Natti natti

2012-01-31, 21:05:43 / Kategori: Allmänt
Tänkte bara säga god natt, nu ska jag byta om och gå och lägga mig. Idag har det varit mycket och imorgon likaså. Imorgon kommer min dag vara fullspeckad. Dagen börjar med jobb till halv tre, efter det kommer jag med resten utav mina kollega fixa inför anhörigträffen, måste försöka hinna med plugget också. Sedan blir det anhörigträff och efter det blir det abstract hiphop för Joao som blir det bästa på hela dagen!

Idag hann jag med lite shopping och jag fick hem ett par sjukt snygga byxor från gina tricot. Visar er dem så snart som möjligt.

God natt vackra ni ♥



Black & White

2012-01-30, 15:42:16 / Kategori: Allmänt


Modell: Jag Fotogarf: Mia Pääsuke


Plugga

2012-01-29, 14:05:20 / Kategori: Allmänt
Nu är vi klara med dagens plåtning, det gick bra och bilderna kommer upp så fort fotografen Mia är klar med dom. Nu måste jag återgå till studierna. Imorgon har jag prov så vi hörs lite senare. Kramisar


Jag idag. Tröjan jag har på mig, köote jag här om dagen från gina.
Super härlig och fin. Älskar dragkedjan där bak.


Insperationsbild

2012-01-29, 11:24:44 / Kategori: Allmänt

Sitter och fixar mig inför dagens plåtning. Svartvita bilder och fokus på ansiktet. Jag har inga sådana bilder bland mina modellbilder så det ska bli jätte roligt att få sådana in till arkivet. Vi ska plåta här, hemma hos min mamma framför en vit vägg.

Plåtningens insperation kommer från den här bilden. Jätte vacker!


29/1: Övning ger färdighet.

2012-01-29, 09:46:33 / Kategori: Allmänt
God morgon, har ni sovit gott? ♥

Själv vaknade jag jätte pigg klockan 9, ska ta och göra en god frukost innan jag sätter igång och fixar mig. Har suttit och övat på att linda mina ben med ett bandage. Ska göra ett prov på måndag för sjuksköterskan så jag kan få deligering på det området, det är jätte vikitgt att man lindar rätt, inte har några bucklor eller lindar för hårt eller för löst så jag ska fråga mamma om jag får träna på hennes ben lite senare.

Sedan måste jag öva på ett tal eftersom vi ska prata inför femtio personer nu på onsdag, jag är lite halvt nervös men det kommer gå bra.


SÄLJES

2012-01-27, 22:50:52 / Kategori: Shopping + tips

Crystal Beaded White DressCrystal Beaded White DressCrystal Beaded White Dress

Denna otroligt vackra klänning som kommer från chicy.se är till salu. Någon av er som vill ha den? Min kollega vart lika kär i den som jag men hon kände inte att det var hon så nu hänger den på en galje hemma hos henne. Aldrig använd. Helt ny och kostar endast 399 kronor. Först till kvarn!


Fredag 27 Januari

2012-01-27, 19:37:33 / Kategori: Allmänt
Hej på er, hur mår ni? :)

Ligger i soffan helt utslagen efter denna jobbvecka, nu ska det bli det bli skönt med helg. Att få hinna göra någonting annat än att jobba. Fått massor utav kärlek på mitt jobb och jag blir så otroligt lycklig och jag måste erkänna ännu en gång att jag har världens bästa jobb, utan tvekan. Och jag är otroligt lycklig som har hittat ett jobb jag älskar så mycket som jag gör.

Idag blir det en lugn kväll med min prins, lite senare ska vi förbi hans pappa och umgås med dom lite. Det ska bli riktigt trevlig! Imorgon blir det att umgås med tjejerna ♥


En bild fotografen Ann Kykyri tagit.


Jeffrey Campbell

2012-01-22, 17:04:57 / Kategori: Shopping + tips

222_185240808_large

Så fort jag får min rikitgt bra lön, som är om två löner så är jag värd ett par JC skor!
Någon av mina läsare som äger ett par JC skor? Isåfall vilka/vilken? ♥


22 Januari 2012

2012-01-22, 14:52:23 / Kategori: Vänner & Familj

God dagens, allt bra med er idag? Med mig är det toppen! ♥

Igår hämtade jag och min pappa upp min prins på arlanda airport. 17.35 landade han och vi båda var super pirriga över att äntligen få se varandra efter tre långa veckor. När vi väl sågs var som att omvärlden bara försvann, och vi skrattade så mycket för vi var så lyckliga att det kom tårar. Jag känner mig så himla lycklig och hel att ha honom hemma igen.

Jag håller på att laga kubanska svartabönor, det är en överraskning till honom. Det är hans favorit så jag trot han kommer bli överlycklig. Dessutom är det här första gången som jag ger mig på att göra dem. Så jag hoppas på att dom bli en success.

Nu ska jag pussa på min älskling och sedan övergå till läxorna innan vi kan mysa hela långa dagen. Vi hörs!  




Knästrumporna

2012-01-21, 14:31:47 / Kategori: Shopping + tips


SNYGGT!


Fågelbo.

2012-01-21, 14:17:53 / Kategori: Allmänt

Hallå,

idag vaknade jag av ett underbart sms, min pojkvän är snart hemma i Sverige. Snart här med mig. Jag känner mig plötsligt hel igen, eller snart. Det pirrar i magen på mig. Han ringde mig precis från Frankrike där han har mellan landat, flyget går inte förrens om två timmar men det kommer gå fort. Snart är min älskling hemma ♥

Sitter och pluggar omvårdnad. Snart kan jag checka av den också. Lite klurigt är det denna gång, går lite segt fram. Men nu har jag bara fyra stora frågor kvar och tre stora uppgifter och två prov på två veckor, men sen är jag done. Men då börjar nästa kurs. Sånt är livet och det är kul. Ska ta och kolla upp fakta på nagelteknolog, för i höst eller i vår vill jag studera till det med. Här är det fullfart fram och jag älskar det!


Insperation.

2012-01-19, 22:02:43 / Kategori: Allmänt


BALETTAKADEMIN

2012-01-19, 21:05:43 / Kategori: Allmänt

Hej fina ni,

dålig uppdatering här på bloggen nu pågrund av att jag börjat jobba på heltid, kommit hem sent och därför har det inte blivit att jag kunnat logga in här på datorn. Dessutom hittar jag inte min kamera, men så fort jag gör det kommer det komma upp massa bilder samt mina senaste inköp till garderoben.

Dansade på balett akademin igår, för Joao. En av mina favorit lärare. Han ger sådan energi och när han kom in till salen vart jag så glad att jag rös i hela kroppen. Vi körde en grym koreografi, ett två timmars pass så jag har gått som en riktigt stel tant idag och jag antar att det blir värre imorgon. Mina kollegor har skrattat ihjäl sig idag, jag har till och med träningsvärk i halsen och lungorna så jag har super svårt att andas, haha! Men det var galet, dansen gör mig verkligen super lycklig. Längtar redan till nästa onsdag. Och det bästa var att han kom ihåg mig och frågade vart jag hade varit dom senaste åren!



Lando Wilkins - GRYMMA!


Sötsugetips

2012-01-16, 21:03:32 / Kategori: Hälsa
Hej på er,

idag har jag varit så duktig så jag har pluggat en massa och gymmat ett bra träningspass. Nu sitter jag och gnager på morötter, är så himla sötsugen men försöker skära ner det lite. Vi brukar skala morötterna och sedan halvera dom och lägga dem i iskallt vatten och in i kylen, sedan är det bara att gå in och hämta en morot när man är sötsugen. Extra saftiga och bra mot sötsuget! Testa vetja, ett jätte bra tips enligt mig.

Nu ska jag stänga ner datorn och kolla om det går någon bra film nu klockan 21. Ha en toppen kväll ♥


Hår dounat

2012-01-16, 11:53:58 / Kategori: Shopping + tips



Införskaffade mig en sådan för någon vecka sedan. Otroligt snygg och gör en perfekt "boll" på huvudet och ger en effekt av att man har super tjockt hår. Super snyggt! Dom kostar inte alls mycket, och hårdounat kan man ha både på fest och för en dag på stan då man inte vet hur man ska ha håret.


Five five nails

2012-01-15, 14:04:06 / Kategori: Allmänt

Sitter på bussen på väg hem, fick tid halv ett hos five five nails i tyresö centrum. Dom är otroligt duktiga där borta. Ett gäng asiater, varav en är kvinna, resten är män.
För att boka ringer ni 087123300.



15 Januari 2012

2012-01-15, 11:02:01 / Kategori: Modell bilder

Har precis avnjutit en super god frukost. Här om dagen köpte jag mig en mixer så både idag och igår har jag gjort goda smooties. Ni får mer än gärna komma med bra tips som jag kan testa.

Nu ska jag klä på mig och åka och göra ett ärenden. Sedan ska jag ringa och boka en tid för mina naglar, jag hoppas det finns en tid nu klockan ett, det hade varit bra. Sedan blir det söndags spa med min fina vän Mimi :)


Modell: Jag Fotograf: Dedrik


Perfekt slut på denna vecka.

2012-01-13, 23:25:49 / Kategori: Allmänt

Kom precis hem från en mysig middag med min vän Olivia. Vi satt och pratade i flera timmar tills vi såg att klockan blivit mycket. En super mysig slut på denna hektiska vecka. Nu ska jag byta om och lägga mig och sova. Är super trött! Imorgon väntar det en fullspeckad dag med både roliga och tråkiga saker. Där emot har jag fått ännu mer roliga besked från jobbet. Detta år har verkligen börjat perfekt och jag hade inte kunna tänka mig en bättre start på detta år. ♥



12 Januari 2012

2012-01-12, 12:43:46 / Kategori: Hälsa
Hej bloggen,

idag har jag träningsvärk i magen, och det känns jäkligt bra. Igår tränade jag stenhårt, och idag blir det ett likadant pass förutom att jag kör andra muskler idag. Körde 3 × 10 och sedan sprang jag i 10 minuter och så gjorde jag efter varje styrketräning. Jätte bra tränning.

Tips: När ni springer på löpbandet ska ni aldrig ha bandet rakt. Ni ska ändra på dess luthet. Att springa med ett rakt löpband är som att springa för ett litet nedförbacke hela tiden. Dessutom tränar du mer rumpa och lår, dessutom kommer du att känna att det tränas mer när du bandet lutar. Så glöm inte att luta bandet när ni går eller springer.


A Lot Like Love

2012-01-11, 23:45:49 / Kategori: Vänner & Familj
Första gången jag såg den filmen, den var verkligen super fin, exakt så som alla har pratat om den. Och dom gjorde en sak som jag har dröm om att få göra med Ronny. Och det är att åka ut med bilen någonstans och bara lägga oss på motorhuven och kolla upp mot den kolsvarta himlen med miljoner sjärnor. Bara trollas bort av universum. Förut brukade jag och Ronny gå upp på högdalstoppen och sätta oss där mitt på natten och kolla på alla sjärnor och bara vara vi. Den dag vi åker till Kuba så får han ta mig till dom mest magiska ställerna där borta. För jag har hört att det är väldigt vackert om natten där. ♥

Photobucket


Saknar dig!

2012-01-11, 11:48:08 / Kategori: Vänner & Familj

Idag var det onsdag då. Snart helg. Snart bara sju dagar kvar tills min vackra pojkvän kommer hem! ♥♥♥


Älskar dig mest i hela världen!


Cape.

2012-01-11, 00:13:59 / Kategori: Shopping + tips



I vår vill jag se ut så här. 
En snygg svart cape, men skyhöga klackar, en snygg väska och svarta solglasögon


ÖDET

2012-01-10, 19:08:24 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag hoppa in i duschen för snart kommer Mimi över på besök. Vi kommer nog spela en massa wii och jag ska försöka slänga ihop något som vi kan äta till middag, jag är hungrig och hon lär nog också vara hungrig efter jobbet.

Om något helt annat innan jag drar. Idag när jag gjorde lite viktiga ärenden, ringde jag även ett servicehus och skulle kolla om dom behövde personal eftersom jag inte får så mycket timmar på mitt jobb. Kvinnan som var chef över avdelningen bad mig skicka ett personligt brev till henne, så jag satte mig och skrev ett personligt brev och när jag precis skulle skicka iväg mailet så ringer det i telefonen så jag hinner inte skicka iväg det, och tur det kanske. Men jag vet inte om jag ska kalla det tur eller om jag ska kalla det ödet, för likt så var det min chef och ger mig en tre månaders vikariat som är en heltid tjänst. Vilken känsla. Så nu kommer jag jobba heltid i tre månader. Perfekt inför praktiken och sommaren ju. 



Jag & Mimi på Engelen i fredags.


10 Januari 2012

2012-01-10, 11:20:33 / Kategori: Allmänt
Hej på er ♥

Idag är jag ledig men jag har väldigt mycket att stå i. Jag måste ta tag i er par ärenden, ringa ett par viktiga samtal och sedan plugga intensivt i ett par timmar innan jag kan göra något roligt idag. Men det ska bli skönt att röja undan lite i to do listan.

Igår var min lille bror på besök och vi hade det jätte roligt. Spelade wii i flera timmar, åt hemma gjorda hambrugare och massor med chocklad, igår kännde man sig som en valross i soffan. Men ibland får man ju unna sig gosaker också.


Idag kommer lillebror på besök.

2012-01-09, 17:01:27 / Kategori: Vänner & Familj
Måste snart börja städa, min lillebror kommer över på middag klockan sex. Jag ska även göra vår favorit efterrätt som vi älskade när vi var små. Banan och chocklad. Gissa hur jag stavade chocklad när jag var liten? Kuklad. Haha pinsamt värre. Fick rosiga kinder när jag hittade mina kokböcker som jag gjorde när jag var liten och ser vad jag skrivit, haha.

Idag har jag jobbat och efter jobbet mötte jag upp min barndomsvän för att säga hejdå, vi satt och pratade i ett par timmar innan hon var tvungen att dra hem och packa det sista innan hon beger sig till övik där hon pluggar.



Födelsedag del 1

2012-01-08, 19:36:58 / Kategori: Vänner & Familj
Kvällen började med att jag vart sminkad av en otroligt duktig make up artist på make up store i farsta centrum som jag fick som pressent av min släkting. Där efter mötte jag upp min fina vän Mithila innan vi mötte upp resten av mina vänner på Engelen där festen ägde rum.

Väl på Engelen fick vi en varsin champangeglas att skåla med innan vi gick ner till bottenvåningen där tjejerna fick se överraksningen. Vi skulle dela upp oss i två lag och först fick vi börja med fem olika ljusa shottar där vi skulle gissa vad vi drack. Där efter fick vi fem mörka shottar och även här skulle vi gissa vad vi drack. Sedan var det bara att shotta upp alla glas. Tio glas på tre personer. Så ni förstår. Och det var inte bara det. Efter det skulle vi tävla vilket lag som gjorde den bästa drinken, och efter det tävla om vilket lag som kunde göra en cosmonpolitan. Efter det fick vi tre olika öl som vi skulle smaka vilken procent dom hade.

Detta gjorde oss fartfyllda och kvällen kunde inte börja bättre en så.


Vi ♥


Resultatet av våra cosmopolitans.


Jag, Luisa och Aida smakar våran "Cosmopolitan".


Team: MJM


Andra sidan baren och gör en drink.


Mithila





Inget kalas utan hattarna! ;)

Del 2 kommer imorgon.


Känner mig som en helt ny människa.

2012-01-08, 14:53:48 / Kategori: Allmänt

Jag känner mig som en helt ny människa. Luktar just nu valender och lakrits. Hon började med att skrubba hela min kropp som gjorde mig super len, kunde inte sluta röra mina händer. Efter det fick jag duscha i varmt vatten och sedan gav hon mig helkropps massage, från fötterna till huvudet. Det var så skönt. Jag ville bara ligga kvar där när hon sa "såja, då var vi klara". Men när jag väl kom upp och såg dagsljuset så vart jag istället jätte pigg och jag mår så himla bra, jag känner mig jätte pigg. ♥



Dagen börjar med spa

2012-01-08, 10:28:10 / Kategori: Allmänt

God morgon bloggen, allt bra med er idag?

Jag har sovit underbart, vaknade för en timme sedan och har duschat och nu ska jag äta lite frukost innan jag fixar mig. Klockan 11.30 idag ska jag vara på axelssons spa i gallerian inne i stan och få en helkroppsmassage med peeling och andra underbara saker. Det ska bli helt fantastiskt! Det var längesedan jag unnade mig en massage och den här var en pressent som jag fick utav av min far och hans tjej i julas. ♥

Vad ska ni göra idag?



VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER ♥

2012-01-07, 21:17:08 / Kategori: Vänner & Familj

Innan jag berättar om min födelsedagskalas, som dessutom var världens bästa! Måste jag tacka mina tjejer för att ni förgyllade min dag, jag fyller år den 24 december men vi firade mig igår. Som dessutom var mitt första firande i mitt liv som vart den bästa!

Tack världens bästa tjejer för att ni förgyllade min dag och gjorde den till den bästa ♥



Jihan, Mithila, Jag, Luisa, Aida & Mimi ♥


Klänningarnasvärld

2012-01-06, 13:12:09 / Kategori: Shopping + tips
Klänningar är något jag verkligen älskar! Från långa till korta, till löst tyg till tajta. Men något jag verkligen är helt förälskad i är långa klänningar, med löst tyg som vinden kan svepa tag i och allt tyg följer med vinden. Min brölloppsklänning ska vara så, tajt uppe som är hjärtformad vid brösten, sedan ska det gå ett band och sedan kommer det löst, mycket tyg som bara sveper ner. Ängla likt! Jag drömmer mig bort i klänningarna värld.


6 Januari 2012

2012-01-06, 12:39:08 / Kategori: Allmänt

Hola amigas! Como estas?

Idag lyxade jag till min lunch lite extra och gräddade ett par pankakor, det som är så otroligt gott! Nu ska jag ta och noppa brynen och sedan städa lite. Klockan 16 på eftermiddag ska jag bli sminkad av en proffessionell makeup artist på makeup store, fick det som en födelsedagspressent på julafton av min bonus faster. Och vad är inte bättre än att uttnyttja pressenten idag, på mitt "kalas" som jag fick i pressent av min pappa i julas.



Black

2012-01-05, 13:38:31 / Kategori: Shopping + tips


5 Januari 2012

2012-01-05, 12:02:12 / Kategori: Allmänt

Hallå där.

Är det inte konstigt hur slappare man är dessto segare och tröttare blir man. Den här veckan har jag varit hemma, jobbat två gånger denna vecka och vi räknar med mitt kvällspass ikväll och en dag inne istan med min kompis. Annars har jag bara varit hemma och slappat. Jag kan till och med somna under dagen, som jag gjorde igår. Och ändå känner jag att jag bara skulle kunna ligga hela dagen hemma idag, att jag känner att jag inte vill komma ut. Det är lite konstigt att jag inte känner mig alls utvilad efter så mycket sömn jag har fått den här veckan. Just för att jag inte har haft någon normal jobbvecka, vecka utan några alls rutiner som har gjort mig seg. Nästa vecka får det bli ändrig på det.

Jag måste jobba, gymma och plugga som normalt nästa vecka igen.


En utav mina favoritar låt just nu.


Ciao ciao

2012-01-04, 18:05:38 / Kategori: Vänner & Familj

Ett par dagar efter julhelgen vart jag och Ronny bjudna på en mini jul med min pappa och hans underbara tjej. Dom bjöd oss på restaurangen Ciao Ciao inne i odenplan, och vi alla åt en tre-rätters meny. Till varmrätt åt jag en super god pasta med egen gjorta lammköttbullar och tomatsås, efter det stabiliserade vi våra smaklökar med sorbe, mangosorbe. Och vi vart bjuda på massor utav goda drinkar och vi vart undermiddagen bortskämda med julklappar. Jag fick en helkropps massage som jag ska utnyttja nästa vecka och det ska bli underbart!

När maten var äten, glasen tomma och klapparna öppna så utmanade pappa och hans tjej oss på biljard som låg ett par meter där ifrån. Dom vann med 8-1, vi vart ägda! Sedan tog vi våra drinkar och satte oss på ett par mysiga soffor och pratade till stägning. Det var en toppen kväll som var värd att nämna!



Hårfärg

2012-01-04, 12:10:59 / Kategori: Allmänt



Den här hårfärgen har jag planer att färga till nästa vecka. Jag tänkte boka tid hos Bobby. Jag har sätt hans underverk på dom stora bloggarnas hår så han är den enda som får röra mitt hår när det kommer till färgning. Jag har en frisör som klipper mig, han är den enda som får klippa mig eftersom jag vet att han är duktig och gör exakt den längd jag vill ha. Säger jag 1 mm, så gör han 1 mm och inte längre och inte kortare. Och nu när det kommer till färgning vill jag inte göra en stor förändrig utan jag vill bara få bort den fula färgen jag har på hälften av mitt hår som bleks på sommaren. Så därför tror jag att den här färgen kommer passa mig bra, eller vad tror ni?


4 Januari 2012

2012-01-04, 10:35:26 / Kategori: Modell bilder
God morgon på er,

min tid har precis börjat nere i tvättstugan så jag har precis slängt in den första tvätten. Medans jag väntar på att den ska bli färdig tänkte jag äta en god frukost och läsa min bok sentenced to hell - en engelsk självbiografi som jag fastnade för på för första sidan. En mycket bra bok. Det handlar om en ung ensamstående mamma om hennes enorma kärlek för hennes dotter. I boken får man läsa om hennes uppväxt hur hon inte kände att hon inte passa in någonstans och om hennes stränga styvfar och mamma. Om hur hon rymde och hur detta förändrade henne liv. Och hur hon vart lurad så hon fick domen 10 år i venezuelas fängelse.

Nu är äggen klara så jag ska käka lite frukost nu. Men vi hörs lite senare!


Modell: Jag Fotograf: Josefine Jönsson Makeup och hår: Anna Lindström




Middag och shopping

2012-01-03, 22:15:12 / Kategori: Vänner & Familj


Mithilas blogg

Den här fina tjejen har jag precis umgåts med inne i stan för en middag på kungshallarna, shopping och massa prat. Fick hem en vrål snygg kostym från HM för endast 300 kronor på rea. När vi kom in berättade jag utan några alls planer att jag skulle shoppa mig något från stan. När jag hade berättat att jag länge drömt om att få gå runt med en kostym så hänger det ett par vita byxor och bakom dom hänger den tillhörande kavajen, det måste ha varit ödet som förde oss samman. ;)


2012 - Mina mål

2012-01-03, 15:16:33 / Kategori: Allmänt

381388_302584493118123_218305664879340_897009_2144961533_n_large

Jag känner på mig att 2012 kommer bli ett fantastiskt år.

♥ Jag är färdig med undersköterska utbilningen.
♥ Jag ska ta körkort
♥ Jag ska få en fasttjänst
♥ Jag ska resa utomlands
♥ Jag ska ta mer hand om mig själv


1 Januari 2012

2012-01-01, 21:37:18 / Kategori: Vänner & Familj



Inatt åker min prins till Cuba för att hälsa på sin släkt och barndomsvänner och jag känner mig helt plöstligt inte hel. Han ska vara borta i nästan tre veckor och jag saknar honom redan jätte mycket. Min älskling. Så nu har jag gett honom miljarder pussar och vi har myst hela dagen lång. Vi har varit nu tillsammans i 3,5 år och jag blir bara kärare för varje dag. Han gör mig till världens lyckligaste tjej!  ♥