Miami beach

2011-02-28, 17:04:20 / Kategori: Miami 13/12-10 - 07/01-11

Här kommer lite bilder från när jag och Ronny var på Miami beach och solade.
Det var väldigt vacker där, fina restauranger, solen var varm och stranden var flera mil lång. Det är lite som man tror att det ska vara. Alla tränar. Joggar med snygga träningsoutfits. Gymmar på olika utomhus stationer. Spelar fotboll och badminton.







Adidas

2011-02-28, 16:11:27 / Kategori: Shopping + tips

Igår köpte jag en snygg träningsväska från Adidas. Jag har behövt en träningsväska i evigheter och nu kände jag att det var dags för mig att köpa en väska som inte belastar mig(knä och rygg) för mycket som en vanlig handväska gör. Och eftersom jag är bäst på att alltid ta med mig tusen saker när jag ska någonstans eller nu när tränar så mycket som jag gör så kände jag att en snygg träningsväska från adidas skulle passa mig rätt bra. 



Purple

2011-02-27, 17:39:02 / Kategori: Modell bilder


Modell:Jag
Makeup: Fanny Axelsson
Fotograf: Ann Kykyri


Bass Down Low

2011-02-26, 10:24:15 / Kategori: Dans


Wednesday 23:e

2011-02-23, 14:11:50 / Kategori: Allmänt
Hej bloggen! ♥

Vilket underbart väder det har varit idag, trots minusgraderna så kände jag hur glad jag vart när solen värmde mitt ansikte när jag gick en morgon promenad för att göra ett ärende i farsta. Igår hitta jag dessutom en super bra kamera som jag verkligen vill ha, jag har länge velat köpa mig en bra kamera för att kunna fånga ögonblicket en aning. En kompakt systemkamera är vad jag vill unna mig, men priset ligger på tretusenfemhundra, är det värt? Idag gick jag förbi onoff igen, stod nog utanför och velade i kanske tjugo minuter då jag sa till mig själv att inte göra några förhastade slutsaser och köpa denna kamera. Är rätt bra på att göra det isådanfall, men nu när kameran är så dyr vill jag även vara sten säker på att jag verkligen vill ha den här kameran också. Så jag väntar lite mer tills jag känner mig 100% säker på mitt beslut.

Senare idag, klockan fem ska jag dansa jazz och dancehall på danscenter, ska bli riktigt roligt! Dock har jag haft så ont i magen min att jag knappt kunnat gå, jag hoppas verkligen inte att det håller sig till dansen.


60-tals makeup

2011-02-22, 18:16:40 / Kategori: Modell bilder

Tänkte bjuda på en bild som fotografen Ann Kykyri tog på mig när den duktiga makeupartisten Fanny Axelsson sminkade mig inför min första riktiga plåtning i lördags. Här blir jag 60-tals snygg med gul härlig färg.



Jag vill inte, måste jag?

2011-02-22, 13:38:05 / Kategori: Allmänt
Hej bloggen, hur mår ni? Med mig är det super! Har bara hamnat i en såkallad "lathetskoma", jag orkar inte göra någonting men jag vill göra och behöver göra en massa saker. Hur gör man då när man vill men är för lat för att orka? Jag har varit nära på att gå ut men sedan har jag "råkat" sätta mig igen och inte orkat gå upp igen. Men ut måste jag. Igår satt jag inne hela dagen också förutom den timmen jag dansa salsa på danscenter.

Idag måste jag göra ett par ärenden, men det som jag måste ta tag i först är att ta blodprover på vårdcentralen. Första kontrollen för i år. Har skjutit upp det här sen jag kom hem från Miami och det är snart två månader sedan.. men jag gillar inte att gå till sjukhuset längre, det blir bara värre och värre med åren. Jag gillar inte sjukhus, vårdcentral, ja allt som tillhör sjukhus och dåliga besked!


Jag och Michaela, en lyckad kväll förra helgen.


Mobilbloggar

2011-02-18, 07:32:47 / Kategori: Allmänt
God morgon bloggen! IgÅr hade jag en skit dag på jobbet, såna dagar finns också. Var nära på att gråta en sekund där, men jag samlade mig, tog emot lite mer skit och gick där ifrån. Dålig tajming måste jag säga men ibland blir det så, det är ju mitt jobb att även bemöta sånt också. Trist att jag missa alla föreläsningar om depression, hade varit väldigt nyttigt till mitt jobb och att även ha kunskap till depression när nära och kära hamnar i sådana faser i deras liv.

Nu sitter jag pÅ tÅget mot jobbet, jobbar till tre idag och sen blir det dans, street jazz. Ska bli as kul, sen blir det en lugn kvÄll i dag, eftersom jag ska upp super tidigt imorgon fÖr en plÅtning nere i nynÄshamn, berÄttar mer om det sen. Bloggar mer ikvÄll, ha en toppen dag allihopa.

BURLESQUE

2011-02-17, 14:51:45 / Kategori: Vänner & Familj
Hej bloggen! Fyra dagar sen jag skrev sist, jag jobbar varje dag och på kvällarn dansar jag och umgås med vänner så jag har ingen tid att blogga när jag kommer hem därför att jag alltid kommer hem så sent att jag måste hoppa in i duschen och sedan lägga mig i bäddsoffan som jag sover på just nu hemma hos min mamma. Varje dag loggar jag in på bostadsförmedlingen på internet och ställer mig i kö på lägenheter hela tiden. Någon dag är det min tur att få en lägenhet hoppas jag.

Föresten, i söndags var jag på bio och såg på burlesque med Michaela. Jag måste varmt rekomendera er alla tjejer att se den, den var så sjuktjävla bra att både jag och Michaela var helt hypade under hela bion. Rös i hela kroppen flera gånger. Från och med nu älskar jag Agulera! Se den nu nu nu, själv ska jag se den hundra gånger till!

Nej, nu måste jag ner till tvätt stugan och hämta all tvätt från torktumlaren. Puss ♥



Jag och Hanna hos mig i lördags ♥




En otacksam jävel och party.

2011-02-13, 12:17:21 / Kategori: Vänner & Familj
God morgon bloggen! Sovit gott? ♥

Igår hade vi en super kväll, kvällen började hemma hos mig med hög musik och goda drinkar. Sprang till tunnelbanan i sista minut, missa den av en otacksam kvinna som inte ville ha min hjälp när hon ramlat och skrek "rör mig inte, jag kan gå upp själv!" Man ba "eeeh okej, liggkvar där då kärring, tack för dig så missa vi vår tunnelbana och måste vänta femton minuter!!". Men det var lugnt, för vi lyssna på Jennifer Lopes nya låt, drack cider och skratta, så den där kvarten kändes som fem minuter.

Väl på entoruage, som vi var på till stägning dansade vi non-stop i tre timmar! Så jävlaa roligt. Åkte hem och gjorde en massa mat till mig och satt och fylle käka klockan fyra på natten, prata telefon med andra handen och bara njööt av natten lixom.

Nu är jag vaken och har precis käkat frulle så snart ska jag iväg för hip to the hop på DC och dansa brallorna av mig.


Lördagen den 12 februari 2011

2011-02-12, 12:27:11 / Kategori: Dans
God morgon :)

Idag fick jag sova ut känner jag men är fortfarande trött och skulle kunna gå tillbaka till sängen och sova om. Blir väl så när man jobbar varje dag och dansar så mycket som jag gör. Min mamma har köpt järntabletter som jag ska börja äta, som är otroligt bra för oss kvinnor. Kan även vara att jag har järnbrist som jag är trött. Men det gör mig lite piggare av att titta ut och att se att solen tittar fram iallafall.

Om nån timme idag blir det commersial dans för Otto, ska bli spännande hur hans klasser är. Förra veckan hade vi en vikarie och han var mer än bara bäst! Shit det pirras i hela magen när jag tänker på dansen...


Lyssna från sekund 50. Koreografi med Cherie förra veckan. GRYM koreografi!


Ha en fantastisk kväll allihopa

2011-02-11, 22:12:48 / Kategori: Allmänt

Sitter i vardagsrummet med hög volym som pumpar ur högtalarna, är ny duschad och pastan kokar på spisen. Idag har jag jobbat och dansat modern dans. En härlig kombination på golvet, lärde mig nya rörelser som kan vara till bra anvädning när jag ska koreografera. Denna vecka har varit tuff må jag säga så det är jätte skönt att det är helg nu. Men idag bokade jag inte upp mig på någonting och tänker nu bara ta det lugnt, äta pasta och kolla på film även om det kliar i kroppen att jag vill ut och dansa och ta goda drinkar men det får bli imorgon istället!

Vad har ni för planer ikväll? Party eller Fredagsmys? Ifall ni ska ut ikväll, dansa för mig med. ♥



Dagensbild.

2011-02-11, 19:11:09 / Kategori: Allmänt

I´M NOT A PLASTIC BAG

2011-02-10, 11:13:48 / Kategori: Allmänt
Imorse när larmet ringde klockan tio så kände jag att jag verkligen inte ville gå upp idag. Jag vill bara gömma mig under täcket och försvinna ett tag. Är så jäkla trött. Men nu har jag tryckt av larmet i en timme och måste ta tåget som går om furtiofem minuter, jobbar till klockan nio ikväll.

Igår var jag och dansade både jazz och dancehall och det var grymt. Så underbara klasser. Nu har jag valt exakt vilka klasser som jag kommer att ta vaje vecka och från och med nu så kommer jag att dansa fem gånger i veckan och sex dansklasser. Salsa/salsaperformence, jazz, dancehall, jazzfusion, commersial och hiphop. Känns väldigt skönt att jag har valt mina och hittat favorit klasser. Jag gillar alla sex klasser lika mycket och längtar varje dag tills jag får dansa allt detta. Jag mår så bra när jag dansar och det är en otrolig känsla.

Igår gjorde jag mer än bara dansa och jobba. Jag umgicks även med min pappa, och den kommande veckorna ska vi boka Thilandresa till vintern, hur underbart är inte det lixom. Och dessutom var jag på en casting för en kampanj för magnums nya glass(berättar mer om det sen).

Nu ska jag äta en god och stadig frukost. Puss! ♥


Denna snygga bag fick jag när jag köpte ett par skor på Belle Shoes igår.
Älskar när man får snygga påsar när man köper!


Transparant blus från Vila.

2011-02-08, 18:41:04 / Kategori: Shopping + tips

Denna snygga blus hitta jag på Vila idag. Dessutom var jag den första kunden som var först med att köpa den, eftersom den bara var några minuter gammal. Den ni! Kosta bara 250 kronor.
Snygg eller vad tycker ni?



Grekisk öl

2011-02-07, 21:49:37 / Kategori: Vänner & Familj

Dans dans dans och ännu mer dans. Så har mina dagar sätt ut och jag klagar verkligen inte. Har hittat fyra favorit klasser som jag bara älskar och både i fredags och i lördags hade vi världens grymaste klasser att jag kände att jag aldrig ville sluta dansa. Hitta ännu en favorit lärare som tyvärr bara vikarierade på lördags klassen.

I lördags träffade jag även upp min pappa och en vän till oss båda för middag på en grekisk restaurang inne på söder. Maten var underbar! Och där satt vi i flera timmar och bara pratade och drack goda drinkar och grekisk öl. När klockan närmade sig elva tog jag en taxi in till Victoria i kungstägården och mötte upp tjejerna för massor av dans och skratt. Fast klockan två fick jag kramper i magen och tog en taxi hem och hade råkat ut för maginfluensan, så jag har spytt så jäkla mycket och mått så sjukt dåligt. Men nu mår jag bättre fast har missat dagens och gårdagens dansklasser och det känns så jäkla tråkigt att jag blir ledsen.



En bild på mig och min far från i lördags. ♥


2 Februari 2011

2011-02-02, 10:47:28 / Kategori: Dans

God morgon allihopa har ni sovit gott?

Själv vakna jag med hudvärk idag igen, jag orkar inte gå runt med det igen. Mamma undrar om jag börjar få tillbaka min migrän och det hoppas jag verkligen inte. När jag led utav migrän var det nog det värsta jag varit med om. Man blir så konstig i hela huvudet. Först började det med att jag mådde riktgt illa, sen vart det jätte suddigt framför ögonen med massor utav svarta prickar, sen låg jag ner, vred och vände mig för att inte börja spy och sen spydde jag minst en gång varje gång jag fick den dära äkliga migränen. Samma visa varje gång.

Men till något roligare, idag ska jag ta tre klasser på danscenter.

17-18.30 Jazz för Emilio.
19-20.00 Dancehall för Sara.
20-21.30 Dancehall för Sara.

Igår dansade jag hiphop med Robert där vi gick igenom gunget som är otroligt viktigt inom hiphopen. Gick igenom en enkel koreografi och enskilda steg där tyngden låg på gunget. Det var en bra klass, men jag böt min anmälning till salsan eftersom där får man inte droppa in som man får på de andra klasserna.




1 Februari 2011

2011-02-01, 12:27:29 / Kategori: Allmänt

God morgon finisar! ♥ Inatt har jag sovit så hårt att mitt huvud känns så där tungt och stort. Men ändå drömde jag en jätte jobbig dröm och en jätte konstig dröm där vi red ute i skogen, och helt plöstligt så stegrade sig min arabhäst och sprang iväg och helt plöstligt så var det tusen hästan som sprang efter min häst och inte ville ridas av sina ägare( de sprang emot mig flera gånger så att jag fick gömma mig bakom ett träd). Sedan ställe dem sig i vattnet vid en vacker solnedgången och var jätte lugna. Helt hysteriskt men jätte vackert!

Igår dansade jag igen, vi körde först salsa och timmen efter det dansa vi salsa performence. Riktigt roligt, jag älskar salsa! Och vår lärare frågade mig på slutet av lektionen om jag hade dansat salsa innan. Superkul! Och idag blir det ännu mer dans, på listan står det Hiphop med Robert, kanske åker jag in till Danscenter och tar någon till klass.

Nu ska jag äta frulle. Vi hörs!


Jag & vår lilla islandshäst i oktober 2010