Fredags mys och pirates of the caribbean på natt bio.

2011-05-21, 16:55:14 / Kategori: Allmänt

Jag är så trött idag. Vi sov bara fem ynka timmar i natt så det känns som att hela min dag är förstörd. Vi kom inte i säng förens 5 imorse och vaknade vid kvart i tio och sedan låg vi kvar i sängen till halv två då våra magar kurrade. Jag och Ronny drog på natt bion och såg pirates of the caribbean som 3D. Jag fattade ingenting, Ronny sov hela filmen och jag fattade ingenting. På slutet insåg jag att jag bara hade sätt första filmen så det kanske inte är konstigt att jag inte förstod någonting. Ettan var grymt mycket bättre än den här. Tyckte jag iallafall men det kan också bero att jag inte förstod så mycket utav filmen heller. Innan bion åt vi tacos, drack vin, dansade och hade en super trevlig kväll. Någon av er som har sätt filmen? Vad tyckte ni?

Nu ska jag ligga här tills Mimi ringer mig, ska snart ner och möta henne och kolla lite i butiker en stund. Jätte skönt, då får jag frisk luft och förhopningsvis blir jag lite piggare. Vi hörs lite senare.

 


Jungel

2011-05-20, 20:47:38 / Kategori: Allmänt


Lunch med mor

2011-05-20, 11:21:38 / Kategori: Allmänt
Nu ska jag sätta på mig skorna och sedan bege mig ner till centrum för att äta lunch med min älskade mor. Sedan ska jag göra ett par saker nere i centrum, måste bland annat ta och köpa lite behövigheter, fast egentligen borde jag inte, nu är jag på sparpengarna. Men vad ska man göra, jag gick in på bankkontot och fick mig en stor besvikelse, det var bara att överföra pengar från sparkontot. Tur att man har ett sådan, vad hade jag annars gjort? Men den är ju också snart tom! Ibland suger det, man skulle vara rik, det skulle vara något eller vad säger ni? Så jag har bestämt mig att jag ska bli rik när jag blir stor. ;)

Nåja nu ska jag bege mig ner mot centrum. Nu får får vi hoppas på att det är lika härligt väder som det ser ut att vara där ute. 

 

  


Barnets perspektiv i vuxen psykiatrin.

2011-05-20, 06:48:44 / Kategori: Allmänt
God morgon bloggen, hur mår ni? Själv mår jag bra, vaknade väldigt tidigt imorse utav att jag inte kunde sova så jag ser rätt trött ut just nu. Men jag har precis lagt i ägg i kastrull som kokar just nu. Ska snart äta frukost och svara på en massa mail som jag inte har hunnit svara på under veckan.

Jag har haft en fullspeckad vecka men den har varit jätte bra och roligt. Det har varit jobb, övningkörning, dans, umgåts med vänne, familj och mys med pojkvännen min. Igår var jag på en föreläsning om barnets perspektiv i vuxen psykiatrin. Jag intresserar mig väldigt mycket om psykisk sjuka människor och detta ämne var ett väldigt intressant ämne att lära sig, man får ju inte glömma bort barnen som har psykisk sjuka föräldarar. Föreläsningen slutade med en bild som en liten flicka på 7 år hade ritat. Hon hade ritat två ballonger, en stor röd hjärt-ballong som pressenterade hennes mor och en liten blå hjärt-ballong som pressenterade henne själv. Längst ner på tråden som höll ballongerna hade hon gjort en rosett av ett band som pressenterade att det är dom. Att dom hör ihop. Hennes mamma är schizofrine men ändå känner dotten en sådan stor kärlek till sin mor. Kommenteraren var "oavsätt så är det sådan stor kärlek till sina föräldar" och då rös jag i hela min kropp och vart så rörd.

Nu ska jag ta och äta frulle. Vi hörs lite senare! Puss

Söndag den 15e maj.

2011-05-15, 16:45:36 / Kategori: Vänner & Familj

Hej hej allihopa, hann inte blogga imorse eftersom vi vakna 12 imorse och strax där efter var jag tvungen att åka iväg. Första gången jag vakna så sent på väldigt väldigt länge, vaknar inte ens så sen när jag kommer hem fyra på morgonen. Igår var jag och min pojkvän på TGI och vi hade det super myisigt. Åt god mat, pratade minnen och drack goda drinkar och jordgubbs milshake. Vi kom hem vid elva tiden någongång och satte oss framför TV:n och tittade på en film som gick då, vi kom inte i säng förrens två på morgonen.

Nu är jag precis hemkommen från DC och har precis dansat hip hop med Talia. Hon frågade oss om vi ville vara med på elevföreställningen som sker på en stor teater här i Stockholm den 4e juni. Vi får bara se om jag kan då, vore jätte kul att få uppträda, ett av det bästa som finns att göra!



Jordgubbs milshake! Allt som innehåller jordgubb är o s l a g s b a r t.


Lunch och shopping med mor.

2011-05-14, 16:33:54 / Kategori: Vänner & Familj
Precis hemkommen från en dag på stan med min mor. Blev bjuden på en god räksmörgås och sedan har vi bara trosat runt och gått in i alla butiker som finns typ. Köpte inget idag men jag får försöka hålla hårt i pengarna nu till nästa månad, har shoppat alldeles för mycket och jag har visat er alldeles för lite här på bloggen. Får bli bättre på den fronten. Vi har iallafall haft en super mysig dag idag, fast min mamma har varit rätt jobbig. Hon har lika mycket energi som en fem åring litet barn som ska hålla på peta på en och hålla på, haha!

Nu är jag hemma hos min pojkvän och nu ska jag ta och vila lite och sedan hoppa in i duschen. Senare ikväll så ska vi till TGI och äta. Vår favorit restaurang. Vilken är eran favorit restaurang?


Black and White

2011-05-14, 10:49:46 / Kategori: Shopping + tips


Bikini från HM, 49:- per del.
(Notera att nedredelen är baksidan på bikinin. Framifrån är den helsvart)


14 maj 2011.

2011-05-14, 09:34:40 / Kategori: Allmänt

God morgon bloggen! Hur mår ni? Hoppas alla jätte bra med er.

De flesta av er sover säkert nu, eller hade ni en hemma kväll som mig? Jag jobbade hela dagen igår så när jag kom hem var jag helt slut så jag tog mig en powernap men den powernapen blev 3 timmar lång istället. När jag vakna var klockan 9 på kvällen så jag satte mig vid TV:n på kvällen och njöt med frukt och grönt framför en rolig film. Ska försöka äta det mycket mer än vad jag gör nu, fast jag är väldigt bra på det så läste jag att man bör äta ett halvt kilo frukt och grönt om dagen. Jag tror inte att jag kommer att uppnå det målet per dag men jag ska iallafall bli mycket bättre på den fronten. Sedan när det blir varmt kommer det blir mer raw food, då man äter mer frukter och kokta/råa grönsaker om dagen. Super bra för kroppen! Ett sätt att rensa ut alla baktriella bakterier som du har i kroppen med olika kemikalier i.

Nu ska jag ta och läsa lite teori i körkortsboken och svara på frågor. Ska läsa minst en halvt timme och svara på 15-30 frågor per dag har jag bestämmt. Och det har jag gjort hela veckan. Jag är så motiverad så det känns jätte kul att plugga! 



Jag ska operera mig!

2011-05-12, 14:32:33 / Kategori: Lär känna Sanna

Pust och stön! Satte mig precis i soffan efter en bra dag på jobbet, men gud så trött jag är idag! Skulle kunna somna vilken sekund som helst, kan tänka mig att det är värdret som gör mig trött. Det är lixom varmt och jätte kvaft i luften. Men jag måste hålla mig vaken till ikväll och om jag känner mig rätt så kommer jag förmodligen bli piggare till kvällen, övertrött(?) 

Förresten, glömde berätta en glad nyhet som hände i tisdags. Jag besökte södersjukhuset för fjärde gången i år och många fler ska det bli, men det här besöket var inget besök där jag var nervös. Utan ett besök som jag fick glädje av, ett besök där jag fick ett underbart besked. Nämligen att jag ska få bli opererad i höst. Jag ska äntligen få en fin mage, vi ska skära bort mitt fula ärr som går igenom hela min mage! Gud vad jag är glad, som jag längtar. Längtar OTROLIGT mycket! Men först får sommaren gå långsam men sen får tiden gärna gå fort tills jag får operera bort mitt ärr. Men visst är jag nervös men väldigt glad! :)

 


Bikini från HM

2011-05-11, 18:52:30 / Kategori: Shopping + tips


 Orange blir så snygg till en solbränd kropp!
Bikini från HM, 49:- per del.


Jobb intervju

2011-05-11, 17:42:39 / Kategori: Allmänt
Hej bloggen, vilken underbar  dag det varit idag. Alla mina dagar är underbar när solen värmer och jag får färg på mina ben. Dessutom får vi i oss massor med d-vitaminer när vi rör oss ute i solen. Just därför som vi blir så glada när vi varit ute i solen. Har suttit i solen och värmt mig efter den roliga jobbintervjun jag hade tidigare idag.

Idag har jag spenderat hela förmiddagen och min lunch på resurs teamet i Sickla. Vart bjuden på lax, hemma gjort potatismos och sallad gjort av spenatblad och äppelbitar. Fruktansvärt gott! Jag var nämligen på jobb intervju och vart även visad runt verksamheten. En verksamhet för hjärnskadade, från lindrig hjärnskada till mer graft handikapp. Det verkar underbart där, stämningen var grym och personalen var underbara! Dit vill jag komma igen, väntar till nästa vecka så får vi se om jag får detta jobb och därefter får jag göra det stora beslutet att välja mellan detta och det jag har nu. Gillar mitt nuvarande oerhört mycket fast det finns vissa nackdelar med det jag jobbar med nu..

Hur har eran dag varit? ♥

10 maj 2011

2011-05-10, 06:16:22 / Kategori: Vänner & Familj

God morgon allihopa! Har ni sovit gott inatt? Själv har jag sovit jätte hårt inatt. Hörde inte ens Ronnys väckar klocka som ringde imorse, då sover man djupt! Men nu är jag vaken och kan inte somna om. Igår drog vi upp rullgardinerna för att vakna bättre, och det hjläpe måste jag säga. Man blir piggare på ett annat sätt när man vaknar med morgon ljuset. Idag tänkte jag börja min morgon med en joggingtur men så hurtig är jag inte så jag kör lite här hemma innan jag sätter igång med frukosten.

Nu på morgon kvisten ska jag åka till södersjukhuset och kolla mitt ärr. Min doktor har hänvisat mig till en annan doktor som ska kolla på mitt ärr och vi ska diskutera om det är aktuellt att ta bort mitt ärr. Så vi ska prata om det idag. Spännande. Har dock tre frågor som jag måste veta innan jag beslutar mig att lägga mig under en kniv igen.

Efter besöket på södersjukhuset ska jag möta upp Olivia, det ska ju bli 21 grader i skuggan idag!!!! :D


Olivia & Jag för ett år sedan, studenten.


Ha en trevlig kväll!

2011-05-09, 21:57:18 / Kategori: Vänner & Familj
Tänkte bara önska er en fortsatt trevlig måndag, nu ska jag och min pojkvän sätta på jakass3 och mysa innan det är dags för sängen. Jag har verkligen haft en super härlig dag idag! Jobbat, övningkörs som där emot gick jätte bra, solat(jag fick dessutom rand från shortsen efter bara en timmes sol) och även haft en liten hemma spa i badkaret med min pojkvän. Och nu film mys, kan inte bli bättre än bäst!  



Ronny överraskade mig med min favorit chocklad och frukt när han kom hem idag!
Älskar såna små överraskning, de gör mig lycklig. ♥


Tulpaner.

2011-05-09, 19:44:21 / Kategori: Tankar


Bild tagen av mig.

Sommaren är vacker med alla dessa färger, får så mycket insperation när jag går bland alla fina blommor. Vill lägga mig bland tusen tulpaner och plåta vackra bilder. Fick insperation att vilja göra en plåtning med godis. Hur ballt skulle inte det vara? Stora klubbor, små klubbor med färgglada färger. Sockriga läppar. Färgglada klänningar. Jag har så många ideér, eller varför inte göra grymma bilder i vatten. Mörka. Blött hår, sotade ögon, svart grym baddräckt av skin(finns på cubus). Någon som är sugen på att uppfylla alla dessa ideér med mig, hör av dig!


När kom alla blad fram?

2011-05-08, 20:07:10 / Kategori: Modell bilder

Heej bloggen! Hur mår ni? ♥

Vilken härlig vecka jag har haft, jag vet att jag har varit urusel på att updatera men det har lixom inte blivit av. Dessutom är jag jätte dålig på att ta bilder och det är ju inge roligt att updatera utan bilder. Och inte heller läsa för den delen heller. Men jag ska bli bättre på det också! Men jag är så feg när det kommer till att ta bilder på mig själv, att ställa mig och posera bara sådär utan någon alls anledning, för jag tänker ju bara på att alla fattar, "aah hon har en blogg", haha tönt som jag är.

Anyway, idag har har jag varit i solen sedan 12 imorse och shoppade två fina bikinisar och ett par snygga pilotglasögon som ni ska få se lite senare. Efter en runda på stan så drog jag till DC och dansade hip hop för Talia. Älskar hennes klass. Efter dansen åkte jag hem till min pojkvän och åt en god sen lunch, tidig middag och har myst hela eftermiddagen. En underbar söndag har jag haft, nu ska vi gå en promenad och hyra en film. Hur har eran söndag varit? :)



Fotograf: Ann Kykyri Makeupartist: Marie Bjerkevall Stylist: Tanja Läkääri Modell: Sanna Kull(jag)


Kärlek på bloggen

2011-05-03, 15:36:30 / Kategori: Vänner & Familj

Kom in på facebook, in på gamla medelanden. Då hittade jag flera medelande från Ronny för exakt två år sedan. Kärleks förklaringar till mig. Så här ser våra medelande ut. Jag har fått så många av min underbara pojkvän, även nerskriva på papper som jag har lagt i en röd liten box hemma som jag ibland kan plocka upp och läsa. Varje gång jag läser igenom alla dessa medelande med kärleksförklaringar till mig blir jag alltid lika lycklig att det börjar stickas i ögonen på mig. 
Så här bjuder jag på lite kärlek på bloggen.







Två år sedan på maskeradfest.


Tonight, you arrested my mind.

2011-05-03, 09:47:43 / Kategori: Modell bilder


Fotograf: Ann Kykyri Makeupartist:Marie Bjerkevall Stylist: Tanja Läkääri Modell: Jag


Tisdagen den 3 maj.

2011-05-03, 07:24:12 / Kategori: Allmänt

God morgon Sverige, jag vet inte om jag ska gråta eller skratta. När jag klev upp imorse så ser jag att det snöar flingor lika stora som bomullstussar. Vafan, var inte våren här för att stanna och var inte sommaren på god väg? Sveriges väder är som vi har sagt i många många år, opålitlig. Idag vill jag verkligen inte kliva ur denna bostaden. Jag vill ligga i den här sängen tills solen skiner igen och man endast behöver bära en klänning, då vill jag gå ut. Jag som hade planerat dans i mitt schema idag innan övningkörningen. Vi får se hur det blir med den saken. Vi får helt enkelt vänta och se vad det här vädret tar oss.

Och sen måste jag klaga på min sömn. Jag har fått sömnsvårigheter. Jag vet inte vad det kan bero på. Inatt kunde jag inte somna förens ett i natt, och jag vaknade strax efter fem imorse och sedan dess har jag inte kunnat sova. Vad är det med mig? Dock funderar jag mycket, jobbar inte och är bara allmänt stressad över vissa saker i livet och visst kan det vara faktorn till varför jag har sömnproblem. Någon av er som har tips till en bra sömn?


Jag till vänster längst ner, så här arg är jag nu som jag var när vi skulle ta bilden!


Black feather

2011-05-02, 21:47:46 / Kategori: Shopping + tips

Sitter i soffan och tittar på film på kanal nio med Ronny, vi har precis ätit middag och nybakad bröd. Idag var jag och hade min första körlektion på körskolan. Det gick jätte bra, lite nervöst bara. Men min lärare är bra så det är ju huvudsaken så att man blir avslappnad och inte är stel. Jag blev rätt avslappnad efter ett tag. Men det pinsamaste var nog att jag tog fel på handbroms och kopplingen men han log bara och sa att det var helt okej. Så det kändes ju bra men dock fick jag en läxa att läsa på lite mer om bilen.

Innan körlektionen var jag och träffade Olivia, vi tog en sväng på stan och satte oss inne i gallerian och tog oss en god bärsmothie och bara pratade som tjejer kan göra. Hur har eran dag varit?


Örhänge köpt från JC.


Andra Maj Tvåtusenelva.

2011-05-02, 11:56:53 / Kategori: Vänner & Familj

God morgon sunshines, vet ni jag har sovit till lunch. Helt otrolig. Men det var skönt. Jag behövde det, för jag har knappt kunnat sova den här helgen. Vakna fruktansvärt tidigt i lördags, 7 på morgonen och festade till 4 och sedan vakna jag inte så sent heller så det gjorde att jag behövde den här sömnen. Så vilken tur att jag inte jobbade idag.

Igår kom min älskling hem och vi åt hans favorti maträtt, tacopaj. Vi var så pirriga när vi sågs. Och jag fick söta sms hela helgen. Så vi myste hela går kvällen därför hade jag inte tid för datan heller. :) På dagen i söndags följde jag med min mor till stallet och red på vår lilla islands häst. Det är alltid lika myisgt. Men igår blåste det så jag knappt kunde se någonting på hästryggen.

Hur har eran helg varit? ♥


Jag och lilla Frami!


Valborgfirande med Olivia

2011-05-01, 19:02:03 / Kategori: Uteliv

Vilken toppen helg. Vilken bra valborgfirande det vart igår med min fina vän Olivia. Först började min lördag med en god frukost med min mamma. Sen gick vi ut till majbrasan och min älskade mamma vann en rosa nalle till mig. Vi gick sedan till en pizzeria lite längre bort med gångavstånd och sedan satte vi oss där på gräsmattan och åt en god pizza. Sen var jag tvungen att knalla hem igen och byta till party kläder och på med rött läppstift så var jag redo för en härlig kväll med Olivia. Vi satte oss på femtiofyra inne på söder och där satt vi till tre på natten någongång och sen en sväng förbi donken. Kom i säng runt fyra. Helt perfekt! Kameran kom inte upp så mycket men här kommer ett par bilder från går kvällen, dem ända.