16:42:47 / Kategori: Shopping + tips

Hallå där!
 
Vilken iskall dag det var idag! Dom elva plussgraderna hade nog sin sista dag igår, snart vaknar vi med frost på bilrutorna, träd och gräs. Åkte till affärerna direkt efter att jag slutade och köpte mig ett par mysiga tumvantar i vit, beige färg. Jag har alldeles för mycket svart! Sedan gick jag in till MQ och kollade efter någon fin kappa och jag hittade en underbar kappa med en liten rosett på ryggen. Den kostade närmare tvåtusen kronor så jag ska titta vidare, men hittar jag ingenting annat så tänker jag bannemej köpa den! Den var lixom Jag.

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sedan börja göra mat. Idag står det lax på menyn.


Mycket finare i irl.


Casting 10/11

2011-11-08, 13:14:59 / Kategori: Shopping + tips

Ny vecka :)

2011-11-07, 15:00:30 / Kategori: Allmänt
Hola! ♥

Sitter och suktas av alla snygga klänningar som finns på Nellys hemsida. Har blivit lite för mycket shopping för min del den senaste tiden, framför allt denna månad om vi tänker tillbaka på att jag var sjukskriven mer en hälften av september månad och knappt fick någon lön. Så dumt hur fingrarna kliar när man inte kan, rättare sagt inte får shoppa.

Tidigare idag åkte jag in till odenplan för att göra en skrivning på arbetsmiljö och säkerhet men min mentor hade inte fått min anmälan så jag fick åka hem igen, så jag åkte till farsta istället och körde ett hårt pass på friskis och svettis. Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen.


Lördag den 5 november.

2011-11-05, 15:28:22 / Kategori: Vänner & Familj
Hej snyggingar, hur mår ni? :)

Kom precis hem, jag och Ronny vaknade inte förrens halv 2 imorse! Jag kommer inte ihåg sist vi sov så länge, jag vaknade klockan tio då min pojkvän ville fortsätta sova och mysa, så han drog ner mig under täcket igen och så somnade jag om och jag vaknade av att min mamma hade ringt åtta gånger(!!) och då  var klockan halv två. Så det var bara att stiga upp och då åkte vi och åt lunch ute och nu är jag hemma och måste plugga innan jag sticker iväg för att träffa en vän för middag.

Igår åkte jag och Ronny till heron city och åt på en super mysig restaurang som vi velat äta på väldigt länge, sedan gick vi förbi spelhallarna och spelade en massa spel innan bion började. En super mysig fredag. ♥


Jag och Ronny på en kompis halloween fest för två år sedan - jag var från 80-talet(?) och Ronny hade på sig en hel kropps dräkt där han var spiderman när han var ond.


God natt

2011-11-02, 22:28:17 / Kategori: Modell bilder


Fotograf: Andreas Kettunen Modell: Jag

Med det här inlägget checkar jag ut för idag och ser fram emot nästföljande dag. Kom precis hem från kvällspasset på jobbet som förövrigt gick toppen och mötet som var klockan ett gick strålande bra och förhoppningsvis kommer vi se förändringar och goda resultat, jag som var så otroligt nevös att jag knappt kunde sova i natt. Nu är det över och det känns kalasbra!

God natt och dröm söta drömmar ♥


Dagens citat

2011-11-02, 11:30:39 / Kategori: Allmänt

Hej på er

Sitter i min säng och skriver ner ett par punkter inför mötet som jag ska gå på klockan ett idag. Samtidigt som jag försöker läsa i boken säkerhet och miljö. Tiden räcker inte till och halv fyra i eftermiddag börjar mitt andra kvällspass för denna vecka! Prov på måndag och jag har knappt börjat. Tre A4 pappren fyllda av instuderingsfrågor och jag känner, som jag alltid har gjort och det är att det suger att tiden går alldeles för fort. Att jag knappt hinner hänga med under dagarna som går, att jag inte hinner njuta av allt jag gör. Ibland känns det som man bara är och gör allting utan att ens vara medveten. Förstår ni vad jag menar?