Icecold

2011-08-31, 18:27:56 / Kategori: Allmänt
Hallå vänner! :)

Hur står allting till? Med mig är det toppen. Sitter och fryser lite bara, funderar på att hoppa in i duschen en snabbis innan jag möter upp min kompis Mimi. Idag ska vi ha en tapas och drink kväll, så himla mysigt. Hon är på jobbet just nu så jag har handlat drickan och allt vi ska äta ikväll. Sjukt svårt! Var i affären i minst femtio minuter! Innan det var jag på jobbet och sedan vidare för lite shopping och fika inne på waynes coffe. 

Har köpt massor med fina höstkläder som jag visar imorgon och även så hittade jag super söta stickade vantar på monki som jag tänker gå och köpa så fort jag springer förbi medborgarplatsen. Är det för tidigt att köpa vantar, mössa och halsduk i början av september? Det är ju svinkallt på mornana!


Puss på er! Nu ska jag fixa mig så jag hinner vara klar innan hon slutar.


Sjukhusbesök innan operationen.

2011-08-30, 15:53:00 / Kategori: Lär känna Sanna
Hej!

Jag har precis börjat piggna till, jag kom hem och la mig i min säng och somnade. Jag var så j*vla trött! Jag har inte sovit bra på hela söndags natten och i måndagen till idag. Ni vet när man vaknar hela tiden och framför allt i morse då jag vakna klockan 7 och sen efter det varje tiondeminut, varje minut kändes som en halvtimme.. Sjukt jobbigt! Jag har nämligen varit på sjukhuset, pratade med sjuksjöterskan, narkosläkaren och doktorn som ska operera mig den 9/9 och tog två rör blod. Vi gick egenom vad som ska hända och vad jag ska göra och hur vi skulle döva mig. Det blir en vanlig nersövning tack och lov. Jag har varit så nervös och haft ånget så nu när jag kunde slappna av kom all trötthet ikapp mig. Jag hatar nämligen sjukhus och jag får denna ångestfyllda känsla ett par dar innan varje gång jag ska gå på röntgen, ta blodprover, gå till gynekologen eller mina vanliga besök hos doktorn. Men nu är det klart och nu är det 9 dagar kvar tll nästa besök, operationen, så jag hinner andas ut nu. Skönt! :)

Efter det drog jag till rådhuset och mötte upp min pappa för lunch. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka hem till Ronny.


En bild på mig och broshan på mammas födelsedag.


Äntligen måndag!

2011-08-29, 11:49:33 / Kategori: Allmänt
Hooola amigas! Hur mår ni? ♥

Det är måndag idag, igen! En hel vecka fylld av roligheter. Motgångar. Äventyr. Nyatag och andetag. Jo allt det där en vecka innehåller.

Jag kom precis hem från stan, jag har precis haft prov i vård och omsorgsarbete del ett. Jag tror att det gick bra, vi får hålla tummarna. Dom är rätt snabba på att rätta så jag tror att jag får svaret inom två-tre dagar. Nu tänkte jag fixa ett par ärenden här på datorn. Först tänkte jag höra av mig till banken och sedan tänkte jag fixa mitt portfolio. Men hur ser ett portfolio ut? Behöver man printa ut bilder eller är det onödigt? Någon som vet som kan berätta för mig? Efter tänkte jag nog åka till friskis och svettas lite. - Vad ska ni göra?




Fixar mitt portfolio.

2011-08-28, 17:11:55 / Kategori: Modell bilder


Foto: Josefine Jönsson Modell: Sanna Kull Nordin (jag) Makeup & hår: Fanny Axelsson


Glöm inte..

2011-08-28, 12:29:06 / Kategori: Vänner & Familj

Har för en stund sedan ätit en underbar frukost med min mor och nu ligger jag under tecket igen och myser. Är rätt seg just nu. Hörde ni hur det spöregnade och blixtrade imorse föresten?

Igår efter min middag mötte jag upp ett par vänner på söder och tog ett par drinkar sedan vart det lite mat innan hemgång. Jag kom hem tidigt imorse så det känns skönt för mitt samvete för idag måste jag intensiv plugga inför provet som är imorgon. Inte direkt rolig söndag må jag säga. Vad ska ni kära läsare göra idag?



Uteservering

2011-08-27, 18:36:55 / Kategori: Vänner & Familj
Hejhej, nu är jag hemma. Jag färgade Michaelas hår och det vart skit snyggt och dessutom vart det jätte jämt. Vi båda var as nöjda. Super roligt! Kanske är det en dold talang jag har? Efter att jag färgade hennes hår drog vi till slussen och det vart att vi shoppade och satte oss på Tiffanys och tog oss varsin cider. Super mysigt!

Nu håller jag på att göra iordning pasta med färska räkor, grädde, ost, babyspenat och vitlök. Super smarrigt! :)


Har aldrig..

2011-08-27, 13:39:26 / Kategori: Allmänt
Nu drar jag ut till värmen och ska möta upp Michaela för fika på söder och sedan ska vi färga hennes hår mörkbrunt. Aldrig gjort det förut förutom när jag färgar mammas hår. Vi får se hur det blir, håll tummarna för att jag lyckas!


270811

2011-08-27, 11:44:07 / Kategori: Vänner & Familj
Hej underbara lördag!

Sitter i sängen och ska snart börja fixa mig, det är underbart väder idag så jag funderar på att gå ut en stund. Kanske åker jag in till stan och köper det jag vart bestulen på igår.. Ronny har precis gått ut och ska skjutsa sin familj till arlanda, igår hade vi en myskväll framför 127 timmar. Någon som har sätt den? Den baserar på en sann historia om hur han långsamt dör efter en olycka.  

Vad ska ni hitta på idag då? Den sista sommar solen är tillbaka så vi måste ju ta vara på den. :)


Glömde det jag köpte och nu är dom borta föralltid..

2011-08-26, 17:57:15 / Kategori: Allmänt

Nu sitter jag hemma och väntar på att min pojke har skjutsat sina vänner till stan. Vi har varit och hämtat en bil hos hans pappa och sedan tog vi en sen lunch på donken efter att jag varit och shoppat med min vän. Jag shoppade men fick ingenting hem. Ja hur kan det gå till? Jo, jag glömde det jag köpt vid kassan på donken och en stund efter då jag insåg att jag glömt den där hade någon snott det jag köpte. Så nu måste jag köpa om sminket jag köpte från makeup store!

Nu ska jag hoppa in i duschen igen och tvätta håret, hann inte göra det när jag duschade imorse, haha! Jag klarar inte av att gå med mitt hår i dag, det är en dålig hår dag så då måste jag duscha för annars kommer jag inte må bra.


Tummen ner för elaka människor!


Röda läppar.

2011-08-26, 12:43:55 / Kategori: Allmänt
Heeej! :D

Jag är så himla pirrig i magen. Jag har fått en bra lön så nu ska jag träffa min barndoms vän och shoppa! Lyckorus i hela kroppen att jag blir helt till mig. Vet ni hur längesen det var jag kunde shoppa eller? Och vet ni hur längesen jag var med min fina vän eller? Åh, vad jag har saknat henne och vad jag har saknat att shoppa! Jag älskar att shoppa! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. Vi ses!


Each day counts

2011-08-25, 21:00:48 / Kategori: Modell bilder


Foto: Josefine Jönsson
Modell: Jag (Sanna Kull)
Makeup & hår: Fanny Axelsson


Vuxenlivet är underbart.

2011-08-25, 17:16:51 / Kategori: Vänner & Familj

Hejhej! Hur mår ni alla fina läsare?

Själv är jag på språng hela tiden och nu är det första gången som jag sätter mig vid en dator. Jag jobbar om dagarna, sedan gymmar jag och sedan händer det alltid olika saker som måste göras, och sedan försöker jag hinna se alla mina nära och kära. Imorgon är jag ledig och då insåg jag att det redan är fredag. Jag kommer ihåg hur mycket man saknade helgerna när man gick i skolan. Men jag gör faktsit inte det längre. Dagarna ser så mycket annorlundare ut än vad dom gjorde när man gick i skolan. Nu har man en annan ork man har mer att göra och livet vart helt plöstligt hektist på ett roligt sätt. Jag känner mig friare, jag gör vad jag vill även om jag inte hinner göra allt jag vill göra så kan jag bestämma mina dagar än vad jag kunde göra förut. Jag gillar vuxen livet, det ända jag inte gillar är att tiden går alldeles för fort..

I tisdags följde jag med min mamma till stallet och jag galloperade som aldrig förr. Vi hittade även kantareller. Jätte mysigt!


Fast and furious 3

2011-08-21, 21:36:55 / Kategori: Vänner & Familj

Just nu är det paus på fast and the furioust så jag tänkte ta en liten ploggpaus. Tidigare var jag och fikade med Mimi på Tiffanys, vi tog en varsin milkshake och planerade en super mysig middag till den komande veckan som kommer och lite mer. Har varit en lugn och mysig söndag idag. Nu ska jag fortsätta titta på filmen, den bästa delen, 3an. PUSS!



Söndagars charm

2011-08-21, 16:42:15 / Kategori: Modell bilder
Nu har jag suttit och pluggat ett par timmar pch mit huvud känns jätte tung så nu tänkte jag ta och och fixa mig och sedan åka in till stan för att möta upp Mimi. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske åker vi hem till henne och gör någon god middag och kollar film. Ja vi får se :)



Modell: Jag(Sanna Kull) Fotograf: Josefine Jönsson Makeup & hår: Fanny Axelsson



210811

2011-08-21, 12:26:36 / Kategori: Allmänt
Hej på er! ♥

Är allt bra med er? Själv är det bra. Jag sitter i sängen och kollar på So You Think You Can Dance och äter mussli med yoghurt och jordgubbs bitar i. Min favorit! Jag kan äta det som godis, så himla gott!

Igår stannade jag hemma och kollade på fast and furioust marathon och hade en myskväll. Fick sådana värkar i magen och har kallsvettats under natten, inte skönt! Men alldeles snart ska jag plugga och senare ska jag möta upp Mimi runt fem då hon slutar jobbet och hitta på något. Vi ses!



Picknick i sommar värmen.


TopShop - wantis

2011-08-20, 17:04:50 / Kategori: Shopping + tips

http://ak1.polyvoreimg.com/cgi/img-set/cid/34116002/id/zBSfXOav4BGoYy7tvhX51Q/size/m.jpg
http://media.topshop.com/wcsstore/TopShop/images/catalog/04E03AWHT_normal.jpg
http://media.topshop.com/wcsstore/TopShop/images/catalog/23D25YCRM_normal.jpg
Photo 1 of Petite Cream Crochet Lace Vest
http://media.topshop.com/wcsstore/TopShop/images/catalog/24N14YCRM_normal.jpg


200811

2011-08-20, 16:19:32 / Kategori: Vänner & Familj
Hej bloggen!

Jag har bara suttit i sängen hela morgonen och lyssnat på musik och pratat långa telefonsamtal med vänner. Min pojkvän gick hem strax efter två och vi har myst hela morgonen. Igår var vi på bio och åt middag. Vi tittade på Captain America, jag rekomenderar den inte. Vi båda tyckte den var as töntig!

Påvägen hem regnade det som aldrig förr, jag tyckte det var mysigt men bara den lilla biten på väg var vi dygnsura och självklart hitta vi inte hemma nyckeln i min röriga väska. Varför ska vi tjejer alltid ta med oss allt i våra väskor? Jag vet inte vad som händer idag. Jag blir inte direkt sugen på att gå ut i spöregnet. Några förslag för vad man kan göra? :)


När jag och Ronny var på bio i USA. I USA var dom inte snåla med dricka och maten!


Jag Gråter Bara I Regnet

2011-08-19, 18:17:24 / Kategori: Allmänt


Wednesday

2011-08-17, 19:42:00 / Kategori: Modell bilder
Jag har precis ätit min middag och nu sitter jag och äter nötter, med salt. Man ska nämligen inte äta nötter med salt för hälsan. Man ska äta max 0,5 gram salt per dag. Så nu visste ni det också! Idag har jag umgåts med Olivia och Emma för shopping och mys i solen då vi tog en varsin glass. Sedan åkte jag till gymmet och tränade rygg, rumpa och armar. Ska nog träna imorgon igen sen blir det nog att ta det lugnt med gymmandet över helgen.

Vad har ni gjort idag fina läsare? ♥


Modell: Jag
Fotograf: Andreas Kettunen


uppdatering från bussen

2011-08-17, 12:05:16 / Kategori: Allmänt
Hej på er! Jag har myst med beccis hela morgonen, en super mysigt morgon med andra ord. Efter massor med pussar så sitter jag nu på bussen in mot stan för att träffa Olivia och Emma för fika och shopping. Efter det tänkte jag dra till friskis och svettas lite. Vad är era planer för dagen?

kärleken för mat när man är hungrig

2011-08-16, 18:03:29 / Kategori: Tankar

Klar med träningen och det gick jätte bra, känner mig riktigt bra nu och är fylld av energi. Men är jätte hungrig så det ända jag tänker på är mat, sa till Ronny att jag just i denna stund skulle kunna äta en hel djurarme! Tänker tillbaka när jag skulle operera bort cancern och jag inte fick äta på ett dygn och jag var vrålhugrig på morgonen som alltid och vi, jag och mamma låg i hennes säng och kollade i mat tidningar. Där jag pekade ut allt jag ville ha och skulle ha efter sjukhuset. Det saftades i hela munnen på mig, det känns som det var igår som vi låg där. Min kärlek för mat och sötsaker är obeskrivlig! :D

Oj nu vart det ett helt inlägg om mat, haha märker man att jag är hungrig? Nu är jag snart hos min älskling så vi hörs sen.



En bild från en galen kväll med min kära vän Olivia!

Gör det bara!

2011-08-16, 14:10:43 / Kategori: Hälsa

Hallå där, allt bra med er? Själv mår jag bra, det är min lediga dag idag. Inte så kul att vara ledig på en vardag då alla jobbar, vill också jobba! Jag har iallafall städat och nu ska jag hoppa in i gymkläderna och åka till friskis och svettis. Jag köpte ett års kort för två månader sedan och jag har inte varit på gymmet en ända gång sen den dagen, skärpning Sanna!

Brukar du skjuta fram träningen? Att du alltid hittar på olika ursäkter till att inte träna? Känner du igen ordet "jag ska bara..". Då är du inte ensam, jag hör hela tiden om dessa problem! Jag tror det är rätt många som känner sig väldigt motiverade av att träna, vi köper gymkortet och ger oss löftet att nu fan ska jag börja gymma på riktigt, man motiverar sig med att man ska bli piggare och få en fastare kropp så tränar man en, två och kanske tre dagar och sen kommer dom där ursäkterna till att inte gå till gymmet för att inte få den där ångesten, att man inte känner sig dålig till varför man inte gymmat. Dessa utsäker att man måste städa, man klickar in sig på sida efter sida på datorn, simpsons är på TVn jag ska bara titta klart på den sen går jag till gymmet. Helt plöstligt har du tittat på family guy och vänner också. Och nu vart det alldeles för sent för att träna, "jag gymmar imorgon istället". Kvällen kommer och du får ångest och säger till dig själv "varför gjorde jag det bara inte!" och där sitter du och känner dig skit dålig att du inte bara gjorde det. Känner du igen dig?

Att röra sig och få motionär en viktiga del för ett hälsosamt och lyckligt liv. Kroppen är gjord för att röra på sig och för att undvika trötthet, koncentrations svårigheter, fetma, olika hjärt och kälsjukdomar samt att undvika till att bli olycklig ska man röra på sig. Ditt mål behöver absolut inte vara för att gå ner i vikt och det tycker jag heller inte man ska sträva efter. Man ska motionera för att sträva efter ett hälsosammare och lyckligare liv. Att motionera och vara en aktiv person finns inget negativt bara man gör det på en sundnivå. 

Så när du känner att du måste hitta på usäkter till att inte träna, fundera till varför du måste hitta dessa ursäker. Och fundera varför du vill träna och var ärlig mot dig själv. Är det för att du vill bli lyckligare och sundare i själen eller är det för andras skull som du tränar. Försök hitta en balans där träningen kommer in, där träningen är en självklarhet i din livstil, där det är kul att träna och inte att du måste tvinga dig till gymmet. Hitta det du tycker är kul så blir det mycket roligare att vara sund och vältränad och ett tips; variera!


Födelsedag, del ett.

2011-08-15, 21:50:43 / Kategori: Vänner & Familj

Tänkte ta och visa er ett par bilder från lördagen, då vi firade E´s 20 års dag där vi vart bjudna på bål, en tre-rätters middag och självklart en massa skratt. Jag hade en riktigt trevlig kväll med tjejerna och jag tror att E hade en härlig födelsedag hon med.  



Början på kvällen då vi precis kommit fram till festen och blivit bjudna på en drink.


Vi vart bjudna på en asgod potatissallad


Och grillspett


Efter den trevliga middagen fick födelsedags barnet öppna sina pressenter..


medans vi satt på andra sidan och applåderade


Och nu var det äntligen dags för efterrätten, så jag vispade grädden..


resulatet vart gudomligt gott!


Tvättar!

2011-08-15, 17:11:45 / Kategori: Allmänt

Jag har precis slängt in den sista tvätten i torktummlaren så om en timme ska jag tillbaka till tvättrummet och hämta det sista. Jag har tvättat sen klockan två idag, precis efter jobbet så nu är jag lite slö. Inte att det är jobbigt att tvätta men att man blir väldigt slö utav att sitta och vänta på att tvätten ska bli klar. Man hinner ju inte göra något innan man måste ner igen och slänga in ny tvätt och lägga den blöta i torktummlaren.


En ridtur i skogen

2011-08-14, 20:47:11 / Kategori: Vänner & Familj
Idag är det söndag och det känns fast jag har faktist haft en super härlig dag trots att jag kom hem strax efter fyra imorse. Har precis kommit hem från stallet, vi red på vår häst Frami inne i skogen. På höga berg och låga träd. Vilket träningspass! Jag var rädd hela tiden och mamma gick där och skrattade så hon fick ont i magen. Dessa skadeglädjen som är helt underbara. Vi köpte med oss mat från donken och en fet godispåse, pratade och myste. En super härlig dag! Jag älskar att jag kan åka med mamma och rida på vår häst när jag vill, och såna här dagar som idag är helt underbart att ha en häst pluss att han är världens sötaste häst!

Nu är jag nyduschad, känns så jäkla skönt! Jag var så skitig i håret från gårdagens födelsedagsfirande och super skitig från dagens ridning så nu är jag ren och fräsch igen.

Jag berättar imorgon om gårdagens firande och jag har massor med bilder att visa er!


Jag, Anna och Cillan från igår!


Mobil bloggar

2011-08-13, 11:12:19 / Kategori: Allmänt
Hej snyggingar, sover ni? Själv är jag på jobbet och ska jobba till 16, sedan måste jag raka vägen hem för ikväll blir det födelsedagsfirande och trerättersmiddag hos Emma som fyller år. Ska bli väldigt roligt! Men sedan kommer det till outfiten, va fasiken ska jag ha på mig. HJÄLP! Jag har haft klädpanik hela dagen och funderar på vad jag ska ha ikväll. Har ni några tips, så får ni gärna kommentera och ge mig insperation.

Jag ska försöka updatera när jag kommer hem, men jag kommer ha väldigt stressigt, annars hörs vi ju imorgon. :)



Vi hörs senare!


Torsdag

2011-08-11, 18:19:29 / Kategori: Allmänt

Hej bloggen, har precis satt på mig en stor stickad tröja och leggins, lagar lite mat och ska snart sätta igång med plugget. Jag har prov på måndag och har en del att plugga tills dess. Sedan klockan nio vill jag kolla på film.

De dagar som varit har jag jobbat, pluggat och sedan sovit i tyresö där Ronny och hans familj bor. Lekt med hans små syskon som jag har känt i hela deras liv, och dessa två liv bara växer och växer. Igår sa lilla B "Jag gillar dig jätte mycket" och kramade mig och ville inte lämna mig. Och i natt väckte hon mig och ville ha välling och vi sover lixom på botten våningen och dom är bara tre år gamla. Hon är så underbar! Jag älskar dom så mycket.

Nu är maten klar, så vi hörs sen :)


Bild: Jag


Onsdag

2011-08-10, 13:05:26 / Kategori: Allmänt
Spöregn och åska utanför mitt hem, regn som smattrar på fönstret och vatten som forsar ner för rännan. Jag känner ingen ångest att jag sitter här uppkurad i soffan och pluggar, smyger in på hund och inredningshemsidor emellan åt och känner mig väldigt tillfredställt över situationen. Bara två månder kvar tills vi får flytta in i våra helt nybyggda hem. Så måna tankar och så många saker vi vill göra. Men just nu får vi bara sitta och dagdrömma tills vi får stiga in i den helt nybyggda fasaden i farsta.

Vaknade åtta idag, min lediga dag, är ledig imorgon också. Känns rätt skönt om jag får uttrycka mig själv. Har jobbat rätt intensivt de här månaderna men framöver blir det lugnt, för lugnt. Blir stressad av bara tanken på att jag inte alls kommer få mycket jobb nu i agusti. Måste ju ha pengar, så vi kan köpa massor med inredning när vi flyttar, kanske ta en sista minuten resa nu i agusti och sedan det viktigaste, dansen som börjar om tre veckor. Känns underbart.

8-8-11

2011-08-08, 16:55:46 / Kategori: Allmänt

Sitter och svarar på en massa mail just nu. En utav de är till min lärare och sedan har jag precis tackat nej till ett erbjuden att vara hårmodell inför 500 personer, jag tackade nej för att klippning och färgning ingår. Förmodligen klipper dom inte mitt hår eftersom dom kommer anväda det till att göra frisyrer men där emot kommer dom färga/tona mitt hår och det vill jag inte göra. Jag ställer bara upp som hårmodell där dom bara gör coola frisyrer, inget annat.

Nu ska jag plugga lite, för snart ska jag åka hem till min pojkvän. Men innan jag åker kommer det upp lite bilder från min och Olivias galna lördag. Så kika in här om en liten stund.


Vårt eget.

2011-08-06, 14:02:53 / Kategori: Vänner & Familj
Hej bloggen!

Jag och min pojkvän har legat och myst hela morgonen, tittat på en film och ätit en stadig frukost. Nu har han åkt och ska köra bränboll med sin far och grabbarna. Igår åkte vi till heron för käk och spel, sedan drog vi till hans pappa och hängde där och drack goda strawberry daiquiri och sedan hem för massor med mys framför tv:n. Det känns lite som gymnasiumtiderna då vi alltid fick åka tillvarandra fram och tillbaka. Men snart flyttar vi ihop igen och får vår egna lägenhet. Det ska bli så kul att få inreda allt från grund och botten och känna att allt är vårt.♥




Hitta det fina i det du gör så blir du lyckligare.

2011-08-05, 14:08:40 / Kategori: Allmänt

Hej solstrålar, hur mår ni? Så vackert väder idag, men hinner inte sola. Kom precis hem och ska hoppa in i duschen och försöka reda ut vad jag ska ha på mig idag. Ska träffa Ronny inne i stan och sedan får vi se vad vi hittar på denna somriga dag. Sen blir det hemmamys med film och massor med gottis för imorgon blir det utgång med tjejerna. ♥

Vad ska ni göra idag? Har ni haft en bra dag hitils? Jag fick ett lyckorus och det händer ytterssällan. Önskar att jag fick det lite oftare, jag ska börja sakta ner tempot och börja ta hand om mig själv som att hitta på roliga saker. Det är nog det som saknas i mitt liv. Det har bara varit plugg och jobb de senaste tre månaderna. Nu blir det ändrig! Man får aldrig glömma bort att ha kul och finna det fina i allt.


Jag på väg till en plåtning.


Hard topping

2011-08-04, 21:53:02 / Kategori: Modell bilder

Sitter hemma ensam och tittar på sexan, Chuck and Larry som ska gifta sig. Har bullrat upp glass i stora lass med chockladsås. Den chockladsåses som stelnar efter ett par sekunder. Så sjukt jäkla god det är! Om ni inte har testad den så måste ni göra det genast. Bästa ever!

Nej nu börjar filmen, så ni får ha en toppen kväll allesammans! Sov så gott. Kramisar ♥

Modell: Jag (Sanna Kull)
Hår, makeup och fotograf: Sarah Maria Ahrenius


Tossingarna blir målade.

2011-08-04, 19:35:22 / Kategori: Vänner & Familj

Hej snyggisar, hur mår ni? Har ni solat idag? Det var iallfall mina planer tills den planen sprack och jag fick jobba över på jobbet ett par timmar och jag kände att sola klockan fyra inte var någon idé. Solade igår och fick lite färg, känns jätte skönt förutom att jag satt på en gungstol och bara fick färg på framsidan av kroppen, haha ser lite knäppt ut nu.




Här kommer två bilder från när jag och familjen var och fiskade och min lillebror kände för att måla mina tånaglar. Vilken lyx ;)


BTS bilder från sista plåtningen

2011-08-01, 18:41:46 / Kategori: BTS bilder





Bilder lånad av fotografen: Josefine Jönsson


Jag har allt men ändå inget..

2011-08-01, 15:01:13 / Kategori: Tankar

Jag har hamnat i en slags bubbla som aldrig spricker. Jag kommer inte ut från den, så känner jag varje dag. Jag förstår inte mina egna tankar och käsnlor. Det känns som om jag lever men ändå inte, ibland när jag andas ut en sekund så ser jag världen. Då undrar jag var jag är. Världen känns inte som världen längre. Jag finns men ändå inte.. När jag är med min familj och kompisar så ser jag dom och jag hör dom, jag tänker inte men jag pratar med dom utan att jag ens vet att jag pratar. Förstår ni? Jag njuter inte av livet längre, jag gör saker jag älskar. Jag pluggar, jag jobbar med världens bästa jobb, jag har världens finaste pojvän, familj och vänner, jag modellar. Och Snart ska jag börja dansa och flytta. Så många tankar, så mycket jag vill göra i livet och det tar inte stopp här.

Jag önskar att jag för en dag inte hade några tankar alls, inget jag behövde bry mig om. Inget. Jag vill bara börja leva livet. Känna mig tillfredställd av allt jag gör. För allt jag gör borde göra så jag känner pirr varje dag, ha leende ända bak till öronen. För jag gör ingenting som inte skulle få mig lyckligast i världen!


Jag måste hitta mitt egna sätt att kunna koppla av mellan varven.
Vad är dina sätt? Berätta.