Mondo café.

2011-09-29, 15:56:50 / Kategori: Allmänt

Satte mig precis ner, mina fötter och ben värker, nu är jag trött! Har iallafall haft en super härlig torsdag. Jag slutade klockan ett idag, så jag åkte in till gamla stan och mötte upp en vän för fika i solen och promenad mellan gamla stans täta byggnader. Super mysigt! Vi satte oss ute på Mondo och tog oss en varsin bakelse och nypressad apelsin juice. I endast linne! Sen fick jag hem en enkel t-shirt hem. Toppen dag med andra ord!

Nu ska jag göra mindre roliga ärenden. Betala räkningar.



Nightmare.

2011-09-28, 13:10:45 / Kategori: Tankar

Sitter här med träningsvärk i hela kroppen och försöker ladda inför kvälls pass på jobbet. Börjar inte förrens om 3 timmar. I natt dömde jag tre långa drömmar och jag vaknade efter varje dröm. Jobbiga, läskiga drömmar som sitter kvar i minnet. Jag kände mig jätte tom när jag vaknade och försökte tänka på någonting annat och så fort jag somnade började jag drömma samma dröm, fortsättningen på den värsta av dom alla tre. Ville inte somna trots att jag var fruktansvärt trött. Tillslut kom det en annan dröm men lika jobbig den. Jobbiga drömmar kan verkligen sätta spår på humöret dagen där på. Men nu mår jag bättre men drömmarna sitter kvar. Det kommer dom nog göra en lång tid framöver.


Första dagen efter sjukskrivningen..

2011-09-27, 18:49:53 / Kategori: Modell bilder

Första dagen på jobbet idag, och det gick jätte bra! Det var lixom 2,5 veckor sedan som jag jobbade och rörde på mig i 10 timmar så jag lär ha träningsvärk imorgon. Ni anar inte hur fort musklerna försvinner när man är sjukskiven! Igår sprang jag från affären hem till mig för att hämta min mobil för att jag hade glömt den och idag har jag haft träninsvärk i hela min kropp! Iallafall det var jätte skönt att få börja jobba igen, få träffa alla kollegor och alla brukare som bor där.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå till pizzerian. Hur har eran tisdag varit idag?


Fotograf: Andreas Kettunen Modell: Jag


Bilder från i lördags.

2011-09-26, 17:20:03 / Kategori: Vänner & Familj

Snart ska jag möta upp Ronny här utanför och försöka promenera till affären och köpa lite mat. Så under tiden jag väntar tänkte jag visa ett par bilder från kräftskivan vi hade med släkten i lördags.



Hiss eller diss?

2011-09-26, 15:06:06 / Kategori: Allmänt

Vet ni vad jag har gjort? Jo jag har köpt en ny laddare till min dator så nu kan jag visa bilder och uppdatera som vanligt igen. Idag gjorde jag mitt sista prov för den här terminen. Kan inte förstå att en hel termin har gått nu! Helt otroligt. Efter provet åkte jag in till stan och köpte laddaren och förnyade mitt sl kort. Har haft fruktansvärt ont i min rygg hela vistelsen på stan så jag gick runt på stan som om jag var en hög gravid kvinna. Inte roligt. Jag är lite skeptisk över hur det ska gå imorgon, då jag ska börja jobba igen.


Förresten, någon som har sätt den nya two and a half men? Är den en hiss eller diss?


kräftskiva

2011-09-25, 14:30:29 / Kategori: Vänner & Familj
Hallå snyggingar! Hur mår ni idag? :)

Innan jag försätter röja upp här hemma tänkte jag uppdaterade lite först. Igår åkte familjen hem till släkten och åt räkor, kräftor, pajer, olika ostar och marmelad. På natten rökte vi en cigarr ute på altanen. Vi hade jätte trevligt igår och bilder ska ni få se imorgon. Nu har min älskling åkt hem, och jag sprang en timme försent till tvättstugan så nu ligger första tvätten i. Nu ska jag byta lakan och rensa garderoben, spela lite wordfued. Hoppas ni haft en toppen dag igår. Vi hörs lite senare. Kram



Jag och bror.


Fredagsmys med pappa.

2011-09-24, 13:41:37 / Kategori: Vänner & Familj
Igår åkte jag hem till min pappa och åt middag och kollade på film. Och ett kilo godis. Super mysigt hade vi. Snart ska jag hoppa i duschen och sedan våga håret tänkte jag. Tar sådan tid med mitt långa hår. Sen ska jag, Ronny och resten av min familj bege oss ut till släkten och äta kräftor. Jag har längtat tills den här dagen i år, så nu ska jag äntligen få njuta av vår kräftskiva. (jag har fortfarande inte köpt en laddare till min dator, tyvärr. Så mobilen får duga så länge)

Apropå hår. Här är en bild när jag gick catwalk i våras. Gissa hur kul det var att få ut håret på kvällen!

Fredag den 23e september.

2011-09-23, 11:36:25 / Kategori: Allmänt

Hej på er!

Jag åkte aldrig in till staden igår och köpte mig en data laddare, det får bli idag. Jag pluggade ett bra tag igår och kände mig super duktig, så nu ska jag krypa upp ur sängen och plugga någon timme innan Ronny kommer och hämtar mig här. Igår gjorde vi tacopaj och melonsallad och kollade på en moster till svärmor. Tur att jag har världens bästa! :) Vad ska ni göra idag?


En bild från min väns systers kurdiska bröllop.


Torsdag den 22 september.

2011-09-22, 11:12:27 / Kategori: Allmänt
Hej på er! :) Jag kan inte blogga från datorn pga min dator laddare gick sönder igår och det finns ingen batteri kvar i datan. Så jag ska försöka åka in till staden för att köpa en laddare, är dom dyra? Måste köpa sl kort också så då kan jag göra allt i samma veva tänkte jag. Så nu ska jag plugga en stund och sedan åka in till stan. Så vi hörs lite senare. kram
 

MONKI

2011-09-21, 13:02:26 / Kategori: Shopping + tips

Monki

Jag och många av er delar en gemensamt intresse och det är mode. Monki är en utav mina favorit affärer och har köpt allt från snygga byxor till super söta virkade linnen. Fick denna till min mail idag och tänkte berätta att dom 200 första personerna får 100 kronor i pressent kort.


Messages from Beyond - Lisa Williams.

2011-09-21, 11:32:08 / Kategori: Vänner & Familj

Igår vid 17 tiden hämtade min pappa och hans sambo mig här hemma och bjöd mig på en god italiensk middag inne på östermalm där vi mötte upp deras gemensama vänner.
 Super god middag och vi alla hamnade i matkoma.

Där efter åkte vi in till mixime teatern, där den super kända mediumet Lisa Williams skulle göra en 2 timmars lång föreställning där hon pratar med det okända. Med folk vi känner. Det var pappor, mammor och barn som någongång i sin tid har dött i från sina mammor, barn och vänner. I dom här två timmarna satt vi alla där människor och delade en sak. Känslor! Vi grät och sen skrattade vi och sen grät vi igen. Det var en mycket känslofylld men helt fantastisk föreställning som vi nog alla kan medge att den var.





Min allra första plåtning.

2011-09-20, 13:19:29 / Kategori: Modell bilder



Fotograf: Anika Modell: Jag

Kollade tillbaka i modell arkivet och hittade dom här två bilderna, det här var min första riktiga modell plåtning som jag tog förra året i november. Det var iskallt och jag var knallblå på läpparna och iskall när jag kom hem. Men ljuset och platsen var otroligt vackert och vi var så nöjda. Min allra första modellbild.

Det finns så mycket känslor som jag kände den tiden, det var en tid fylld av känslor. Så dom här bilden betyder väldigt mycket för mig! Jag kan sätta mig in i bilden och jag vet exakt var jag tänkte på när jag ser mina ögon.


Plugga innan idol.

2011-09-19, 19:24:01 / Kategori: Allmänt
Redan super mörkt. Blir lite mörkrädd känner jag, och det är nu höst/vinter depressionerna börjar. Jag hoppas jag inte drabbas. Förra året vart jag inte depremerad utan det kröp mer i kroppen, jag kände mig rätt instängd. Fick panik. Obehaglig känsla! Därför är det viktigt att ta promenader och vistas mycket ute under soltimmarna så vi får i oss dom viktiga d-vitaminerna som gör oss lyckliga och pigga, okej? :) 

Nu ska jag försöka plugga lite som jag inte har gjort på två veckor! Detta just för att jag varit sjukskriven och varit trött och haft väldigt ont. Nu kan jag inte ursäkta mig mer för då handlar det inte mer än min enorma lathet och förskjutningar av allt jag måste och borde göra. PUSS!


Jag & Ronny ♥ en dag i Miami.


Pankaks lunch med Mimi.

2011-09-19, 14:56:44 / Kategori: Allmänt
Måndag! Den här veckan känns som om det kommer bli toppen. Mimi gick precis till jobbet, jag bjöd henne på lunch. Pankakor, glass och blåbärssylt. Gott va? Nu sitter vi och spelar alfapet mot varandra, så jävla grymt spel. Jag är fast! Jag heter sanna.com, adda mig.

Nu sitter jag och äter godis och tittar på extreme home makeover, sitter och skrattgråter. Blir så rörd. Sådan tönt jag är. Grät när jag tittade på bolt i lördags, och det är lixom teknat haha!



Söndag den 18e september.

2011-09-18, 15:49:35 / Kategori: Vänner & Familj

Hallå där! Hur mår ni? ♥

Eftersom jag inte kan göra något vart denna helg super lugn den med. Igår umgicks jag med min mor, vi shoppade lite höstkläder och skor. Sedan gick vi till en godis affär med 100 olika sorter godis. Mumsigt värre! Sedan satte vi oss framför TV:n och kollade på bolt, vad alla tjejer vill ha och transformer. Grym Tv igår!
Men avis på alla som kom hem tidigt imorse och dansade hela natten lång, det känns som hela världen var ute i helgen. Jag är så himla rastlös.

Ge mig miljoner tips om vad jag kan göra som man inte behöver anstränga sig på som får bort min rastlöshet. Något roligt utan att behöva anstränga sig. Okej? :)



Vår lilla häst frami och jag myser.


Höst insperation.

2011-09-16, 11:44:31 / Kategori: Shopping + tips

Vtg SOUTHWESTERN HOODED Wool Jacket Cape Blanket COAT
Så galet snyggt! Finns att köpa här.


FREDAG

2011-09-16, 10:23:17 / Kategori: Allmänt
Hej :)

Sitter och äter frukost och ringer runt till olika jobb. Igår pratade jag med en doktor på avd. 57 där jag låg inne förra veckan och han sa att jag inte får jobba förrens den 25e. Gymma eller dansa får jag inte förrens om två månader. Åh det är så jobbigt för nu känner jag mig inte så där trött som jag gjorde förut så visst har jag massor med energi och är jätte rastlös och ändå orkar jag inte göra saker heller. Det är så himla tråkigt att gå ut på promenader ensam så min mamma går ut med mig på kvällarna. Nu skulle det vara perfekt att vara hundvakt! Jag behöver motion och sällskap om dagarna. Någon som har en liten hund att låna ut? hehe.

Nu ska jag fortsätta äta min goda frukost och sedan ringa runt till olika jobb och söka ett par tjänster sedan måste jag ringa upp mitt egna jobb och kräva lite timmar efter den 25e.


Jeffrey Campbell

2011-09-15, 15:07:18 / Kategori: Shopping + tips

Lita Shoe SEK 1695, Jeffrey Campbell - NELLY.COM Lita Shoe SEK 1695, Jeffrey Campbell - NELLY.COM

Jag har länge suktat efter ett par Jeffrey Campbell skor men har alltid velat mellan dessa tre. Vilka tycker ni är snyggast? Vilken sko av 1, 2 eller 3 ska jag välja?

15e september 11

2011-09-15, 13:05:18 / Kategori: Allmänt

Jag lovar att jag börjar updatera som vanligt inom en snar framtid. Jag måste bara bli bättre. Jag gör ingenting om dagarna förutom att titta på TV och bli frisk. Min mamma tog mig på promenad igår och det var fruktansvärt jobbigt, jag lixom hängde på henne. Så jag ska försöka gå på en promenad varje dag för att komma upp på fötter igen. Längtar tills jag får börja jobba, träna och åka in till stan för att umgås med vännerna. Få göra roliga saker. Få komma ut här ifrån. Just nu är jag väldigt beroende av andra, typ som att bli skjutsad om jag ska någonstans eftersom jag vet att jag blir fruktansvärt trött efter bara ett par minuter. Men tur att jag har världens bästa pojkvän som tar hand om mig varje dag. ♥

Nu ska jag ringa försäkringskassan, sös och skolan. Får inte jobba inom 3 veckor och att sitta här får jag ju inga pengar. 

 

 

Hemma från sös och jag mår bra :)

2011-09-13, 18:34:43 / Kategori: Lär känna Sanna

Hej vänner.

Nu när jag har ork att sätta på datan tänkte jag skriva ett snabbt inlägg om att jag mår bra. Jag har mått väldigt dåligt och har sovit och legat i sängen sedan i fredags, jag kom hem från sös i lördags eftermiddag. Jag har ätit en stark medicin, en mofin liknande tabletter som gör mig super trött. Men nu mår jag så bra att jag inte mer behöver dom längre, inatt blir det nog första natten utan dom tror jag. Jag kan bara gå väldigt korta sträckor, sen blir jag jätte trött.

Jag hade en stor tumör i hela mage, buk och rygg för 4 år sedan. Jag opererades tre gånger och den andra gången var en akutaoperation därför att tarmarna hade spruckit efter att dom tagit bort dom utsatta tarmana och organen och jag fick en blodförgiftning och höll på att dö. Därför har mitt ärr inte sätt ut som den skulle och nu har dr skärt bort skin och satte fast den och han berättade för mig att ärret ser super fint och tunt ut! Så spännande, själv får jag se den på fredag då jag ska byta tejp! 



 


060911

2011-09-06, 07:31:39 / Kategori: Allmänt
God morgon :)

Sitter och äter frukost, har varit vaken sedan två timmar tillbaka då Ronnys larm gick, sedan dess har jag inte kunnat sova. Jag har sovit super oroligt inatt men det är väl nerverna inför fredag. Ska ju operera mig. Men denna gång blir det inte så där avancerad som det har varit alla andra gånger. Bara mer utav en skönhetsoperation. Jag berättar mer när fredagen närmar sig vad det handlar om. Nervös är jag allt!

Jag börjar inte förrens halv ett på jobbet idag så jag ska ta och fixa ett par ärenden nu på morgonkvisten. Så vi hörs! 



Bilder på min brors student.

2011-09-05, 21:36:48 / Kategori: Vänner & Familj

Här kommer lite bilder från när min lille bror tog sin student i år, juni 2011. Vad tiden går fort. Jag som kommer ihåg när vi gick i grundskolan, hans första tjej, hans första tryckare. Hans dampryck på mig, våra bus och ja allt vi gjorde när vi var små och nu är han så stor att han inte ens går i skolan längre. Vart tog vår barndom vägen? Alla år. Vi är stora nu bror. Två vuxna människor.





Mot gymmet!

2011-09-05, 16:35:36 / Kategori: Allmänt
Ciaociao nu ska jag gå till tunnelbanan och åka till friskis och svettis, har redan satt på träningskläderna så nu är jag redo för ett hårt och svettigt pass och självklart följer min rosa vattenflaska med ;) Vi hörs senare. Puss


Ångestångestångest!

2011-09-05, 15:16:19 / Kategori: Allmänt
Min presentationsförmåga suger just nu, blir jätte stressad och otålig. Jag har haft det ett par dagar nu och jag blir arg på mig själv. Jag gör allt och ingenting. Där allting ingår är allt jag inte ska göra. Nåja, jag ska pristera lite mer nu och sen ska jag iväg och gymma med min mamma! Sist jag gymmade var sist som jag var duktig på allt annat. Jag försökte gymma här om dagen och ni som gymmar vet vilken fart det är på rullbanden när det står 4.0 det är alltså myrsteg och det var den ända träningen jag fick den dagen. Jag blir ut om fokus när jag inte jobbar och har en vardaglig rutin. Det kan ni väl erkänna också. Visst blir man lite för lat när man inte har någonting att göra, som att gå upp tidigt för att jobba det sätter fart på en och det är en skön känsla.

Nu ska jag äta upp min nudel"soppa" och plugga och sedan dra och gymma gärnet. Åker hem till min pojkvän men jag ska försöka blogga innan det såklart! ♥


Ge mig t i m m a r!

2011-09-05, 13:05:27 / Kategori: Allmänt
Goddagens allesammans! Har ni sovit gott?

Innan jag sätter igång med plugget och ringa två samtal så tänkte jag blogga lite. Idag är jag ledig igen, min chef kom precis från semestern så nu har jag äntligen fått jobb tider till den här veckan, känns skönt! Att inte jobba på vardagen är super tråkigt och så meningslöst eftersom jag inte jobbar heltid så känner jag att jag behöver jobba. Det är inte direkt som jag känner att jag behöver en extra dag ledig direkt. Men när jag har fått min utbildning så kommer min tid också. 

Här kommer det en bild på mig och Monique från i fredags.


Love sweet dreams.

2011-09-04, 22:10:11 / Kategori: Allmänt

God natt alla där ute, hoppas ni haft en kanon helg som mig och är redo för den kommande september veckan. Igår åkte jag och min pojkvän hem till hans föräldras hus med snabbmat och myste under täcket hela kvällen/natten innan vi åkte hem till hans mamma efter midnatt. Nu är jag redo för allt som måste fixas nästa vecka så med denna inlägg tänkte jag säga god natt och dröm söta drömmar allesammans så hörs vi imorgon! ♥



We aint got nothing without love

2011-09-03, 16:06:35 / Kategori: Modell bilder


Fotograf: SarahMaria Ahrenius Modell: Sanna Kull (jag)


030911

2011-09-03, 12:21:47 / Kategori: Vänner & Familj

Hej mina snygga läsare! Allt bra med er? ♥
Själv mår jag bra, jag har precis duschat och nu är jag fräsh igen.

Jag gick ut med tjejerna igår och vi satt utomhus på Entourage där alla rökte så mitt hår stank förskräkligt imorse och imorse när jag kom hem runt 4 tiden så orkade jag för första gången inte ta bort mitt smink. Jag är jätte noggran med att alltid tvätta av mitt ansikte med en makeup remover innan jag sover oavsätt hur sent jag lägger mig eller hur trött jag är. Ja så ni kan ju förstå hur jag såg ut imorse, haha.

Igår var vi ute och vi hade ett toppen kväll med goda drinkar, skratt och dans. Nu ska jag fixa min säng och sedan plugga lite innan skrutten kommer. Jag ska nämligen vara barnvakt åt min lilla kusin! :) Vet inte vad vi ska hitta på, några förslag?



Jag och Mimi i onsdags från vår mysiga tapaskväll!


VACKER!

2011-09-01, 16:31:30 / Kategori: Allmänt