Torsdagen den 30e juni.

2011-06-30, 17:01:34 / Kategori: Allmänt

Idag vaknde jag och slängde i mig frukosten och drog in till stan för att besöka en bokhandel som säljer de böcker jag behöver till studierna. Legat lite efter med två dagar så hann inte köpa en begagnad bok idag, köpte denna 170 sidors bok och fick mig en chock när summan kom upp på skärmen vid kassan. Herregud, rena råneriet! Fyrahundra riksdaler för en bok som är dubbelt så mindre än en pocketbok. Bäst för dom att alla svar står i boken!

Sedan skyndade jag mig hem, hämtade filten och gick ut och la mig på ett litet inhängnad nedanför mig och pluggade egenom boken.  Nu ska jag göra lite uppgifter och annat som behövs. Har ni fått njutit av solen idag? :)


Härlig dag i solen.

2011-06-28, 16:50:15 / Kategori: Vänner & Familj

Hemma efter en härlig dag ute i solen, efter provet åkte jag in till stan och mötte upp min vän för lunch i solen. Vi beställde en super god räk - och krabbstickssallad för sol och prat. Sedan kikade vi in bikbok innan vi trosade ner mot götgatan och satte oss på ett kaffe och beställde en varsin iskall apelsin juice. Super mysigt!

Nu är jag hemma hos min pojkvän och väntar på att han ska komma hem så vi kan mysa lite innn jag sätter i gång med dem sista uppgifter innan medecinsk grundkurs är över. Sedan börjar nästa kurs - omvårdand.


Jag har märkt att i vissa längen har jag sjukt stor näsa, dax för näsoperation kanske?


Dålig natt

2011-06-28, 06:53:48 / Kategori: Allmänt
God jävla morgon, har inte sovit alls bra inatt, har kanske vaknat 6 gånger inatt och haft super svårt att somna om. Fick gå upp och dricka varm te och fånga upp frisk luft en gång inatt också. Var så trött att jag fick ont i huvudet och jag var så trött att jag vart pigg på samma gång. Låg och vred mig varje sekund. Det finns inget mer frustrerande med att ligga och försöka sova när man inte kan och det jobbigaste är när man vet att man ska upp om 5 timmar och man måste vara pigg! Men vilken tur att ja vakna strax innan sex och var "pigg". Jag tror jag har ångest och är stressad inför provet som jag har idag, det är nog därför jag har haft mina sömnlösa nätter de senaste dagarna. 

Jag får se det possitiv med att det är vackert väder där ute, jag får gå på solenergi idag! ;)




Nu får det bli en förändring!

2011-06-27, 12:54:38 / Kategori: Allmänt
Hallå där vänner, hur mår ni?

Ledsen för dålig uppdareing under helgen, men har haft både mycket och lite att göra. Framför allt har jag varit helt slut efter midsommaraftonen. Men nu kliar det i hela kroppen som skriker efter att få göra roliga saker. Har bestämt för att sätta igång med träningen också, känner mig alldeles för trött nu om dagarna och det är just för att jag motionerar allt för lite. Så nu får det bli massor med motion och styrke träning. Man mår inte bra av att bara ligga hemma och lata sig, så har det blivit när dansen har uppehåll och plugget att startat. Sen är jag alldeles för lat för att springa ner till gymmet eller sätta på jogging skorna och går ut på en promenad. Nu får det bli en förändring hörni! Ni får gärna vara med och peppa mig!

Nu ska jag ta och läsa egenom medecinsk grundkurs för imorgon ska jag göra prov två.


Jag vill dela med mig om en sak..

2011-06-23, 22:24:00 / Kategori: Tankar
(men innan ni gör det så måste ni sätta på den här låten Adele - Someone Like You (Live in Her Home) )

I år och dar har jag funderat vilket citat som beskriver det bästa citatet i livet, enligt mig. Jag ville hitta visdoms ord som beskrev det jag har gått igenom i mitt liv. Diktektera livet när jag var liten, cancer tiden och sedan andra motgångar som alltid kommer att vara inristade i mitt hjärta. Spår som har gjort mig till den jag är idag, jag har blivit så mycket starkare. Men sedan satt jag en dag och letade på texter, insperation så gick jag in på MJ och lyssnade på "you´re not alone", den får mig att le. Jag kommer ihåg när jag en dag grät och satt hemma hos min bästaste vän och hon satte på den här låten och sa till mig jag vill sjunga den här låten till dig Sanna. Den här låten är tillängnad till dig från mig. Jag älskar dig!

Och när jag hörde på den den dagen som när jag skulle leta citat så tänkte jag det här citatet beskriver ju allt om livet. Under min svåra sjukdom så viskade en person i mitt öra "du är inte ensam Sanna" och tog mina händer och gav mig ett leende som värmde hela min kropp, och jag var inte det. Alla som älska mig fanns alltid där för mig. Alla visade sådan styrka och kärlek under den svåra tiden. Under barndomen när jag hade det fruktansvärt jobbigt så fanns dom alltid där och höll min hand och även då visste jag att jag inte var ensam. Och det är det livet går ut på, oavsätt hur tufft du än har det men du har människor som visar kärlek så kan du klara egenom allt i livet. Oavsätt om du själv inte har kraft kvar att leva så har dessa människor kraft att leva för dig den stunden som du behöver hitta dig själv och komma upp på fötter igen. Det har jag lärt mig! ♥

"Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay"




Jag älskar planer!

2011-06-22, 21:32:20 / Kategori: Allmänt

Runt fyra tiden idag gick jag ner till Farsta och mötte upp en vän. Vi tog en latte och satte oss på ett café och planerade det ena och det andra. Vi har så många roliga saker som vi har planerat in, åh gud, pirr i magen! :D berättar när det blir mer "aktuellt". Vad kan det vara? ;) Fick dessutom hem en snygg blus och ett läppstiftet från make up store, visar imorgon. Nu är jag hemma och ska göra te och sedan gå och lägga mig. Vi hörs imorgon snyggingar!
 


Rösta på mig

2011-06-22, 12:22:36 / Kategori: Allmänt
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Rösta på mina kläningar, har designat på nelly.se, gör det du med!


Sommartider

2011-06-22, 12:00:21 / Kategori: Allmänt
Hej allihopa, allt bra med er? Med mig är det toppen. Är ledig från jobbet idag så jag kan plugga. På fredag är det midsommarafton och jag tror inte jag kommer att hinna plugga så mycket den dagen om jag ska vara helt ärlig, så därför är det bra med en heldags plugg idag. Senare på eftermiddagen ska jag möta min vän i stan för fika :)

Vad har ni för roliga planer idag? Är det någon här som har sommar lov? För då är jag mega avunsjuk! 


Jag och våran häst när sverige bjöd på vackert väder! 


Swedish house maffia inspelning

2011-06-21, 19:35:47 / Kategori: Allmänt
Berättade jag att jag var med i en teaser till swedish house maffia till deras nya klubb ibitza för ett par veckor sedan på grand hotell? Vi blev stylade med snygga kläder, smycken och blev sminkade med snyggt smink. Dansade i glitter och drack champange. Sedan vart vi bjudna på god lunch och bärtårta. En grymt bra inspelning



Prov ett, avklarad.

2011-06-20, 12:38:45 / Kategori: Lär känna Sanna
Nu är jag hemma igen. Slänge in en mörk tvätt i tvätten, disken in i disk maskin och nu kockar spagettin. Är vrålhungrig så det skriker i magen på mig. Tänkte göra en enkel men som är så sjukt god måltid! Bara att koka upp tagliatelle, hälla i pesto och sedan steker jag massor med färska champinjoner med lite salt och peppar, häll över och på med ett par körsbärstomater. Ni borde testa, jag är just nu beroende!

Ni undrar säkert hur det gick på provet, och jag har faktist ingen aning. Det kändes rätt, det kändes som om jag hade koll. Men sedan är jag sjukt irriterad att jag fick hjärnsläpp på en utav mvg frågorna. Jag gjorde en men ville göra den andra. Jag hade pluggat på både prostata förstoring samt KOL rätt mycket men endå fick jag inte ihop det. Fan!

Nu ska jag ta det lugnt, äta och kolla på lite heminredning och sedan börja plugga för prov två som är på tisdag nästa vecka. Vi ses sen! :)


Mobilbloggar

2011-06-20, 06:54:13 / Kategori: Allmänt

God morgon bloggen, har legat vaken i sängen i en halv timme och dragit mig. Nu ska jag upp och plugga för om dryga 2 timmar sitter jag i skolan och gör mitt första prov i medecinsk grundkurs del ett. Så nervös! Nu ska jag fixa iordning en stadig frukost och läsa egenom allt. Så lycka mig lycka till!


Söndagen den 19 juni

2011-06-19, 15:45:37 / Kategori: Shopping + tips



Jag sitter och pluggar just nu och igår vart det en hårt och jäklig kul kväll så sitter här helt förstörd men ska försöka blogga lite nämare kvällen. Så jag bjuder på en paty outfit så länge. Klänningen är köpt från Dolphinmal i USA. Skorna är köpta från Nelly.se


Avskedsfest

2011-06-18, 16:08:57 / Kategori: Vänner & Familj

Hej bloggen, allt bra med er? Med mig är det strålande bra fast att jag är super seg och trött. Har försökt pluggat lite här på eftermiddagen men allt runt om kring mig är mer intressant än denna bok och penna. Men i förövrigt går det bra, pluggar på endå. Vi sov till halv två nu på eftermiddagen, jag och pojkvännen. Sov bort halva dagen, känns som att halva dagen är bortkastad. Det brukar bli så när jag sover alldeles för länge så blir jag alldeles seg i knoppen. Brukar det bli så för er med? 

Igår efter pluggandet så ställe jag mig i duschen, satte på mig min nya snygga klänning från gina tricot, lyssna på musik och drack lite cider så drog jag till min underbara vän Aida. Avskedsfest som inte blev mer än lyckad som innehöll tårar, bra musik och trevligt folk. ♥


Filippa, Aida & Jag
 vi kommer att sakna dig! Men om ett år är du hemma igen ♥


Du kan klara av allt, bara du vill.

2011-06-17, 20:26:50 / Kategori: Vänner & Familj

Tar en paus från pluggandet just nu, det går rätt segt. Men jag måste hinna klar med alla frågor innan jag stänger av datorn för ikväll. Har ett stort prov på måndag så jag måste plugga på en massa nu. Men jag tror nog att det kommer gå bra. Eftersom när både jag och min älskling slutat jobbet och varit en snabbis på systemet så gick vi och la oss i sängen för att ta en powernap men det vart att vi sov i tre timmar istället men det känns väl behövt, men när vi låg i sängen när jag kom i det stadiet när man är vaken men ändå sover så tänkte jag på kretsloppen och sjukdomar och kände att jag kunde dem rätt bra trots allt. Det är bara att memorera medecinska termenologier men har jag klarat av engelska glosor när jag var litet klarar jag det här också. Man klarar allt bara man vill någonting tillräckligt mycket, eller hur? :)

Det kom jag ihåg när min pojkvän sa till mig för tre år sedan. Han menade på att vi skulle hålla ihop livet ut, trots motgångar som vi förmodligen någongång kommer stöta ihop så skulle vi klara allt tillsammans för vill man någonting tillräckligt mycket så klarar man av allt! - Sen dess har jag alltid haft det i baktanken och det stämmer. Vart ända ord som han sa. Han är klok han ♥




För ett år sedan på våran student mottagning.


Med detta inlägg..

2011-06-16, 21:05:25 / Kategori: Allmänt

Med detta inlägg tänkte jag bara önska er en toppen kväll. Nu ska jag äta lite varma mackor med pojkvännen och kolla på film innan vi går och lägger oss för dagen. Har pluggat och shoppat lite fina kläder. Framför allt en snygg klänning som visar rygg från gina, jag älskar ju kläder som visar ryggen. Så jävla snyggt! Kommer upp bilder imorgon. Ha en kanon kväll allesammans så hörs vi imorgon. Puss på rumpan


Juni 16 2011

2011-06-16, 11:51:46 / Kategori: Lär känna Sanna

Tja! :)

Sitter här vid datorn och gjort det ena och det andra, viktiga saker som jag har skjutit på men nu är det klart. Nu ska jag bara ansöka om studiemedel fast jag inte tror att jag kommer att bli beviljad eftersom jag redan jobbar och kommer jobba heltid. Men jag kan ju alltid chansa eftersom jag har rätt till det.

Hittade ett usb minna här om dagen som jag alltid undrat vad som legat där i men det aldrig blivit av men så tryckte jag in den i datorn nyss och hitta så mycket bilder som jag hade glömt bort att dem ens exicterade. Bilder på mig och bästis, bilder på min älskade lille syster som jag inte fått träffa på 3-4 år! På pappa och på en galen utgång. Helt jävla grymt. Så här kommer det en bild på mig och min lillasyster från vättern i Jönköping, sista gången jag träffa henne, och då togs den här bilden för typ 3 år sedan!


I LÖRDAGS

2011-06-15, 19:03:52 / Kategori: Vänner & Familj

I lördags var det en otroligt varm dag. På kvällen mötte jag upp min vän Olivia, vi satte oss på rålis med cider, vin och godis. Pratade i flera timmar och njöt av musiken som pumpade ur grannens högtalare. Det var en grym hälig kväll måste jag säga. Bjuder på två bilder från början av kvällen :)






Modell för en dag

2011-06-15, 14:26:30 / Kategori: Allmänt

Vill du vara modell för en dag men vet inte hur du ska gå börja? Är det svårt att veta vem du ska kontakta, hur du ska fylla på ett portfolio. Nu har du chansen att vara modell för en dag för bara 50 kronor, i vanligfall kostar "modell för en dag" runt tusenlappen. På Groupon har du chansen att ta del av massor av bra erbjudanden, varje dag dyker det upp olika erbjudanden som är uppe under ett viss antal timmar innan nästa erbjudande kommer upp. Tryck här för att regestrera dig på groupon. 

Do you wanna be on top?