Lev för dagen

2011-07-31, 22:47:34 / Kategori: Modell bilder


Foto: Josefine Josi Jönsson
Modell: Sanna Kull Nordin (jag)
Makeup & hår: Fanny Axelsson


TGI med kärleken

2011-07-29, 18:49:06 / Kategori: Vänner & Familj

Nu är jag hemme från en mysig dag med min pojvän, vi satte oss på TGI, våran favorit resturang. Där drack vi drinkar och åt god mat. Tog en strawberry daiquiri, min första gång jag drack den var i Grekland för två år sedan. Himelsk god.



En dag fylld av "kanske".

2011-07-29, 11:48:03 / Kategori: Allmänt

Good dag mina vackra läsare! Hur mår ni? :D

Jag har precis ätit havregrynsgröt och ägg. Diskat, städat och lagt alla kläder som ska tvättas i en blå ikea påse. Nu är det bara tjugo minuter kvar som jag ska ner till tvättstugen, den ligger bara en trappa under mig. Hur skönt som helst!

Nu lyssnar jag på the voice och dansar framför spegeln och längtar till september då dansen börjar. Ska kanske börja skriva ett brev till min bästis idag och kanske cykla till affären och köpa gottis för ikväll. Vet ni.. jag jobbar hela helgen. Idag är jag ledig dock, och det blir att göra allt som måste göras som man knappt hinner med annars. Vet ni jag känner mig rätt lycklig men super förvirrad över livet. Hur känner ni för livet idag?


Sitter och lyssnar på Petter - Sanna mina ord.


Bästis flyttar till NY.

2011-07-28, 21:33:50 / Kategori: Vänner & Familj

Hej finaste finaste läsare! Hur mår ni? Kul att ni stannar kvar här, trodde ni hade tröttnat på min frånvarande.

Jag har stora problem med datorn och laddaren är super knäpp som bara stängs av hela tiden, det är nämligen så att laddaren har smält längst fram där man stoppar in. Kanske inte så bra att ladda den med dom problemen men äsch.

Så vad gör ni om dagarna då? Själv pluggar jag, jobbar, umgåts med familj och vänner. Dom två senaste dagarna har jag hängt med min bästa vän. Hon flyttade till NY igår, och ska bosätta sig där i ett år, hon har nämligen kommit in på en dansskola. Så underbart, så lycklig för hennes skull! Vi har lovat varandra att skicka brev kontinuerligt, längtar redan efter hennes första brev! ♥


En bild från förra året på min studentskiva.


Dags för prov.

2011-07-26, 08:45:50 / Kategori: Allmänt
Hej på er! Jag sitter på tåget just nu, påväg in till odenplan för att göra prov på människan socialt och kulturellt. Sedan börjar nästa kurs, vad tiden går fort! Vad ska ni hitta på idag? Själv ska jag möta Olivia och ta en fika, jag kanske hinner shoppa lite innan. Behöver en del bas kläder, så det måste jag införskaffa till garderoben. Vi hörs när jag är klar på provet. (svarar på era kommentarer senare). Kram till er!

Tattoos.

2011-07-25, 21:49:13 / Kategori: Allmänt

Hej snyggingar! Allt bra med er? Tänka sig att det redan är en ny vecka idag.

Idag har jag jobbat och sedan pluggat hela dagen. Runt sju tiden ringde mamma mig och sa att jag skulle ut och hoppa på hennes cykel. Hon cyklade oss till centrum där vi köpte massvis med godis och god mat från ett litet gatukök. Varför är maten nästan alltid bäst på små härliga gatukök? Mat gjort av kärlek är det allt.

Om något helt annat, tatueringar. Jag har länge velat ha min tatuering som representerar en viktig del i mitt liv och ska boka in en tid nu till september efter min operation. Kan inte göra innan september, just därför det har dröjt. Men nu är jag super sugen på en annan tatuering som jag också är bombsäker på att göra. Vill göra den nu! Vi får se om jag hinner göra den före min tredje tatuering!

Har någon av mina läsare tatueringar? :)


Så många tankar

2011-07-24, 18:31:32 / Kategori: Modell bilder


Fotograf: Andreas Kettunen


Söndags morgon

2011-07-24, 11:42:26 / Kategori: Vänner & Familj

God morgon underbara läsare! Har ni sovit gott? Är hos mamma och lilla pysen ligger nere vid mina fötter och det har han gjort hela natten. Sötnos. Han förstår nog att sova utan sin älskling är inte lätt så han ger mig lite tröst genom att ge mig sällskap. ♥

Igår hade jag en super mysig dag med min fina, mötte min vän Mithila för middag, promenad och bio inne i stan. Vi tittade på transformers och det var andra gången för mig.
Jag älskar filmerna. Har ni sätt dem?
 

Bilderna är lånade av min kompis Mithila, här är hennes blogg.


Lördag

2011-07-23, 16:29:52 / Kategori: Allmänt
Hej bloggen! Ledsen för jätte dålig updatering. Hoppas ni mår bra. 

Har inte haft mobil eller dator så jag har inte kunnat blogga. Dagarna har varit fullspeckade med det ena och det andra. För ett par dar sedan fick jag och pojkvännen ett tråkigt besked så vi har haft fullt upp med lite saker. Men nu är allt klart och jag är hemma hos mamma för att fixa det sista. Är inte långt kvar tills vi får vår gemensamma lya, bara tre månader kvar. Så allt löser sig i slut ändan. :)

Igår var vi bjudna på min väns födelsedags fest, med grill och chill med hennes vänner. Super mysigt. Nu ska jag gå och fixa lite sedan ska jag möta upp en tjejkompis för middag och bio. Jätte mysigt!

Vi hörs lite senare! ♥


210711

2011-07-21, 06:37:12 / Kategori: Modell bilder
Idag är det sista dagen i denna söta lägenhet och kattvakt till mina barndomskatter. Allt har gått jätte bra och som alltid blir det alltid lika tomt utan dessa krabater. Men jag tror dem saknar mamma. Jag och Ronny kom på att man kunde lägga en filt över dörren så dom inte kom in och inte kunde kraffsa för den delen heller. Det funkade utmärkt!

Igår var jag hemma och packade, stor städade, och cycklade till centrum en sista runda och köpte mig belönad godis och ben and jerrys med kladdkaka i. Smarrigt värre! Så plugget gick jäkligt bra måste jag säga. Och sedan vart det fast and the furiost mys med pojkvännen min.

Ha en underbar torsdag, nu måste jag srpinga till tuben. Vi hörs! ♥


Fotograf: Anderas Kettunen Modell: Jag


Njut av alla de vackra ögonblick livet ger dig

2011-07-20, 17:03:47 / Kategori: Modell bilder


Fotograf: Andreas Kettunen Modell: Jag


Sommarpraktikanten

2011-07-20, 14:36:08 / Kategori: Allmänt

Hejhej! Nu är jag hemma från jobbet, fick gå med sommarpraktikanten idag igen och ska få ha honom ända fram till på fredag då han har gått sin praktik tid på edö. Det är verkligen super kul och dessutom går tiden mycket fortare med någon man kan ha kul med och som har samma humor. Eftersom jag är den yngsta anställda personen på edö och alla där har barn och är vuxna så har vi inte samma humor.

När jag kom hem tog jag cykeln till centrumet här i hammarbyhöjden och köpte mellan mål till mig och mat till kissmissorna. Nu är dom nöjda och belåtna. Snart ska jag sätta igång med storstädningen. Det blir fruktansvärt stökigt i den här lilla tvåan. Och dessutom kommer mamma hem då vill man att det ska vara fint! 



Nu ska jag äta klart min yoghurt och mussli och sedan börja städa. Vi ses snart!


BTS från igår.

2011-07-20, 06:44:21 / Kategori: BTS bilder
God morgon på er! Hur mår ni? :)

Sitter och äter frukost och är redo för jobbet. Igår fick en sommarpraktikant gå vid min sida. Kände mig rätt stolt eftersom det betyder att dom litar på mig och tycker att jag är så duktig att en skol elev får gå med mig! Vid två tiden då jag sluta mötte jag upp Fanny Axelsson som stod för smink och hår styling, vi fick låna omklädningsrummet på jobbet. Alla som kom in vart så snopna när dom såg mig bli stylad. Idag kommer det säkert bli många frågor ställda till lilla mig!

Sedan kom fotografen Josefine Jönsson och kikade på lite outfits. När vi var klara drog vi till djurgården till en helt underbar plats. Vackra ställen, fyra olika outfits. Och en förlovning! Solen var magisk igår och ja guys, det kunde inte blir bättre än igår! Bilderna kommer inom loppet av fyra veckor så håll ut.

Här kommer iallafall lite bilder som Josefine tog med min kamera när Fanny sminkade mig.


190711

2011-07-19, 06:32:24 / Kategori: Allmänt
God morgon solstrålar, har ni sovit gott inatt? Det har jag och nu sitter jag och dricker juice och äter mackor. Måste skynda mig lite, så jag skriver snabbt. Måste nämligen packa ner kläder inför plåtningen, gjorde inte det igår. Tänkte att jag kunde göra det idag. Dumt av mig att alltid göra allt in i det sista, för nu måste jag stressa.

Idag ska vi köra en romantisk plåtning inne på djurgårn. Tjejerna kommer till mitt jobb och fixar mig där, det ska bli kul. Undra vad kollegorna säger och alla boende jag känner där när dom ser mig fin med lockigt hår och en fin makeup.

Jag ska försöka mobilblogga under dagen, annars hörs vi ikväll. Ha en underbar dag allesammans! ♥


Livet.

2011-07-18, 21:06:45 / Kategori: Modell bilder
Ledsen för dålig uppdatering, jag har varit upptagen med lite allt möjligt idag och när jag kom hem tog jag hand om mannen min som är sjuk och trött. Hehe allt är så mycket jobbigare för killar än för oss tjejer. Ett av deras charm tycker jag! Oj nu vart det lite jobbigt älskling, nu behöver jag jätte mycket kälek. 

Har precis cyklat i en timme utomhus och nu ska jag träna lite på träningsbollen! Gymmet var stängt idag, jag som inte har gymmat sen onsdags?.. Får bli en förbättring när gymmet öppnar igen. 

Imorgon blir det plåtning och då är det romatisk tema, ska bli jätte roligt. Med en ny fotograf och bli sminkad av en makeup artist som jag tidigare blivit sminkad av. Ska bli super kul!


Fotograf: Sarah Maria Ahrenius.


Kattjäveln!!

2011-07-18, 06:39:23 / Kategori: Tankar
Åhhh inte visste vi att det skulle vara ett sånt stort problem att passa små jäkla katter, katter som jag har levt med i flera år sen när jag bodde hemma! Visst jag känner dem gott och väl, vet hur dom är och hur dom tänker. Kan hela deras personlighet. Men vafan, nu har pysen gått över styr! Ja ena katten heter så, han är lite överviktig, älskar mat och är gul precis som Gustaf på teknadade serien. Vår andra katt där emot är mogen och lugn medans Pysen är världens omognaste katt som beteer sig som en unge i alla lägen!

Så jo varför är jag så irriterad på ett katt? Ja vill ni veta? Igår kväll när jag och Ronny skulle sova så börjar det med att vi måste dölja alla sladdar, annars äter Pysen upp dem. Sedan var vi tvugna att fixa förlängningsladd så ronny kunde ladda sin mobil gömd. Där efter hoppar Pysen upp på frönster brödan och kastar ner allt i hans väg. Han tar tassen och puttar ner allt, en efter en.. Sedan går han runt ett varv i rummet och letar efter något han kan ta sönder. Är dörren för stängd går han dit och kastar upp dörren så hårt han kan så den är öppen helt och hållet. Annars kan han inte få en skön blund om natten. Och kommer han inte in i rummet man sover i ska han krafsa så man öppnar, även om han inte tänker gå in så är det inte okej att ha dörren stängd, tycker han.

Och ja juste, när jag vaknar imorse ser jag spår från en viss katts tassar över hela golvet, på säng lakanet, på bordet OCH på min studie bok och skrivbok! Och vad tror ni han gör nu? Jo nu sitter han på rumpan som oss vanliga människor och glor på mig som om JAG vore dum i huvudet!



Någon av er som har en katt med så många dåliga egenskaper som våran? Gör mig glad och berätta. ♥

 


Hur spar du din energi?

2011-07-17, 17:11:01 / Kategori: Tankar

Har precis haft hemma spa och nu sitter jag med hårinpackning i håret, ska sitta ett tag till. Idag är det söndag, och det känns i hela atsmosfären. Det är knäppt tyst i huset, det ända jag hör är när katterna går på golvet med sina små tassar och det knakar lite lätt. Ljudet från dom förbi passerade vindarna som brisar förbi och bokens blad som byter till nästa sida. Kanske lite för tyst. Men det är rätt skönt. Mina helger består inte av så mycket mer än lugna dagar med nära och kära. God mat och sällskaps spel. Kanske ett glas vin till maten.

Mina vardagar är så hektiska så när helgen väl kommer känner jag hur hela kroppen slappnar av och hela jag känner hur trött kroppen är efter veckans hektiska dagar.

Rätt skönt att jag känner spring i benen på söndagar, jag får panik och jag vill göra något. Något kul. Och det är så jag laddar för nästa hektiska vecka som kommer, för nu har jag all ork i världen för att göra allt jag måste och vill göra! 

  Hur gör du för att ladda upp för en kommande hektisk vecka? Dela med er ♥


Det vackraste i livet är illusionerna om livet

2011-07-16, 22:11:04 / Kategori: Modell bilder

Hej bloggen, hur står det till idag? Jag gick och la mig relativt tidigt igår. Planerna vart inte direkt som jag tänkt mig men det var iallfall skönt att jag hamna i sängen så tidigt som jag gjorde. Ska snart plugga och sedan tänkte jag gå ut för en promenad och träna lite på träningsbollen. Ni kanske vill se lite övningar i ett inlägg om hur man tränar kroppen? Berätta vad ni undrar så kommer det upp ett inlägg början av nästa vecka. PUSS!



Modell: Jag Fotograf, makeup artist och hårstylist: Sarah Ahrenius

 


Amerikansk fotboll

2011-07-16, 16:34:15 / Kategori: Miami 13/12-10 - 07/01-11

Gissa vart jag befinner mig just nu? I sängen. Ligger och pluggar och emellan åt tittar jag egenom alla tusen bilder jag har på datorn. Gissa vad jag hittade i en gömd mapp? Jo alla Miami bilderna! Jag har visat bilder från Miami beach tidigare, ni kan se inlägget HÄR. Vill ni se mina inlägg från Miami senare finns det en katogori som heter Miami.

Här kommer det lite bilder och en video på när Miamis lag Dolphins springer ut. Fergie var där för att pressenera laget, krigsar flygplan flög bara ett par meter över våra huvun. Folk var som tokiga. Eld exploderade och cheerleaders stod och dansade! Mina armar var så knottriga över hela kroppen, vilken kick man fick på deras intro.

             






Härliga lördag

2011-07-16, 11:28:25 / Kategori: Modell bilder

God morgon snyggingar! Hur mår ni idag?

Hela morgonen har jag och min pojkvän packat en massa saker, flera väskor och en stor resväska. Vi ska nämligen vara kattvakt i en vecka åt familjens katter hemma hos min mamma som vi är hos nu. Hon har världens mysigaste lägenhet som jag bara älskar! Så nu sitter vi här och har packat upp, och vi ska snart bege oss till centrum och köpa massor med godsaker.

Så hur var eran dag igår? Var ni ute och röjde eller hade ni en mysig fredag som mig?


Oredigerad bild - prov bild av:
Fotografen: Andreas Kettunen Modell: Jag


DANSKURSERNA UTE!!!!

2011-07-15, 20:19:20 / Kategori: Vänner & Familj

Omg! Jag gick in på DC´s (dansenshus) hemsida, en bit av mitt hjärta bad om att kurserna redan dykt upp på deras hemsida. Men att jag innerst inne visste att det är allt för tidigt för det. Men vad ser jag då? Jo att kurserna redan dykt upp! Dagens lycka säger jag bara! Så nu sitter jag och kolla egenom kurserna. Så fort jag väljer vilka kurser och vilka dagar jag tänker ta så skriver jag upp mig på anmälningslistan. 



Jag och Paola på ung08. Vårt första största upptrände inför flera tusen personer på stora scenen i kungsträgården, stockholm!


Tips tips tips!

2011-07-15, 19:04:52 / Kategori: Tankar

       

I Agusti ska jag och min pojkvän åka till Italien över en wekeend. Han säger Rom och jag säger Venedig eller Sicilien. Men jag vill åka till alla städer i Italien. Italien är något som står högt på min reslista och jag är redan helt pirrig inför resan. vi tänkte åka den 25e och komma hem på söndagen den helgen.

Nu är det så att jag inte känner någon som har varit där, så nu tänkte jag be er läsare om tips. Vart rekomenderar ni? Matställen, hotell, pengar, finns det några måsten i Italien?

Jag vill åka båt mellan höga täta stenhus, under broar. Jag vill besöka kyrkor. Äta äkta Italiensk pizza, glass och pasta. Jag vill trosa i affärerna, handla på sådana stånd som ligger i vattnet och besöka vackra platser.


Dagens insperation.

2011-07-15, 10:42:06 / Kategori: Shopping + tips



(bilder tagna från google)


Fredag 15e juli.

2011-07-15, 06:36:57 / Kategori: Allmänt

God morgon allihopa! Idag är det sånt där väder som man vill sätta på sig en stor stickad tröja och krypa ner i en filt och mysa med sin käraste och kolla på en bra film.

En stor stickad tröjar har jag redan myst ner mig i. Älskar stora, mysiga kläder när det är ruggigt väder ute. Då bryr jag mig inte alls hur jag ser ut, ska jag ut tar jag på mig allt som är varmt och mysigt. Så såg jag ut vissa dagar i vintras. Jag följde vädrets humör. Men det är bara på senare år som jag inte alls bryr mig att jag ibland kan gå ut lite hur som, bara jag är bekväm. Men det var inte alls längesen jag aldrig kunde ha platta skor, gå i mjukiskläder och en tjock tröja över det. Inte mössa för den delen heller. Jag frös hellre. Vilka tokigheter tycker jag nu!

Nu ska jag slänga på mig mysiga kläder och sedan bege mig till jobbet. Hoppas ni får en toppen dag trots detta tråk-väder. ♥


Snygga ryggar!

2011-07-14, 19:16:55 / Kategori: Shopping + tips

Alla som känner mig vet att jag äger tusen olika unika klänningar. Och dem ska framför allt ha snygga ryggar. Jag älskar ryggar, jag älskar alla kläder som visar ryggen. Vet inte vad som gör det så speciellt men jag älskar det!

Så nu en fråga till er läsare, vet ni vart man kan få tag på klänningar och linnen med SNYGGA ryggar?


Klänningen kommer från Forever21.


140711

2011-07-14, 06:44:40 / Kategori: Allmänt

Idag är jag så jäkla trött. Snozade hundra gånger imorse, oacceptabelt. Så nu måste jag halv stressa mig. Ska jobba på en helt annan avdelning idag, ogillar den sidan. Gillar bara vår sida av jobb, så är inte speciellt jätte taggad på jobbet idag. Nåja, tiden går fort, jag får tänka så.

Igår när jag var på gymmet hittade jag en gym kompis, satt och pratade med en kollega från jobbet som gymmar på samma gym som mig. Vi satt ner och stretchade jätte mycket igår. Och vi tog hand på att vi skulle kunna gå ner i splitt och spagat i agusti innan dansen börjar. En och en halv månad kvar, tror ni jag klarar det?

Oj nu är klockan redan jätte mycket så nu måste jag dra vidare. Vi hörs när jag kommer hem. PUSS!



Vilka ska jag ta?

2011-07-13, 17:40:03 / Kategori: Modell bilder



Ovanför ser ni bara ett del av de oredigerade bilder som jag har fått se. Nu har jag till uppgift att välja ut ett par styckna som jag gillar och som fotografen ska arbeta lite extra på. Lite svårt är det ju! Men jag har hittat ett par favoriter och nu ska jag skicka iväg numrena på bilderna som jag vill att han ska arbeta vidare på. Snart får ni också se! Kanske kommer det upp någon bild redan ikväll. Puss!


130711

2011-07-13, 06:46:23 / Kategori: Allmänt

Hej bloggen!

Fick ett mail av fotografen som jag plåtades för i söndags och idag skulle ja få välja ut 10-15 bilder som jag vill att han ska fixa, så om ett par dagar kommer ni få se den senaste bilderna från plåtningen. Jag är super spänd! Sedan kommer resten av bilderna från torsdagsplåtningen. Så det kommer bli mycket modell bilder här på bloggen. Hoppas ni gillar det.

Justeja! Jag gick ner igår och köpte en glasfil på kicks, så nu jäklar ska jag få långa, starka naglar. Tror ni jag lyckas? Eller tror ni jag kommer ha mina flisiga, korta naglar om ett par veckor, månader? Ja det återstår att se. ;)



När kan man gå ut så här igen då?


Världens bästa känsla.

2011-07-12, 20:29:32 / Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från gymmet och ska snart hoppa in i duschen efter detta inlägg. Efter det ska jag ha lite tisdags mys med jordgubbar och mörkchoklad framför SYTYCD på kanal fem. Någon som tittar på det pogrammet? Jag vill vara där och uppleva världens bästa känsla. Japp, det är världens bästa känsla att stå på scen och dansa. Att höra publiken skrika så ryser man i hela ryggraden upp till nacken. En gång höll jag på att gråta glädje tårar uppe på scen! ♥ 


Nu blir det tisdagsmys framför SYTYCD.


Alla tjejer vill ha långa, fina naglar.

2011-07-12, 15:05:20 / Kategori: Shopping + tips

Det sägs att det ska bli regnkaos den här veckan, och som det ser ut nu verkar det som om det kommer bli regn och oska redan ikväll. ÅH, typiska Sverige väder, tycker vi har haft super dålig sommar i år. Jag vill känna att man längtar till regn och inte tvärtom..

Från det ena till det andra. Under mitt halva unga liv har jag i år och dar kämpat med att få fina, starka och långa naglar. Jag har alltid haft problem med att mina naglar klyvar sig, dålig kvalite helt enkelt. Jag har sköra och mycket tunna naglar. Och har alltid försökt med olika hjälpmedel för att få långa naglar utan att gå av innan dem ens vuxit en milimeter. Men sen kommer det till tålamodet, jag testar kanske två dagar och där efter glömmer jag bort och sen kommer jag på mig själv och fortsätter efter ett par glömda dagar. Och då måste man ju börja om på nytt igen.

Men nu tänkte jag börja igen, och mitt mål är att få långa, starka naglar.  Och som jag vet är det många tjejer som har samma problem som jag. Så nu tänkte jag testa i någon månad och tipsa er till bra tips :)

                                              Hur gör du för att hålla dina naglar fina?  


Min andra halva är hemma igen.

2011-07-12, 06:38:56 / Kategori: Vänner & Familj
God morgon :)

Har ni sovit gott? Själv har jag sovit som en prinsessa inatt, min pojkvän kom hem igår klockan 18 och sen dess har vi inte kunnat gå ifrån varandras famnar. Vi hade saknar varandra så mycket och det känns så skönt att min älskade pojkvän är hemma igen! ♥♥♥


Du och jag för ett par år sedan.


En av mina favoriter

2011-07-11, 19:43:57 / Kategori: Modell bilder


Modell: Sanna Kull (Jag) Fotograf, makeup och hårstylist: Sara Maria Ahrenius


Dom sista..

2011-07-11, 13:54:44 / Kategori: BTS bilder

Medans jag sitter och pluggar så bjuder jag på de sista BTS bilderna från plåtningen i torsdags.




Måndag 11/7

2011-07-11, 06:32:34 / Kategori: Allmänt

Hallå där :)

Kunde inte updatera igår eftersom plåtningen tog fem timmar och jag var inte hemma förrens 22 igår kväll. Så jag var tvungen att lägga mig då för att inte vara trött på jobbet idag. Men den gick jätte bra och vi körde på långholmen i naturen, tre olika outfits och fyra olika ställen, kan bli snygga bilder tror jag. Och dessutom hade vi tur med vädret, solen kom precis fram när vi skulle plåta och när jag kom hem börja det regna igen. 

Nu ska jag äta upp min yoghurt och jordgubbar sedan ska jag fixa mig och åka till jobbet. Ha en fantastisk dag allehopa! ♥


Himlen var helt fantastisk igår kväll!


Morgon regn

2011-07-10, 13:10:11 / Kategori: Allmänt
Hello sunshines, hur står det till idag?

Fick lite panik när jag åt frukost i morse och hörde hur det började spöregna där ute. Men det varade som tur bara i fem minuter och nu verkar det som att molnen spricker upp. Idag ska jag på en utomhus plåtning i långholmen och då måste det vara fint väder. Och vi har fått avboka och prella ett datum i flera månader i sträck nu, vi har haft oturen på våran sida varje gång då det har regnat varje gång vi prellat ett datum. Har vi turen på våran sida idag? Hope so..

Nu lyssnar jag på musik och ska fixa mig innan en vän kommer över för lite häng. Hörs!


Lördagsmys med go´saker och Burlesque!

2011-07-09, 23:10:47 / Kategori: Allmänt
Nu är jag nyduschad och har bunkat upp med morötter, blomkol, gurka och dipp, iskall fanta och jag har även hyrt Burlesque på dvd. Jag har verkligen längtat till att få se den här filmen igen. Nu sitter jag ensam med myspys och ska sätta på den alldeles strax.

Det var en hel vecka sen som jag satt ner och kolla på TV eller bara satt i flera timmar framför datorn. Idag har jag haft all tid i världen att bara softat och det är exakt det jag har gjort, softat. Det känns skönt även om jag varit rastlös och inte kunnat sitta stilla. Varit på promenad två gånger idag. Men ibland är det jätte skönt att få vara ensam och göra allt man vill. Som idag. Dessutom är det jätte viktigt att hitta ron till och bara kunna sitta och ta det lugnt och även kunna vara ensam någongång.


Första bilden

2011-07-09, 21:11:46 / Kategori: Modell bilder


Modell: Jag Makeupartist, hårstylist samt fotograf: Sara Maria Ahrenius


BTS bilder från plåtningen.

2011-07-09, 13:49:51 / Kategori: BTS bilder

Hejhej! ♥

Jag sitter och pluggar just nu och ska försöka hinna med så mycket som möjligt till klockan 15.00 för sedan tänkte jag dra ner till Farsta centrum och kolla lite och gymma på friskis och svettis. Så jag sitter just nu och läser boken människan socialt och kulturellt och besvarar instuderingsfrågor. Jätte intressant! Jag har alltid intresserat mig inom kultur, fick alltid höga betyg när det kom till dessa ämnen i skolan!

Så under tiden jag studerar och är lite off så tänkte jag att ni kanske vill se BTS bilder från plåtningen jag var på i torsdag så här kommer en bildbomb.








Fortsättning kommer..


Grill-party

2011-07-08, 13:44:58 / Kategori: Allmänt

Hemma från en bra dag på jobbet. Slutade ett så det känns jätte skönt! Eftersom jag gick och la mig strax efter 22 igår kväll så är jag utvilad idag. Trodde jag skulle hinna plugga efter jobbet med min bonuspappa ringde mig precis och frågade om vi kunde handla mat tillsammans. Vi ska nämligen fira min mammas 40års dag som är på måndag men som vi tänkte fira idag eftersom vi alla är lediga imorgon. Jag får plugga lite innan min mamma anländer till platsen.

Där emot vill jag baka någonting, men vad vet jag inte. Några tips?



En av kläderna jag fotades igår, var denna söta röd-oranga klänning som jag tänkte ha på mig ikväll.


Fredagen den 8/7

2011-07-08, 06:47:59 / Kategori: Allmänt
God morgon alla ♥

Sorry för dålig uptatering igår, men jag trodde verkligen inte att jag skulle vara så trött som jag var när jag kom hem. Det till och med sved i ögonen på mig. Somnade direkt när jag la mig i sängen och det var lixom klockan tio på kvällen. Jag åkte från jobbet 13.20 och kom hem 21.00. Mötte upp min vän Olivia som följde med till vaxholm för en grym plåtning. Där vi plåtade igår var otroligt vackert att jag inte ens finner något namn. Det var något magiskt med platsen. Vi fotade med fyra olika outfits och på flera olika ställen, det lilla jag såg från kamera skärmen såg grymt ut!

Jag fick en otroligt snygg sminkning och hårfisyren hon gjorde var en flät-krans av mitt hår. Så vackert!



Sara Maria Ahrenius stod för smink, hår och fotograferingen. Grymt!


Ciao!

2011-07-07, 07:08:11 / Kategori: Allmänt

God morgon kompisar. :)

Nu har jag lite bråttom eftersom jag ska gå om en halvtimme och måste ta och packa ner lite saker. Jag har en plåtning ända borta i vaxholm och jag tror det kommer bli en grym. Min kompis kommer följa med mig och ta lite behind the scens bilder. Så jag mobilbloggar senare. PUSS!


Eyes

2011-07-06, 21:47:07 / Kategori: Modell bilder

Vilken dag hörni! Vad har jag hunnit med att göra idag? Storstädat. Solat. Gymmat. Promenerat. Och jobbat i fem timmar. Vilken underbar dag. Jag älskar när man hinner med mycket, för när man tänker tillbaka vad man har gjort och ser hur mycket man har hunnit göra på en dag så blir man ju jätte glad! Men nu är benen helt slut och jag känner att jag kommer sova fint i natt. Hann dock inte fixa mina naglar eller ögonbryn, jag får hinna med det imorgon för nu ska jag sova. God natt! 



Modell: Jag Fotograf: Ann Kykyri Makeupartist: Fanny Axelsson

 


StyleByTyra

2011-07-06, 12:49:06 / Kategori: Shopping + tips

Kommer ni ihåg när jag sa att jag så gärna ville ha någon snygg armring? Jag har hittat tre sygga armringar från style by tyras hemsida, men jag vet bara inte vilken av dessa tre jag ska klicka hem. 

Vilken är snyggast? Jag tror jag gillar den blåa mest, men jag vet inte.

 
Armring Egyptian style blå i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (ZI4)
Armring Egyptian style svart i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (ZI5)
Armring Egyptian style i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (ZI3)


Onsdagen den 6/7-11

2011-07-06, 09:37:07 / Kategori: Vänner & Familj
Heeej, har ni sovit gott? Själv vakna jag 7 imorse och började städa. Hurtig tjej eller vaddå? Tänkte att jag skulle vakna tidigt idag så jag hinner plugga och sola innan jobbet, idag börjar jag på eftermiddagen och det kan bli lätt att man latar sig på dagen. Men eftersom jag har en plåtning efter jobbet imorgon så vill jag sova tidigt ikväll så jag är pigg imorgonbitti.


Vaknade imorse och såg dessa ♥


God natt & dröm söta drömmar.

2011-07-05, 23:11:10 / Kategori: Allmänt

Hej babes, jag har suttit och kollat på 40 years old and virgin. Så jäkla rolig film. Jihan drog strax innan nio och vi har haft en jätte rolig dag ihop. Förr sågs vi hela tiden men nu när vi båda jobbar hel tid och jag som dessutom studerar till undersköterska blir det inte lika lätt att ses som förr, tycker det är jätte tråkigt. Man märker verkligen att alla har blivit vuxna, alla har sina egna liv, jobb och sina dags sysselsättningar, men vi försöker träffas så ofta som det bara går. ♥

Nu ska jag se slutet på filmen och sedan gå och lägga mig. Så jag vill bara önska er en trevlig kväll och att ni får sova så gott!


Midsommar i bilder.

2011-07-05, 13:52:23 / Kategori: Vänner & Familj

Kollade igenom datan och såg en massa midsommarbilder från i midsomras. Så här tänkte jag visa ett par bilder från vår härliga midsommar!


Älsklingen och jag

Mamma - Så här roligt hade vi.

Bror

Det shootades.

Meloner i mängder

Drack och åts mängder av dricka och jordgubbar med grädd.


Jag och Ronny drog till släkten där 15 personer väntade, vi grillade god mat, drack alldeles för mycket, och kastade i fulla släktingar i poolen. Åt melon, jordgubbar med grädde och pratad om allt och inget. Fan vad jag älskar min familj. Sedan vid elva slaget drog vi hem till Ronnys familj där vi vart bjuda på goda drinkar och salsa.

Ett par timmar senare vaknar jag och Ronny bakom ett bord att vi skulle blir hemskjutsade. Hur vi hamna där får förbli en gåta. Vår dag var grym, hur var eran midsommar?


Tisdag

2011-07-05, 11:34:22 / Kategori: Allmänt
God morgon, eller man kanske säger god dag nu?

Men jag vaknade för furtio minuter sedan, helt galet! Och min mage och lår känner av gårdagens träning måste jag säga. Sådan träningsvärk, men en skön träningsvärk. Nu sitter jag och äter en god frukost innan jag ska börja plugga sedan kommern en bardomsvän över. Ska nog tvinga henne spela Wii med mig, donky kong.


Sitter o myser med min elefant som jag fick av min älskling.


Vilse i naturresarvatet idag.. äntligen hemma!

2011-07-04, 23:30:04 / Kategori: Vänner & Familj
Tröttare människa får ni leta efter. Jobbade hela förra veckan och hela denna helg och idag. Imorgon blir det min lediga dag innan det händer en massa saker. Efter jobbet idag kunde jag inte hålla ögonen öppna och somnade på soffan. Sedan ringde min mor och vi gick ner till friskis och svettis, vi körde riktigt hårt idag att det tillochmed droppade från mig(förlåt för faktan, men jag är stolt!). Körde en nya grej på gymmet istället för löpbandet och det var den som tog musten av mig, mycket rumpa idag. ;)

Sedan drog vi hem och åt super god fisk till middag som mamma hade gjort till oss. Sedan ville min mamma visa mig ett mysigt ställe, hon sa det är bara här borta, så vid nio ikväll tog vi cyklarna och cycklad genom naturresarvatet och kom till en vacker sjö, vi busade och skrattade en massa. Men vi kom vilse kanske 5 gånger under vår resa, så efter en och en halv timme och 1 mil senare kom vi äntligen hem!


Armsmycke

2011-07-04, 15:57:33 / Kategori: Shopping + tips



(bild tagna från google)

Armsmycken är vackert och snyggt tycker jag.
Jag vill ha, någon som vet vart man får tag på fina armsmycken?


Veckans att göra

2011-07-04, 06:59:03 / Kategori: Allmänt
God morgon underbara ni, allt bra med er? Själv är det bra. Föredrog sängen imorse och kunde absolut inte komma upp, funderade ett ögonblick om skulle ligga kvar i sängen och strunta i jobbet. Men då hade nog hela teamet på edö kommit och gett mig stryk ;)

Imorse klockan fyra drog min älskling, jag känner att jag saknar honom redan. Fast den här veckan händer det sjukt mycket för mig.

Måndag: Jobba, plugga, gymma och middag hos mamma.
Tisdag: Ledig, plugg och plåtning på kvällen
Onsdag:Då blir det gym och jobb på kvällen
Torsdag: Jobb, plåtning och middag med Olivia (planera in London?)
Fredag: Jobb, London?
Lördag: London?
Söndag:Plåtning

Det blir en fullspeckad och sjukt rolig vecka. Men nu får vi bara hålla tummarna att vi hittar super billiga tur & retur biljetter så ni kan följa med för shopping, shopping och shopping!


Igår när vi satt och åt ur en vattenmelon och kolla på Disdurbia på Tv. Mysigpys.


Knäppa saker i sömnen

2011-07-03, 21:16:37 / Kategori: Allmänt

Haha jag och mina ryck i sömnen, jag vet inte vad det beror på. Jag tror jag har alldeles för mycket i tankarna. När jag kom hem från jobbet drog min pojkvän mig in till sängen för en powernap. Från ingenstans sätter jag mig i världens ryck:

Jag: SHIT! Hur mycket är klockan älskling! Fan har jag missat jobbet? Hur mycket är klockan?
Ronny: Va vaddå jobba, det är kväll älskling! 
Jag: Vaddå, är det inte morgon? Har fredag, lördag och söndag redan varit?
Ronny: Hahaha men ja babe, lägg dig nu!

Fan vad jag skratta när vi pratade om det nyss, tårarna bara sprutade från ögonen. Det var samma sak som när jag jobbade på McDonalds och jag sa till Ronny mitt på natten när vi sov "Älskling vad vill du ha för sås?", och Ronny sa "vaddå för sås?", "ja till glassen!".

Eller när jag skrek så högt och flög på Ronnys mage och kramade honom, min stackars pojkvän blev så rädd och han sa "vad händer babe, vad händer?" och jag säger "det är spindel där!" haha.

Brukar ni också göra knäppa saker i sömnen?


Lördag men känns som en torsdag.

2011-07-02, 18:44:41 / Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från jobbet, eller jag har varit hemma ett tag nu och tagit det lungt. Har faktist fullt med energi trots att jag vakna sex imorse och sluta klockan fyra på eftermiddagen. Men idag ska vi bara vara hemma och mysa trots min fulla energi. På måndag åker nämligen min pojkvän iväg till Cypern med hans kompis så de här sista två dagarna ska vi bara mysa framför TVn och kolla på bra filmer och äta god mat. Jobbar imorgon bitti igen så det är jätte skönt att den här helgen blir lugn för min del!

Vad ska ni göra idag?


Transformer 3 på 3D

2011-07-01, 17:21:45 / Kategori: Vänner & Familj

Jäkla klet och gladd. Vad kvaft det är idag, det blir förmodligen regn och oska ikväll. Sitter just nu med vår stora fläkt rakt på ansiktet på mig, kan inte plugga annars. Vi har öppnat alla fönstren och balkongen men inte en ända vind pust har seglat förbi lägenheten. Så tack och lov för fläkten måste jag säga. Vad hade vi gjort utan den? Jag och Ronny brukar alltid ligga som plåster på varandra när vi ska sova. Men inatt så rulla vi runt i sängen, på med täcke av med täcke..

I onsdags var vi på transformer 3, 3D biopremiär. Jag ljuger inte när jag säger att vi har väntat i ett år på den där filmen. Vi har väntat som galningar. Vi är ett stort fan av transformers filmerna eftersom vi båda är bil älskare. Där emot var det tråkigt att Megan Fox inte var med, men den andra tjejen dög ju gott och väl. Super vacker! (haha nu ösregnar det ute också!). Men jag måste verkligen rekomendera er den filmen. Någon som har sätt den?