Mobil bloggar

2011-03-30, 19:24:43 / Kategori: Allmänt

Hej snyggingar, hoppas allt är bra med er alla. Med mig är det iallafall jätte bra, jag har haft en toppen dag! Efter jobbet som sluta två idag så hämta pappas tjej upp mig på jobbet och vi hade min första kör lektion. Förutom att jag nästa, bara nästan höll på att krocka så gick allt jätte bra. Sedan fick jag skjuts till Dans Center som jag är på just nu. Jag har precis dansat jazz som förövrigt gick bra trots att det är sjukt svårt med alla jazz walks, pirruetter, ja alla steg som tillhör jazz. Så mycket att tänka på. Bara att nöta nöta nöta sen jävla ska jag bli grym på jazz ska ni se. Ja det är ett löfte jag gett mig själv och som jag ger er nu. Nu sitter jag iallafall och tittar på en dancehall klass, den innan min. Väldigt underhållande. Under tiden jag sitter här ska jag planera lite saker. Vi hörs!


Cogito Ergo Sum

2011-03-28, 19:09:17 / Kategori: Modell bilder


H&Ms nya kollektion 2011

2011-03-27, 15:08:49 / Kategori: Shopping + tips






Snälla vår kom hit så jag kan bära alla dessa underbara kläder från HM för
jag är helt in love i HMs nya kollektion. Ljusa färger, sött, ledigt, virkat, långa klänningar. 


En lycklig dag

2011-03-27, 14:36:13 / Kategori: Vänner & Familj


En bild på mig och min pappa från utspringet.

Att springa ut med sina vänner hand i hand, skrika och känna adrinalinet pumpa. Nervösa var vi. Vi kramades och kände hur våra hjärtan slog hårt i våra bröstkorgar. Men att möta sin familj och vänner var en fin känsla. Lyckotårarna som rann från våra kinder. Känna känslan att bli fri, jag kände mig friare än någonsin. En utav mina lyckligaste dagar!


Söndag den 20e mars 2011

2011-03-20, 14:16:58 / Kategori: Allmänt
Hej bloggen! Vilken härlig morgon vi haft här i Stockholm, likaså igår. Men själv mår jag dåligt, är sjuk till högsta grad. Jag som aldrig blir sjuk. Har legat i sängen hela helgen och har inte kunnat röra mig. Sov hela dagen på fredag när jag kom hem från jobbet, likaså igår och idag har jag sovit till nu. Jag bara sover och sover, orkar inte göra ett dugg. Vill ut och ta en promenad, sätta på mig solbrillorna och sätta mig någonstans med en latte i högerhand. Har haft en jobbig vecka på jobbet också och har bara dansat två gånger den här veckan, men nu förstod jag varför. Det brukar allltid bli så att förkyllningen brister ut när helgen eller semestern kommer. Varför blir det alltid så?

Men snart sätter jag igång med bloggningen igen och jag har massor med bilder från modevisningen som jag gick förra söndagen och brölloppet jag var på förra lördagen. Snart kommer det förhoppningsvis en massa snygga bilder från plåtningen jag hade för två helger sedan, spännande!

Nu ska jag ta och kolla lite mail  och ta det lite lugnt framför tvn för att samla lite krafter till senare idag. Tänkte nämligen ta och kolla på bio i eftermiddag om jag orkar, vill så gärna se 127 timmar, i fredags såg jag big mommas - sådan far, sådan son på bio. Sedan har jag en massa andra filmer som kommer på bio som jag måste ta och se.

Vi hörs! ♥

BLUE.

2011-03-11, 11:05:00 / Kategori: Shopping + tips

Exclusive Stina SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM Exclusive Stina SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM Exclusive Stina SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Dessa vackra skor har jag tryckt hem från Nellys hemsida och snart är dom mina!


Fredagen den 11e mars 2011

2011-03-11, 11:01:39 / Kategori: Allmänt

Hej allihopa, hur mår ni? Vilken härlig morgon, solen skiner och det är fredag, det kan inte bli så mycket bättre! ♥

På dagens lista står det storstäda, träna, gå och klippa topparna hos min frisör, shoppa lite saker inför bröllopet imorgon och fredagsmys. Jag är nämligen bjuden till en vän som gifter sig imorgon, ett kurdisk bröllop. Jag har varit på ett enda bröllop i hela mitt liv, ett svenskt bröllop. Jag var inte alls gammal då. Denna gång blir det ett bröllop som är allt ifrån ett svensk bröllop. Ett kurdiskt, ska bli så himlans roligt!

Men min stora fråga är, vad har man på sig på bröllop? Hjälp!


Koreografi av Sara Galan

2011-03-10, 12:48:02 / Kategori: Dans

Idag har jag träningsvärk och blåmärken på hela kroppen. Jag körde jazz och dancehall som alltid på onsdagar, vi började med en ny koreografi av Sara på dancehallen igår och jag måste säga att den var grym. Inte mycket till dancehall, mer afrodans och andra coola inslag av hiphop, det var en grym kobination. Snabb, svår och lyrisk.




Här ser ni koreografin vi håller på med just nu. Grym!


God morgon söndag

2011-03-06, 11:12:08 / Kategori: Allmänt

God morgon! Jag har sovit som en gris, har ni sovit gott? Lägger mig tidigt varje kväll på helgerna, lite tråkigt med tanke på att jag inte hinner mer än att jobba och dansa om dagarna. Så på helgerna blir det att jag försöker hinna med saker som jag inte hinner med på vardagarna och framför allt att få bra sömn, flera timmars sömn som det inte blir när jag börjar tidigt på mornarna på jobbet. Känner att tiden inte räcker till, behöver fler timmar och fler dagar än sju. För mig räcker det inte med sju, räcker det för dig? Tiden räcker lixom inte till..

Igår hann jag iallfall med en tre timmars plåtning som var jätte roligt, och förhoppningsvis kan jag visa upp en massa snygga bilder här på bloggen när fotografen är klar med bilderna. Och efter plåtningen hann jag gå på bio och äta en god pizza på söder, sen vart det raka vägen hem för min del.

Så nu ligger jag i soffan och myser, snart blir det gymmet som gäller och en god lunch. Vi hörs lite senare så får ni se lite uppdareringar till kategoring "Sanna shoppar". Vi hörs! ♥



Jag igår.


Deep

2011-03-03, 11:46:07 / Kategori: Modell bilder

Första mars tvåtusenelva.

2011-03-01, 17:31:59 / Kategori: Allmänt

Hej hej! Helt otroligt att vi redan är på mars månad, en månad närmare värmen som innebär vår. Sommar. Bad. Alla små söta klänningar. Alla snygga party skor som jag inte kunnat använda under hela detta vinter halvår. Alla sena utekvällar. Goda drinkar. Picknick med vännerna. Alla bus. Ja allt det där underbara som man kan göra på sommaren. Jag längtar. Och vet ni vad jag gör just nu? Jag sitter just nu och planera underbara resor med en underbar person och vi är helt exalterade över våra framtida planer som kommer att ske inom en snar framtid. Nu känns vintern en aning lättare..



Dessa underbara oranga bakelser vart vi bjudna på jobbet idag, jag älskar färgen!